Η 331 Μοίρα στο TLP 2013-2

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

H ΠΑ συμμετέχει στο TLP 2013-2 με δύο αεροσκάφη
Mirage 2000-5Mk2 της 331 Moίρας
Μετά τη συμμετοχή της 347 Μoίρας στο TLP 2013-1, την σκυτάλη πήρε η 331 Μοίρα της 114 Πτέρυγας Μάχης (ΠΜ)/Αεροπορική Βάση Τανάγρας, η οποία συμμετέχει από 4 έως και 27 Μαρτίου στην 2η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος για το 2013 του Tactical Leadership Programme (TLP) που διεξάγεται στην Αεροπορική Βάση Albacete στην Ισπανία. Για το σκοπό αυτό, έχουν μετασταθμεύσει στην Ισπανία δύο αεροσκάφη Mirage 2000-5Mk2 και αριθμός Ιπταμένων και τεχνικό προσωπικό με τη βοήθεια δύο μεταγωγικών C-130H της 356 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών. Σκοπός του προγράμματος TLP είναι η εκπαίδευση των Ιπταμένων του ΝΑΤΟ στη συγκρότηση και την ηγεσία μικτών σχηματισμών (COMAO), καθώς και η εξοικείωση και η συνεργασία όλου του προσωπικού που υποστηρίζει τέτοιου είδους αποστολές, σύμφωνα με τα ΝΑΤΟϊκά πρότυπα και διαδικασίες. Στην άσκηση συμμετέχουν επίσης έξι αεροσκάφη Mirage 2000 της Γαλλικής Αεροπορίας, τέσσερα F-16A της Ολλανδικής Αεροπορίας και δύο MiG-29A της Πολωνικής Αεροπορίας.

Με πληροφορίες από AviationLive

strategyreports

5 σχόλια:

HBS 5 Μαρτίου 2013 στις 6:27:00 μ.μ. EET  

Καλά τα λέει ο strategy: θες γκάζι ωρε Ολάντ; μόνταρε και τα υπόλοιπα 19 EGM/BGM σε τιμή γνωριμίας και μετά μιλάμε...

* Υπέροχο το slider αδερφέ

enkripto 5 Μαρτίου 2013 στις 6:40:00 μ.μ. EET  

Ευχαριστώ, αιντε να δούμε και το autoscroll τώρα.

Ο strategy μια χαρά τα λέει, ο Πάνος όμως το'χει ρίξει στην στρατηγική...αφασία.

Ανώνυμος 6 Μαρτίου 2013 στις 4:08:00 μ.μ. EET  

@enkripto

μου φαίνεται οτι κόβει ταχύτητα το slide...
υπάρχει πιθανότητα να δούμε 10 σχόλια δεξιά αντί για 5; εκεί κοιτάω πάντα

μηδενιστής

enkripto 6 Μαρτίου 2013 στις 5:14:00 μ.μ. EET  

Δοκιμες κάνουμε, αν βαραίνει πολύ θα βγεί. Νομίζω ότι η πλατφόρμα (blogger) έχει εξαντλήσει τις δυνατότητες της, ίσως πάμε σε κάτι άλλο.

Ioannis 7 Μαρτίου 2013 στις 4:25:00 μ.μ. EET  

Ο Ελληνικός Στρατός και ο Ιδιωτικός τομέας κρατάει ότι έχει απομείνει απο την χώρα μας,εάν κρεμάσει ο ένας απο τους δύο η χώρα θα διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθει.
Και απο τους δύο αυτούς τομείς θα προκύψει η λύση μιας και ο δημόσιος τομέας είναι διαλυμένος και παρασύρει την χώρα προς τα κάτω.
Κουράγιο ο εχθρός είναι εσωτερικός γι αυτό και θέλει μεγάλη προσπάθεια.
Δεν εννοώ ότι όλοι οι Δημόσιοι υπάλληλοι είναι επίορκοι,είναι όμως αρκετοί,πόσοι; ΌΣΟΥς ΧΡΕΙΑΖΌΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑς ΦΈΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ.
ΉΛΠΙΖΑΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΎΜΕ ΣΕ ΧΕΙΡΌΤΕΡΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ,αλλά ο Ελληνας και μυαλό έχει και εφτά ψυχές για να επιβιώσει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP