Ο πολυπολιτισμικός κ.Καστανίδης

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Σχόλιο του Στάθη στον σημερινό Ναυτίλο:

"Στον νόμο που εισηγείται ο κ. Καστανίδης βάζει τον νομοθέτη να διαπιστώνει ότι η Ελλάδα κινείται προς ένα πολυπολιτισμικό μοντέλο.

Στο ερώτημα με ποίου την εντολή, λαϊκή ή άλλη, υιοθετείται μια τέτοια πολιτική, ο κ. Καστανίδης δεν πρόκειται να απαντήσει. Οπως δεν απαντούν οι Δαναοί που έφεραν το Μνημόνιο, όπως δεν απαντούν αυτοί που λανσάρουν την ασυνέχεια της γλώσσας ή την ασυνέχεια του έθνους"

7 σχόλια:

ΕΛΕΝΑ 4 Μαρτίου 2011 στις 2:51:00 μ.μ. EET  

Mεταξύ των άλλων "ορφανών και πονεμένων" που προστατεύει το σχέδιο νομου......"Δεδομένου ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους"
Δηλαδή επειδή δεν είμαστε τόσο.... πολυπολιτισμικοί, όσο μας θέλουν οι Ευρώπες (για οφειλόμενη εναρμόνιση με την ευρωπαϊκή νομοθεσία μιλάμε), επειδή μας έχει απομείνει λίγη τσίπα και λέμε, ακόμη, τον άνδρα άρρεν και την γυναίκα θήλυ, θέλει ο υπουργός να μας "εκπολιτίσει"!
Τί θα πεί γενετήσιος σεξουαλικός προσανατολισμός κύριε Καστανίδη;
Υπάρχει κάτι άλλο εκτός από το αρσενικό και το θηλυκό;
Μήπως εννοείτε διάφορες διαστροφές όπως π.χ. παιδεραστία, νεκροφιλία κ.τ.λ. τα οποία αν δεν σεβόμαστε θα μας βάλετε φυλακή;
Οχι;
Πώς όχι;
Δεν είναι σεξουαλικοί προσανατολισμοί αυτοί;
Σίγουρα θα πείτε πως εννοείτε εκείνον που παλιά κουβεντιάζονταν στα καφενεία, από αυτί σε αυτί, με κρυφόγελα ως "κουνιστός" και τώρα είναι τιμή και περηφάνεια μας....
Αλλά πού το είδατε γραμμένο, σε ποιόν κώδικα ηθικής, σε ποιά θρησκευτική αντίληψη ή επιστημονική πραγματεία, ότι υπάρχει άλλο φύλλο εκτός από τα δύο και μάλιστα το προστατεύετε δια νόμου, το ανύπαρκτο έτερο φύλλο;
Eίναι τελείως διαφορετικό το να αναγνωρίζεται το δικαίωμα του καθενός στην αμαρτία ή την παρέκκλιση (δικές του οι συνέπειες) και άλλο να νομιμοποιούμε την ίδια την αμαρτία!
Συμπαθούμε τον παραβάτη, είμαστε αγαπητικοί μαζί του αλλά καταδικάζουμε την παράβαση.
Τα λύσατε όλα τα προβλήματα στην χώρα, προστατεύσατε τα δικαιώματα των πολιτών και είπατε να περάσετε και σε...... αμφισβητούμενες περιοχές;
Μην το κάνετε κύριε Καστανίδη μου, μην το κάνετε το καλό που σας θέλω, διότι εγώ έχω ένα βίτσιο, συγνώμην σεξουαλικό προσανατολισμό ήθελα να πώ, που δεν θα σας αρέσει: Φτιάχνομαι..... γεννετησίως, όταν δέρνω υπουργούς που λένε κουλαμάρες!
Θα με βάλετε φυλακή;
Οχι βέβαια διότι θα με προστατεύει ο νόμος σας!

anazhthseis-elena.blogspot.com

Ανώνυμος 4 Μαρτίου 2011 στις 7:54:00 μ.μ. EET  

Μπορεί να απαντήσει ο κ. Καστανίδης, από πότε ποινικοποιείται η
Αλήθεια;;; Δηλαδή αν αποκαλέσω τον κ. Βαλλιανάτο "@@@@@@" σε τι θα τον
προσβάλλω;; ;Σ' αυτό που είναι, ή σ'αυτό που κάνει;;; Εδώ δεν ντρέπεται
αυτός που το κάνει, γιατί θα πρέπει να "φοβάμαι" εγώ να πω την αλήθεια;
Όσον αφορά το 2ο σκέλος του "νόμου", το τί είδους "πολιτισμού"
καλούμαστε να αφομοιώσουμε, "κύριος οίδε" γιατί οι επαΐοντες οπαδίσκοι
των "εξουσιαστών" μιας και όλα τα μουσεία του κόσμου έχουν γεμίσει από
καλλιτεχνήματα των Κάφρων και τα παγκόσμια θέατρα ανεβάζουν θεατρικά
έργα των Σουαχίλι ενώ σε όλες τις όπερες ανεβάζουν μουσικά έργα
ρεπερτορίου των βεδουϊνων, προσπαθούν να μας τον μάθουν. Έ ρε βρεγμένη
σανίδα που χρειάζεται!!!!! Εδώ η Ελλάς χάνεται και ο Κ. χτενίζεται.

Ανώνυμος 4 Μαρτίου 2011 στις 8:29:00 μ.μ. EET  

Οι προηγούμενοι σχολιαστές βρίσκονται εκτός θέματος. Το πρόβλημα είναι ότι ο νομος δίνει στον νομοθέτη την δυνατότητα να αυτοανακυρύξει μειονότητες μέσα στην ελλάδα (θρησκευτικές και "εθνοτικές") και να τους παραχωρήσει ειδικά δικαιώματα, ανώτερα των Ελληνων πολιτών που δεν ανήκουν σε αυτές. Αυτό έχει εφαρμοστεί στις ΗΠΑ απο την δεκαετία του 70. Τα αποτελέσματα της νομοθεσίας εκεί είναι πασιφανή και δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε τον τροχό από την αρχή και να κάνουμε τα ίδια λάθη. Αρκεί να μελετήσουμε τι έχει γίνει εκεί με το "Affirmative Action".

Akritas 4 Μαρτίου 2011 στις 10:29:00 μ.μ. EET  

Με αφορμή τον νόμο Καστανίδη(και όχι μόνο) και την φράση«... ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία...», που υπάρχει στο σχέδιο νόμου, τελικά τι είναι πιο ειρωνικό:

Η δημοκρατία που γίνεται όλο και πιο ολοκληρωτική
ή
οι οπαδοί του ολοκληρωτισμού που ζητάνε όλο και περισσότερο «δημοκρατία»;

Υπενθυμίζω «δημοκρατία» για αυτούς, είναι όταν οι κυβερνήσεις δεν μπορεί να ρωτάνε τον λαό για τα πάντα, σε μερικά πράγματα πρέπει να τραβάνε μπροστά, να τον εκπαιδεύουν.
Το λεξικό Τριανταφυλλίδη γράφει ότι δημοκρατία είναι το πολιτικό σύστημα που στηρίζεται στην αρχή της λαϊκής κυριαρχίας και που λειτουργεί με βάση τη βούληση της πλειοψηφίας των πολιτών.
Δεν ξέρω, μπορεί και να κάνω λάθος, και σαν λαός τελικά, έχουμε τις κυβερνήσεις που μας αξίζουν.

Για εμένα, πολυπολιτισμικότητα είναι μία πολιτική ιδεολογική στάση όπου έχει σαν κύριο σκοπό, την προσπάθεια επιβολής της πολιτισμικής διαφορετικότητας των νομιμοποιημένων ή μη παράνομα εισελθόντων μεταναστών, υπό τον ψευδομανδύα της «ενσωμάτωσης» αλλά και την υποβάθμιση-μείωση της κυρίαρχης πολιτισμικής και ιστορικής ταυτότητας της πλειοψηφίας.

Ανώνυμος 5 Μαρτίου 2011 στις 1:59:00 π.μ. EET  

Καστανίδης, Διαμαντοπούλου, Παπουτσής.
Τα χρυσά παιδιά της λέσχης.
Λες και βγήκαν όλοι τους από την ίδια κονσέρβα.
Ίδιος τρόπος ομιλίας, κινήσεων, απόψεων. Μιλάνε για ώρες χωρις να λένε τίποτα και προπαντώς χωρίς να θίξουν άμεσα κανένα. Και να τους φτυνεις ή να σκαει δίπλα τους μετεωρίτης αυτοί ήρεμοι σαν να μην τρέχει μία.

Ρομποτ. Πολιτικα ρομποτ εκτελεστές της παγκοσμιοπόιησης

orimos 31 Ιουλίου 2012 στις 5:49:00 π.μ. EEST  

Ο κ. Καστανίδης νομίζω ότι έπιασε το έκαψε. Με λίγα λόγια, σε όλα τα πόστα που πήγε απέτυχε, αλλά και οι θέσεις και οι επιλογές του, ήταν ατυχείς κατά συνέπεια δεν πρέπει να ασχολούμαστε με αυτόν, προφανώς τα έχει συγκεχυμένα στο μυαλό του. Όταν οριμάσει βλέπουμε.

Ανώνυμος 31 Ιουλίου 2012 στις 2:48:00 μ.μ. EEST  

Ο "κύριος" Καστανίδης αντελήφθη, - όπως και ο "κύριος" Ραγκούσης και οι λοιποί «κύριοι» και «κυρίες» -, ότι όποιοι καταστρέφουν την Ελλάδα με τέτοιους Ανθελληνικούς νόμους και κυνηγούν τους αυτόχθονες γηγενείς Έλληνες με καθαρά εις βάρος των ρατσιστικούς νόμους, ανεβαίνουν πολιτικά, οπότε έσπευσε και αυτός για να ξυλευθή από την δρυ που υποτίθεται πως έπεσε.

Το έτος 1940 η Τουρκία είχε 13.000.000 η δε Ελλάς είχε 7.500.000 κατοίκους.

Σήμερα η Τουρκία βαδίζει ολοταχώς προς τα 70.000.000 ενώ η Ελλάς πληθυσμιακά φθίνει μαστιζόμενη από την υπογεννητικότητα με μόνον 11.000.000 κατοίκους οι οποίοι συνεχώς μειώνονται!

Θα μπορούσε άνετα η Ελλάς να έχει σήμερα 20.000.000 κατοίκους, παρά τις βαρύτατες απώλειες του ΙΙου Π.Π. και αυτού που μερικοί ονομάζουν "εμφύλιο" (Sic!) (Παρατήρηση: Ειδική Επιτροπή του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών τον ονόμασε αλλοιώς, μάλιστα τον χαρακτήρισε και "ξενοκίνητο" ως υποκινηθέντα από τα όμορα με την Ελλάδα βόρεια κράτη)!

Τι έφταιξε τότε λοιπόν και δεν τα τους έχει τους 20.000.000 γηγενείς Έλληνες κατοίκους η Ελλάς;

Μα η αθρόα μετανάστευση (Σημ.:¨Όχι "λαθρομετανάστευση"!) στην Αυστραλία, Βέλγιο, Γερμανία και τις άλλες χώρες, στις οποίες κατά την δεκαετία 1950- 1960 αναγκάστηκαν να μεταβούν οι νέοι και παραγωγικοί Έλληνες για να μπορέσουν να επιβιώσουν!

Σημειώστε πως οι τότε Γερμανοί υπεύθυνοι στην Ελλάδα, στρατολογούσαν κυρίως τις ηλικίες 18 έως 35 ετών, δηλαδή τις πλέον παραγωγικές!

Έτσι έλειψε από την Πατρίδα μας εκείνη η ηλικία που θα δημιουργούσε οικογένεια και θα προόδευε.

Μαζί της θα προόδευε και η χώρα μας !

Θα αναπληρωνόντουσαν οι απώλειες των ετών 1940-1950 και ο πληθυσμός της Ελλάδος θα είχε αυξηθεί ανάλογα με τον τουρκικό στα 20.000.000 και πλέον!

Ποιός έφταιξε.....;;;

Εσείς ποιός λέτε;;;

Μα οι ανίκανοι ή οι «σκοπίμως ανίκανοι» πολιτικοί που κυβέρνησαν αυτήν την τόσο σπουδαία και τόσο ωραία, αλλά τόσο δύσμοιρη χώρα ...

Και τώρα;

Τώρα οι κύριοι υπαίτιοι κάνουν τις διακοπές τους στις Κυκλάδες.

Ο κύριος υπεύθυνος και υπόλογος της τραγικής θέσης που βρίσκεται η Ελλάς, φιλοξενείται στο ακριβότερο Resort Της Ελλάδος, το Πόρτο Ναυαρίνο, ή την Πάτμο, ασκείται, κάνει κανώ, αλλά εξακολουθεί να μισεί παν τι το Ελληνικό και ακόμη θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε … τριτοκοσμική χώρα … σε "πολυπολυτισμική", με κάθε λογίς λαούς όπως Πακιστανούς, Αλγερινούς, Αφγανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Αφρικανούς και ότι άλλο ήθελε θελήσει να έλθει εντελώς παράνομα στην Πατρίδα μας !

Μήπως όμως η δρυς δεν έπεσε αλλά απλά έγειρε ;;

Διαβάστε αν έχετε λίγο χρόνο το βιβλίο "Τα Πετρέλαια του Αιγαίου" του Κυρίου Κωνσταντίνου Κόλμερ!


Φιλικά

Ευμένης Καρδιανός

Υ.Γ. Ο σπουδαίος Γάλλος πατριώτης Στρατηγός Ντε Γκώλλ, ήδη μετά το τέλος του Β΄Π.Π. μερίμνησε ώστε το Γαλλικό κράτος να αναλάβει την δημογραφική αύξηση της τότε αραιοκατωκοιμένης Γαλλίας, αλλά είπαμε αυτός ήταν πραγματικός πατριώτης και δεν είχε ποτέ του Αμερικανικό Διαβατήριο εκδοθέν από το Αμερικανικό Προξενείο του Λονδίνου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP