Αθήνα : Αιματηρή συμπλοκή με τραυματίες αστυνομικούς

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και αγνώστων που επέβαιναν σε αυτοκίνητο τύπου τζιπ, σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή του Ρέντη.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κατεδίωκαν κλεμμένο Ι.Χ , στο οποίο επέβαιναν τρια άτομα ύποπτα για ληστεία που έγινε στην περιοχή του Μενιδίου. Άγνωστος είχε δώσει περιγραφή και αριθμό κυκλοφορίας του κλεμμένου ΙΧ στις αρχές. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το ύποπτο αυτοκίνητο κοντά στη λεωφόρο Κηφισού και το ακολούθησαν όταν σε σκοτεινό σημείο του δρόμου αυτό σταμάτησε, κάποιοι από τους επιβαίνοντες βγήκαν έξω και άνοιξαν πυρ με ΑΚ και πιστόλια εναντίον των τεσσάρων αστυνομικών.Στην συνέχεια ξαναμπήκαν στο όχημα και εξαφανίστηκαν.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Η κατάσταση ενός εκ των αστυνομικών κρίνεται ιδιαιτέρως σοβαρή. Η ολοένα και συχνότερη εμφάνιση πολεμικών τυφεκίων σε περιστατικά όπως το παραπάνω όπως είναι φυσικό προκαλεί προβληματισμό στο Υπουργείο..."Προστασίας του Πολίτη" και έντονη ανασφάλεια στους αμήχανους ιθαγενείς οι οποίοι παρακολουθούν τις γειτονιές τους να μετατρέπονται σταδιακά σε μικρά Μογκαντίσου.

-ΑΝΑΝΕΩΣΗ-

Δυστυχώς 2 εκ των τριών τραυματισμένων αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των νεκρών παλικαριών, και ευχές για ταχεία ανάρρωση στον τραυματία συναδελφό τους.

11 σχόλια:

Unknown 1 Μαρτίου 2011 στις 7:54:00 μ.μ. EET  

αγαπητο εν κρυπτω προσεχε με την αναφορα σου στο μογκαντισου διοτι μπορει να δεχθεις τις εντονες παρατηρησεις του συριζα. .

Ανώνυμος 1 Μαρτίου 2011 στις 8:34:00 μ.μ. EET  

Προστασίας του Πολίτη..

λέμε και κανα καλαμπούρι να περάσει η ώρα

Ανώνυμος 1 Μαρτίου 2011 στις 8:37:00 μ.μ. EET  

Φίλε Νίκο, η αναφορά σου στο ΣΥΡΙΖΑ φανερώνει τουλάχιστον άγνοια για τις θέσεις αυτού του πολιτικού κόμματος.Το κόμμα αυτό θέτει ως προτεραιότητα του τα ανθρωπιστικά θέματα π.χ. ιεραρχεί πρώτο το να ζήσουν οι πρόσφυγες ή λαθρομετανάστες αξιοπρεπώς και δεύτερο το πώς θα φύγουν και πού θα πάνε!!!Αν και δεν ψηφίζω αυτό το κόμμα, είμαι απόλυτα σύμφωνος με αυτό το σκεπτικό!!!Πρώτα να τους εξασφαλίσουμε ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και παράλληλα να λύσουμε το μεταναστευτικό, γιατί αν π.χ. πάθουν αυτοί χολέρα θα κολλήσουμε κι εμείς, οπότε ας του κάνουμε ένα εμβόλιο!!!Σίγουρα το να εμβολιάσεις παράνομους μετανάστες είναι καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσουμε τα χρήματα μας, παρά να τα δίνουμε σε ΜΚΟ για τη ντομάτα της Ακτής Ελεφαντοστού, όπως έκανε το ΥΠΕΞ!!!

Ανώνυμος 1 Μαρτίου 2011 στις 8:58:00 μ.μ. EET  

Tα καλαμπούρια είναι περιτά. Υπάρχει ένας νέος νεκρός και 3 βαριά τραυματίες. Πείτε τουλάχιστον συλλυπητήρια

enkripto 1 Μαρτίου 2011 στις 9:16:00 μ.μ. EET  

πολύ σωστός.

Άδικα έφυγε το παλικάρι, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Κουράγιο στις οικογένειες τους

Unknown 1 Μαρτίου 2011 στις 9:17:00 μ.μ. EET  

φιλε ανωνυμε αφησε με παρα την αγνοια που μου καταλογιζεις για τον συγκεκριμενο χωρο να θυμισω οτι θετει ως προτεραιοτητα του επισης την καταργηση της θητειας και το κλεισιμο των στρατοπεδων.
για να διαφωνω με καποιον λοιπον πρεπει να ξερω πρωτα τις ιδεες του,και δυστυχως εχω γνωση. .
καλο βραδυ 3%

enkripto 1 Μαρτίου 2011 στις 10:29:00 μ.μ. EET  

Δυστυχώς και ο δεύτερος αστυνομικός δεν τα κατάφερε

Παίδες, δυο νέα παιδιά έχασαν την ζωή τους, ας αφήσουμε κατα μέρους τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κάθε ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος 1 Μαρτίου 2011 στις 11:40:00 μ.μ. EET  

Διαφωνώ με την άποψή σου "εν κρυπτώ" ότι έφυγαν άδικα. Έφυγαν πάνω στο καθήκον, είναι πόλεμος καιρό τώρα. Διδάσκουν ήθος και οι προηγούμενοι κι αυτοί και οι επόμενοι. Πέφτει ο ανθός της ελληνικής νεολαίας για να 'χουμε τ' αρχίδια να στεκόμαστε όρθιοι εμείς που μένουμε πίσω. R.I.P. στα παλληκάρια, τιμή στους γονείς τους.

N.S.

dimosthenis21 2 Μαρτίου 2011 στις 12:22:00 π.μ. EET  

η Ελλάδα του 2011,αυτό αν δεν είναι πόλεμος τί είναι,πολεμικά τουφέκια ληστέυουν περίπτερα!!ασύμετρη απείλη,αντάρτικο πόλεων,μαζεύουν χρήματα όχι πλέον απο τράπεζες αλλά απο οπουδήποτε,η εγκληματηκότητα έχει έξελιχθεί και πλέον το έγκλημα μικρό μεγάλο είναι παντού και το μεγαλήτερο ποσοστό είναι απο αλλοδαπούς αυτό λέει πολλά..

Ανώνυμος 2 Μαρτίου 2011 στις 12:39:00 π.μ. EET  

Τέλος.

Όποιος αλλοδαπός ή έλληνας εγκληματίας πιάνεται να έχει στην κατοχή του καλάσνικοφ ή άλλο πολεμικό όπλο, ό,τι και να έκανε η ποινή του να αρχίζει από τα 20 χρόνια κατ'ελάχιστον.

Ανώνυμος 2 Μαρτίου 2011 στις 12:40:00 π.μ. EET  

3 τυποι με κλεμένο τζίπ εδω και μέρες οπλισμένοι με ΑΚ ληστεύουν ένα ...περίπτερο στο Μενίδι? ή το περίπτερο ήταν η αφορμή ή το πράγμα έχει ξεφύγει σε διαστασεις που αδυνατω να συλλάβω..

Πολύ περίεργα πράγματα...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP