Εγκεμέν Μπαγίς: "Μαλ..κίες" τα περί αναγνώρισης γενοκτονίας του Πόντου

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Θα απαντήσει το Ελληνικό ΥΠΕΞ στις
ύβρεις του Εγκεμέν Μπαγίς;
του Σάββα Καλεντερίδη

Ακριβώς τρία χρόνια μετά την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων, των Ασσυρίων και των Ελλήνων του Πόντου από το Κοινοβούλιο της Σουηδίας, η Τουρκία, δείχνοντας για άλλη μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο, μέσω του εκπροσώπου της, διέπραξε σοβαρότατη ύβρι, χαρακτηρίζοντας τις προσπάθειες των επιζώντων της Γενοκτονίας για διεθνή αναγνώριση ως ...αυνανισμό!

Η πράξη αυτή, που διέπραξε ο Τούρκος υπουργός για θέματα της Ε.Ε., Εγκεμέν Μπαγίς, αποτελεί απόδειξη ότι το τουρκικό κράτος, η κυβέρνηση Ερντογάν, η ιδία η Τουρκία, όχι μόνο δεν έχουν μετανοιώσει για τις βδελυρές και βάρβαρες πράξεις εξολόθρευσης των χριστιανικών πληθυσμών της Ανατολής, αλλά χαρακτηρίζουν με τον πιο άθλιο τρόπο και κατάμουτρα τις ιερές προσπάθειες των επιζησάντων της Γενοκτονίας για αναγνώριση, αυνανισμό!!!

Μπορεί να έχει καταρρακωθεί το κύρος της πατρίδας μας από χαρακτηρισμούς "διεφθαρμένη" και "Τιτανικός" από πολιτικούς που την πρόδωσαν και την κατέστησαν περίγελο της ανθρωπότητας, μπορεί ο πολιτικός κόσμος να έχει απαξιωθεί και να θεωρείται ο κύριος υπεύθυνος της τραγικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η κοινωνία και η χώρα, μπορεί η κυβέρνηση να τραβάει το δικό της Γολγοθά για να μπει μια τάξη και να πάρει η πατρίδα μας το δρόμο της ανάπτυξης, όμως, παρ' όλα αυτά, τα ζητήματα της ηθικής θα πρέπει να παραμείνουν ψηλά στην ατζέντα της Ελλάδας.

Μπορεί τα χαμόγελα και οι χειραψίες με τους Τούρκους πολιτικούς -όπως η πρόσφατη συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη- να επιβάλλονται, υποτίθεται για να αποφευχθούν τα χειρότερα, όμως η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να δηλώσει ξεκάθαρα ότι από τούδε και στο εξής ο βάρβαρος υβριστής Μπαγίς δεν πρόκειται να βρει Έλληνα συνομιλητή και ότι κανείς Έλληνας υπουργός, αξιωματούχος της κυβέρνησης, αλλά και Έλληνες που εργάζονται στην Ε.Ε. επ' ωφελεία της χώρας, δεν πρόκειται να δεχτεί να συνομιλήσει μαζί του, επειδή είναι υβριστής της Γενοκτονίας των Χριστιανών της Ανατολής.

Ελπίζουμε να εισακουστούμε, αν μη τι άλλο, για να μην βρει έρεισμα και να μην επαληθευθεί η φράση με την οποία χαρακτήρισε όσους αγωνίζονται για την αναγνώριση της Γενοκτονίας αυτό το τουρκο-κνώδαλο που περιφέρεται ως συνομιλητής των Ευρωπαίων.
Αναμένομεν...

infognomon

15 σχόλια:

Merkathan 14 Μαρτίου 2013 στις 3:50:00 μ.μ. EET  

Δεν νομίζω ότι κάποιος θα ασχοληθεί. Η πολιτική είναι ήδη χαραγμένη. Έχουμε πια περάσει στην υλοποίηση του καζαν-καζαν

Ανώνυμος 14 Μαρτίου 2013 στις 4:13:00 μ.μ. EET  

Νομίζω ότι ο συγγραφέας προσπαθεί να κρίνει ένα ολοκληρο έθνος το οποίο έχει γαλουχηθεί με μία κατασκευασμένη ιστορία από το 1923 και έντευθεν (προηγουμένως όλοι ήταν αναλφάβητοι).

Στο βιβλίο του The turkish state and history, ο Καθηγητής τους Παν. της Καλιφορνια στο Λος Αντζελες Σπ. Βρυώνης, απαντά σε δίαφορους κατασκευασμένους ισχυρισμούς ενός βιβλίου με υποτιθέμενο συγγραφέα τον Οζάλ.

Διάβάζω στην σελ. 46. In this argument, the victim of an act of violence is made to "enjoy" it and to "benefit from it" and finally to be responsible for it.Thus the perpetrator is innocent and impersonal, for, the argument runs,
the victim provoked the act and in any case has benefited from it.

Pro από Συμβασιλεύουσα 14 Μαρτίου 2013 στις 5:37:00 μ.μ. EET  

Αντε μπαινει οποιος να ναι και γραφει μ##&@ιες . Εδω ετοιμαζομαστε για πολεμο και οι εγχωριοι Νενεκοι προσπαθουν να καμψουν το φρονημα των Ελληνων .

Απολαμβανω το γεγονος οτι το παλαιο συνθημα των κομουνιστων και των γιαχοβαδων "για ποιον θα πολεμησεις , για τα μεγαλα συμφεροντα;" το εχουν υιοθετησει και οι συγχρονοι "πατριωταραδες" .

"ολα ειναι κανονισμενα , ολα ειναι τελειωμενα - ειναι ματαιο αφεσου"

Βρε Ουστ .
Θα λογαριαστουμε

Ανώνυμος 14 Μαρτίου 2013 στις 6:27:00 μ.μ. EET  

Αμάν! Τι σκατ..φατσα είναι αυτή; Σαν πονηρή σαλαμάνδρα είναι...

TED 14 Μαρτίου 2013 στις 7:21:00 μ.μ. EET  

Egemen Mongol

Ανώνυμος 14 Μαρτίου 2013 στις 7:53:00 μ.μ. EET  

Έκανε η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο.

Προβοκάτωρ

Ανώνυμος 14 Μαρτίου 2013 στις 9:11:00 μ.μ. EET  

ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΚΑΙ ΦΥΤΕΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΓΙΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΛ..ΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΤΟΥ. ΟΛΗ Η ΑΣΧΗΜΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ. ΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟ.

Ανώνυμος 14 Μαρτίου 2013 στις 11:54:00 μ.μ. EET  

Τουρκ Χαβά....

Μέντωρ

Ανώνυμος 15 Μαρτίου 2013 στις 9:07:00 π.μ. EET  

Με το φιλαράκι αυτού του βλήματος στο ΥΠΕΞ να μην φοβόμαστε τίποτε. Είμαστε εντάξει.

konion 15 Μαρτίου 2013 στις 9:17:00 π.μ. EET  

Ἂς φροντίσουμε νὰ βγάζουμε αὐτὰ ποὺ τρῶμε καὶ βλέπουμε.
Ἐθνικὴ κυριαρχία χωρὶς μία στοιχειώδη αὐτονομία δὲν ὑπάρχει.

Ανώνυμος 15 Μαρτίου 2013 στις 12:48:00 μ.μ. EET  

Εδω αλλοιώνει την ιστορία το ΠΑΜΕ στον μπαγίς θα κολλήσουμε!

"Καθηγητές" που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ μοίρασαν σήμερα επιστολή σε μαθητές παραποιώντας την ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης του 1821,

http://greece-salonika.blogspot.com/2013/03/blog-post_8388.html

Ανώνυμος 15 Μαρτίου 2013 στις 2:51:00 μ.μ. EET  

@ 12:48
Σχετικά με το 1821 θέλει πολύ κουβέντα για το τι είναι ιστορική αλήθεια ή τι επιβλήθηκε αργότερα ως ιστορία από τους Βαυαρούς και την εκκλησία. Αλλά καλό είναι να συζητηθεί σε άλλη ανάρτηση γιατί θα ξεφύγουμε από το θέμα.

Pro από Συμβασιλεύουσα 15 Μαρτίου 2013 στις 4:00:00 μ.μ. EET  

Μα οι Βαυαροι συμφωνα με αφηγησεις ανθρωπων που εζησαν τοτε (Μακρυγιαννης) κυνηγησαν την εκκλησια .

Ποσοι ασχετοι ή συνωμοτες μπορει να κυκλοφορουν σε ενα διαδυκτιο;;

Ριτορικ κουεστιον

Ανώνυμος 15 Μαρτίου 2013 στις 4:25:00 μ.μ. EET  

"Σχετικά με το 1821 θέλει πολύ κουβέντα για το τι είναι ιστορική αλήθεια ή τι επιβλήθηκε αργότερα ως ιστορία από τους Βαυαρούς και την εκκλησία."

χαχαχαχα βλέπω τον ΦΚΜΚ να τρώει το τιήμερο στο πισι! χχαχαχαχαχα

μηδενιστής

Ανώνυμος 15 Μαρτίου 2013 στις 10:06:00 μ.μ. EET  

εγώ νομίζω πως είμαστε τυχεροί που ο εχθρός μας έχει στην ηγεσία του άνθρωπους αλάζονες και απαίδευτους με παραισθήσεις μεγαλίου. Δε θέλω να σκέφτομαι τι θα μπορούσαν να κάνουν κάποιοι πραγματικοί ηγέτες ειδικά με τα φυντάνια που έχουμε εμείς από δω

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP