"Είσοδος ελεύθερη" για τους πράκτορες της ΜΙΤ

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

(κλικ στην εικόνα)
Του Μάνου Ηλιάδη, ΚτΕ 15-10-2011

6 σχόλια:

ΑΧΕΡΩΝ 16 Οκτωβρίου 2011 στις 11:12:00 μ.μ. EEST  

Aν τὼρα κὰνω κανὲνα σχὸλιο για την πολιτικὴ αναπηρὶα του λαοὺ μας,θα με παρεξηγὴσετε;

konion 17 Οκτωβρίου 2011 στις 11:05:00 π.μ. EEST  

Ἔχουμε τὴν ἡγεσία ποὺ μᾶς ἀξίζει. Ἡ μαλακὴ ἰσχὺς τῶν ἀμερικανῶν περὶ ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων, πολυπολιτισμικότητας καὶ λοιπὰ ἰδεολογήματα ἔχουν κάνει μιὰ χαρὰ τὴν δουλειά τους στὸν λαό.

ΑΧΕΡΩΝ 18 Οκτωβρίου 2011 στις 1:28:00 π.μ. EEST  

konion,θα μου επιτρὲψεις να ἒχω μὶα επιφὺλαξη ως προς το αν χρειαζὸταν η αμερικανικὴ ἢπια ισχὺς για να φερθοὺμε ὸπως φερὸμαστε στην Θρὰκη.
Κὰπως ὲτσι φερθὴκαμε και παλαιὸτερα,μεταξὺ 1919-1922.Υπὰρχει προφανὼς ελαττωματικὸ γονὶδιο,το οποὶο προκαλεὶ γιουσουφὶτιδα,και ὸχι μὸνο ὲναντι των Τοὺρκων.Αισθὰνομαι πολὺ ὰσχημα που εκφρὰζομαι ὲτσι,αλλὰ και δεν ἒχω αναστολὴ στο να εκφραστὼ ὲτσι.

Ανώνυμος 18 Οκτωβρίου 2011 στις 1:50:00 π.μ. EEST  

Ο καθένας βλέπει ότι θέλει.Κουρδικό κράτος με αντάλλαγμα τη Θράκη.Και συνεκμετάλλευση του Αιγαίου. Κρητική ανεξαρτησία υποκινούμενη από τους Αμερικανους και με τις Εβραϊκές εταιρίες να ρίχνουν ένα σωρό χρήματα στη Κρήτη για να γλυκάνουν τους πικραμένους.Η κινήσεις αυτές δεν γίνονται από σήμερα αύριο , αλλα κάντε λίγο υπομονή

Ανώνυμος 18 Οκτωβρίου 2011 στις 9:45:00 μ.μ. EEST  

Αν δεν ήταν ο συγκεκριμένος αρθργραφος θα θεωρούσα υπερβολικα αυτά που αναφέρονται ίσως και επειδη και δεν έχω επισκεφτει τη Θράκη πολλά χρόνια. Θα μπορούσε κάποιος αν έχει πρόσθετες πηγές να αναφέρει για τον εξισλαμισμό; μου έκανε μεγάλη εντύπωση και αναρωτιέμαι τι έχουν (ή τι νομίζουν) ότι έχουν να κερδισουν (σορρυ αλλά το παραμύθι της "φώτισης" για μένα δεν παίζει)

Ανώνυμος 27 Οκτωβρίου 2011 στις 5:46:00 π.μ. EEST  

@ konion
εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι επί αρκετά χρόνια τώρα γράφονται πράγματα για την Θράκη και τις ενέργειες τούρκων και αμερικάνων εκεί. Ήδη από το 2000 θυμάμαι άρθρα (μάλιστα ΚΑΙ στις λεγόμενες "δεξιές" και "αριστερές" εφημερίδες) για το θέμα της τουρκικής υπονόμευσης της Θράκης.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP