Ψευδο - υπουργοί με κυπριακά διαβατήρια

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ψευδο - υπουργοί απολαμβάνουν τα προνόμια των κυπριακών διαβατηρίων. Η εφημερίδα Yeniduzen αποκαλύπτει τα ονόματά τους με τη δημοσίευση εγγράφων



Ενώ δεν αναγνωρίζουν την Κυπριακή Δημοκρατία, μέλη της λεγόμενης κυβέρνησης στα κατεχόμενα ταξιδεύουν ως Κύπριοι πολίτες, έχοντας κυπριακά διαβατήρια.

Η εφημερίδα Yeniduzen, με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του "υπουργού" Εξωτερικών, Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν, στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση ότι 100.000 περίπου Τουρκοκύπριοι είναι κάτοχοι διαβατηρίου Κυπριακής Δημοκρατίας, δημοσίευσε την Τρίτη έγγραφο του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού της Κυπριακής Δημοκρατίας που αποδεικνύει ότι και ο ίδιος είναι ένας από αυτούς.

Επανήλθε όμως δριμύτερη, δημοσιεύοντας και πάλι αυτούσια τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι διάφοροι "υπουργοί" είναι κάτοχοι διαβατηρίων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, τα έγγραφα αφορούν τον "υπουργό" Δημοσιονομικών Ερσίν Τατάρ, τον "υπουργό" Οικονομικών και Ενέργειας Σουνάτ Ατούν, τον "υπουργό" Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού Κεμάλ Ντουρούστ και τον "υπουργό" Υγείας Αχμέτ Κασίφ.

Η εθνικιστική εφημερίδα Βολκάν, όπως σημειώνει το sigmalive.com, αναφέρεται στο ίδιο θέμα, επισημαίνοντας ότι υπεύθυνος για τη διαρροή των εγγράφων αυτών στα ΜΜΕ, είναι ο Ασίμ Ακάνσοϊ, Γενικός Γραμματέας του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος, ο οποίος είχε διατελέσει διευθυντής του προσωπικού γραφείου του Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, όταν ήταν "πρόεδρος".



http://news247.gr

4 σχόλια:

ΑΧΕΡΩΝ 13 Οκτωβρίου 2011 στις 12:50:00 π.μ. EEST  

Eὰν επρὸκειτο για ''καρὸτο'',δλδ κὶνητρο για να απαρνηθοὺν οι Τ/Κ την υπηκοὸτητα του ψευδοκρὰτους,θα ἢταν οπωσδὴποτε ὲξυπνη κὶνηση,το ὶδιο κὰνει η Βουλγαρὶα με τους Σκοπιανοὺς.
Εδὼ ὸμως,πρὸκειται για δὼρο ἂνευ αντικρὺσματος στην καλὺτερη των περιπτὼσεων,αυτουπονὸμευση στην χερὸτερη-και πιθανὼτερη.

konion 13 Οκτωβρίου 2011 στις 9:20:00 π.μ. EEST  

Ἄντε νὰ τοὺς ἀφαιρέσουν τὴν ὑπηκοότητα τοῦ ψευδοκράτους καὶ νὰ μᾶς φορτωθοῦν στὸ ἐλεύθερο τμῆμα τῆς Κύπρου.

Ανώνυμος 13 Οκτωβρίου 2011 στις 12:06:00 μ.μ. EEST  

Οι Βούλγαροι το κάνουν αυτό με τους Σκοπιανούς αλλά οι Σκοπιανοί είναι Βούλγαροι.Εμείς τους κάνουμε κανονικά και με το νόμο ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ τους ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ της Ανατολίας, γιατί τώρα ποιά οι περισσότεροι από αυτούς τέτοιοι είναι,όταν οι παλαιοί Τουρκοκύπριοι έχουν πιά μεταναστεύσει σε ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ και ΚΑΝΑΔΑ.ΠΑΛΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ;

ΑΧΕΡΩΝ 14 Οκτωβρίου 2011 στις 2:44:00 π.μ. EEST  

@konion
Αν αρχὶσουν ὸντως να απαρνοὺνται την υπηκοὸτητα του ψευδοκρὰτους οι Τουρκοκὺπριοι (Τ/Κ),και ὸχι οι ὲποικοι,που δεν πρὲπει σε καμμὶα περὶπτωση να γὶνουν δεκτοὶ,αυτὸ θα ὲχει σημαντικὲς πολιτικὲς επιπτὼσεις για τον Αττὶλα,ὸχι θετικὲς πὰντως.Θα μποροὺσαν,αυτὲς οι επιπτὼσεις-λὲμε τὼρα-να τὺχουν της ανὰλογης επικοινωνιακὴς εκμεταλλεὺσεως.
@13-10 12:06
Οι Σκοπιανοὶ ΔΕΝ εὶναι συλληβδην Βοὺλγαροι.
Υπὰρχουν μεταξὺ τους βουλγαρὶζοντες,ὸπως υπὰρχουν και σλαβομακεδονὶζοντες,κὰποιοι εὶναι Σὲρβοι εκσκοπιανισμὲνοι ἢ ὸχι και τὸσο ὸσο δεὶχνουν,και οπωσδὴποτε κὰποιοι εὶναι απὸγονοι ελληνοφρὸνων,ὶσως ελληνὸφρονες ακὸμη και σὴμερα,που περιμὲνουν ὲνα σημεὶο απο την Ελλὰδα για να εκφραστοὺν.
Ας μην χαρὶζουμε αβασὰνιστα στους Βουλγὰρους ανθρὼπους που δεν εὶναι δικοὶ τους.Κατὰ την διὰρκεια του Μακεδονικοὺ Αγὼνα,οι ελληνικὴς συνειδὴσεως πληθυσμοὶ της Στρὼμνιτσας,Βελεσὼν,Βιτωλὶων,Μοριχὸβου,ακὸμη και των Σκοπὶων,ὲδωσαν λυσσαλὲο αγὼνα για την υπὸθεση της ελληνικὴς Μακεδονὶας.
Αναφὲρω χαρακτηριστικὰ,ὸτι οι Ὲλληνες των Σκοπὶων κὴρυξαν οικονομικὸ πὸλεμο στους Εβραὶους,λὸγω της ανθελληνικὴς στὰσεως των τελευταὶων,ὸπως ὲκαναν και οι Ὲλληνες της Θεσσαλονὶκης,ενὼ ὸμως στην Θεσσαλονὶκη οι δὺο κοινὸτητες ὴλθαν σε συμβιβασμὸ,στα Σκὸπια οι Ελληνικὴ κοινὸτητα επὲμεινε,προκαλὼντας στους Ιουδαὶους μεγὰλη οικονομικὴ ζημὶα.
Ὸλους αυτοὺς,ο μικροελλαδισμὸς τους ξὲχασε,ενὼ θα ὲπρεπε οι ὰνθρωποι αυτοὶ να αποτελεσουν τον πολιορκητικὸ κριὸ της Ελλαδος απὲναντι στον Τὶτο.
Αλλὰ ξὲχασα...εμεὶς εὶμαστε υπερὰνω.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP