Η Φωτογραφία της εβδομάδας

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Την ώρα που ο ευέλικτος Χριστόφιας συζητάει την δυνατότητα ελεύθερης εγκατάστασης Τούρκων υπηκόων στην Κύπρο !!! και αποστερεί απο την ΕΦ ακόμα και τα πυρομαχικά εκπαιδεύσεως, οι Τούρκοι μεθοδικά ενισχύουν τις μηχανοκίνητες δυνάμεις τους οι οποίες κρέμονται ως πέλεκυς πάνω απο το κεφάλι των Ελλήνων της Κύπρου. Στην φωτογραφία το αρματαγωγό (LST) L-402 Serdar του Τουρκικού ναυτικού ξεφωρτώνει άρματα μάχης Μ-48Α5 στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.Tο συγκεκριμένο αρματαγωγό είναι συχνός επισκέτης των κατεχομένων.

4 σχόλια:

Ανώνυμος 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:24:00 μ.μ. EEST  

θα ηταν πολυ ενδιαφερουσα η θεση της αμερικανικης πρεσβειας και γενικοτερα του αμερικανικου Υπεξ.στην χρηση αμερικανικων Μ-48 σε κατεχομενες περιοχες...
Πολυ ενδιαφερουσα επισης η θεση των ελληνικων κομματων και του ελληνικου ΥΠΕΞ - αν υφισταται ακομη τετοια υπηρεσια - οπως και στον αν σκοπευει να χρησιμοποιησει τετοιες φωτο οταν θα ερθει η ωρα της ευρωπης γι την τουρκια.
Προς διαχειριστη του εν κρυπτω : Μην τα περιμενετε ολα απο κατι γραφικους σαν κι εμας.Στειλτε και εσεις ε-μαιλ σε ολες τις εμπλεκομενες υπηρεσιες.κουραστηκαμε να μας γραφουν... να μας αγνοουν να κανουμε επαναπροωθηση το ιδιο ε-μαιλ ξανα και ξανα...
Ποτε η ξετσιπωσια και ο παχυδερμισμος των εμπλεκομενων φορεων αλλα και των ΜΜΕ δεν γνωρισε τετοια ανθηση...

ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ

Ανώνυμος 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 9:07:00 μ.μ. EEST  

Μη ανησυχείτε παιδιά, τα τουρκικά άρματα αποβιβάστηκαν στην Κύπρο για διακοπές.
Τα πάνε ένα ταξιδάκι και μετά θα τα ξαναπάρουν πίσω.
Αν λέω αν, (πράγμα που το απεύχομαι)χτυπήσουν οι τούρκοι την υπόλοιπη Κύπρο να τα κρατάτε αυτά τα ντοκουμέντα για να στηθεί ένα νέο Γουδί.

Ανώνυμος 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:30:00 μ.μ. EEST  

Οι κύπριοι επέλεξαν αυτήν την κυβέρνηση, αυτοί θα υποστούν και τις συνέπειες. Δεν τους έκανε ο Τάσος (αιώνια του η μνήμη) τώρα ας τα λουστούν. Όμως να έχουν υπόψη τους ότι οι Έλληνες δεν έχουν την δυνατότητα να τους υποστηρίξουν πλέον. Έχουμε κι εμείς τους δικούς μας προδότες που μας έχουν φέρει στο σημείο να μην μπορούμε ούτε τα αυτονόητα να υπερασπιστούμε, πόσο μάλλον να ενισχύσουμε την Κύπρο.

flanker7 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 8:18:00 μ.μ. EEST  

Φαίνεται ότι η εφημερίδα "Σημερινή" διαβάζει "εν κρυπτώ" Έχει την ίδια φωτογραφία πρωτοσέλιδα με σχεδόν πανομοιότυπο σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP