Το ελληνικό σόου και ο τουρκικός άθλος

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Του Μάνου Ηλιάδη

Ενώ οι συναρμόδιοι υπουργοί στην Αθήνα ανταγωνίζονταν για την δημοσιότητα, η Άγκυρα απομάκρυνε επιτυχώς, με λεπτομερή σχεδιασμό και σε χρόνο-ρεκόρ 14.000 Τούρκους εργαζομένους!

Η επιχείρηση μεταφοράς των Ελλήνων από τη Λιβύη, που ολοκληρώθηκε επιτυχώς την προηγούμενη εβδομάδα, αποτέλεσε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του τρόπου λειτουργίας του κρατικού μηχανισμού, ή μάλλον των επικεφαλής των αρμοδίων υπουργείων, σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης. ΚτΕ 5.3.2011

10 σχόλια:

Ανώνυμος 5 Μαρτίου 2011 στις 8:51:00 μ.μ. EET  

Έτσι! 15 χρόνια μετά τα Ίμια και δε μάθαμε τίποτα για την διαχείρηση κρίσεων.

Ανώνυμος 5 Μαρτίου 2011 στις 9:40:00 μ.μ. EET  

Με την ίδια βάρκες που έσωσαν οι Κινέζοι από τη Λιβύη να μπορούν να στείλει τους παράνομους μετανάστες πίσω στις πατρίδες τους!

Ανώνυμος 5 Μαρτίου 2011 στις 10:18:00 μ.μ. EET  

Αγαπητέ "5 Μαρτίου 2011 8:51:00 μ.μ. GMT+02:00" Όλα τα ξέρουν και τα καταλαβαίνουν, αλλά έλα που είναι ξεπουλημένοι και ανθέλληνες! Τι διαχείρηση κρίσεων κλπ. Εδώ υπάρχει συνωστισμός ξεπουλήματος. Ποιός θα παραχωρήσει πιο πολλά. Τι να την κάνουν την... "διαχείρηση κρίσεως";;;

Ανώνυμος 5 Μαρτίου 2011 στις 10:21:00 μ.μ. EET  

Δηλαδή τι δεν πήγε καλά στο δικό μας σχέδιο και στην εκτέλεσή του ρε παιδιά?
Το ότι δεν σας κάλεσαν να βγάλετε μαζί φωτογραφίες?
΄Η το ότι δεν καταλάβατε τα ολοφάνερα και απλούστατα και νομίζατε ότι οι Τούρκοι έστειλαν πλοία για επέμβαση?
Ως πότε θα θαυμάζετε και τις σαχλαμάρες των Τούρκων (που απομάκρυναν τους δικούς τους μία εβδομάδα αργότερα)?

Ανώνυμος 6 Μαρτίου 2011 στις 2:52:00 π.μ. EET  

Άμα ..."θαυμάζει" τουε Τούρκους ο Μάνος Ηλιάδης, εγώ είμαι Κινέζος!

Ανώνυμος 6 Μαρτίου 2011 στις 1:04:00 μ.μ. EET  

Αναφερομαι στο σχολιο του κ. Ηλιαδη. Με αποστροφη παρακολουθησα τις μεγαλοστομιες του αρμοδιου ΥΦΕΞ για τη "δυσκολη" επιχειρηση απομακρυνσης ...250 ελληνων! Ας ειναι λιγο πιο ταπεινοφρωνες, ωστε να δειχνουν τουλαχιστο οτι ξερουν τι κανουν!

Tommygun 7 Μαρτίου 2011 στις 9:16:00 π.μ. EET  

Χτυπατε ξυλο μην προκυψει σοβαρη κριση ευρειας κλιμακας, διοτι τοτε θα γελασουν και τα κατσικια και εμεις θα κλαψουμε με μαυρο δακρυ.

Ευτυχως που παιρνουμε μετρο την Τουρκια. Αν περναμε την Γερμανια π.χ θα επρεπε να βαλουμε πλερεζες για το επιπεδο συντονισμου.

Unknown 8 Μαρτίου 2011 στις 9:58:00 π.μ. EET  

Μήπως , ο Κε Ηλιάδη είστε λίγο, έως πολύ υπερβολικός; Η Τουρκία δίπλα είναι , με ένα σάλτο φτάσατε.Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα.

Ανώνυμος 9 Μαρτίου 2011 στις 7:20:00 μ.μ. EET  

Ο Ηλιάδης δεν βγαίνει εκτός Ελλάδας γιατί η ΜΙΤ επιθυμεί διακαώς να τον συναντήσει. Αν εσύ αγαπητέ του εύχεσαι να πάει απέναντι, μάλλον είσαι εκτός πραγματικότητας.

Επι της ουσίας έχεις κανένα επιχείρημα;

Ανώνυμος 10 Μαρτίου 2011 στις 2:59:00 μ.μ. EET  

Ρε παιδες δε βγαινει απο πουθενα οτι η ελληνικη δε χειριστηκε καλα την συγκεκριμενη κριση.Αλλος κανει σοου μαλλον.Τωρα αν οι Τουρκοι μετεφεραν περισσοτερο κοσμο επιτυχως ο μπραβο τους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP