Επίσκεψη Α/ΓΕΣ στην Κίνα

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Την Κίνα επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος στα πλαίσια της προσπάθειας εμβάθυνσης των σχέσεων των δύο Στρατών. Η επίσημη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης του Κινέζικου υπουργείου άμυνας και διήρκεσε από τις 9 έως τις 15 Νοεμβρίου . Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην χώρα της Άπω Ανατολής ο Α/ΓΕΣ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Υπαρχηγό του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού Πτέραρχο Ma Xiaotian με τον οποίο και συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Επίσης πραγματοποίησε επίσκεψη στην Στρατιωτική Ακαδημία, στην 6η Τεθωρακισμένη Μεραρχία του Κινεζικού Στρατού, καθώς και στις στρατιωτικές διοικήσεις των πόλεων Σιάν και Σαγκάης. Σύμφωνα με το ΓΕΣ η επίσκεψη κρίθηκε "ικανοποιητική και καρποφόρα"..

8 σχόλια:

Ανώνυμος 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:22:00 π.μ. EET  

1) Ο Αρχηγός του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού δεν είχε χρόνο για χάσιμο, να υποθέσουμε. Αυτό, για το πόσο μας μετράνε.

2) Υπάρχει καμία στυλιστική εξέλιξη του αμερικανικού στρατού που αφήνουμε χωρίς να μαϊμουδίσουμε; Είναι για να δείχνουμε, έτσι, χωρίς καν να ανοίξουμε το στόμα μας, ότι είμαστε άτεχνο παράρτημα;...

Αχ, ρε Φράγκο...

Ανώνυμος 17 Νοεμβρίου 2009 στις 6:53:00 μ.μ. EET  

Νομίζω οτι εισαι αδικος οταν αναφερεσαι σε μαιμουδιες ειδικα για τον Στρατηγο Φραγκο
Μακαρι ολοι αυτοί που διοικησαν το Στρατό τα τελευταία χρόνια να διέθεταν το 1/10 απο το μυαλό,τις γνώσεις και την αξιοσύνη του μα πανω απ'όλα την ανθρωπιά του, οι δε Κινέζοι πολύ θα ηθελαν να είχαν Στρατηγούς του επιπέδου Φράγκου

enkripto 17 Νοεμβρίου 2009 στις 7:20:00 μ.μ. EET  

+1 ανώνυμε φίλε

Δεν είναι admiral Takis ο Φράγκος παίδες.

Ανώνυμος 17 Νοεμβρίου 2009 στις 11:51:00 μ.μ. EET  

Η συγκεκριμένη μαϊμουδιά με το μπουφανάκι καθιερώθηκε πριν γίνει ο Φράγκος αρχηγός.
Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι μαϊμούδισμα του χειρίστου είδους...
Καλό θα ήταν ο Φράγκος να ττην καταργήσει.

Ανώνυμος 18 Νοεμβρίου 2009 στις 2:43:00 π.μ. EET  

O φράγκος δεν είναι στρατηγός είναι ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ .

Προσέξτε τον .

PRO

Ανώνυμος 18 Νοεμβρίου 2009 στις 11:38:00 π.μ. EET  

Μιας κι έγραψα το αρχικό σχόλιο...

1) Η μομφή για το μπουφανάκι δεν αφορούσε τον Φράγκο προσωπικά, αλλά την νοοτροπία του ΕΣ.

2) Κο Φράγκος, πηγαίνοντας επίσκεψη σε μία υπερδύναμη, θα έπρεπε να έχει κατά νου να κυκλοφορεί με την οκτάρα, κι όχι με το μπουφανάκι. Οι εντυπώσεις δεν είναι το παν, αλλά έχουν τη σημασία τους, και δεν είναι μικρή.

3) Δεν έκρινα τον Φράγκο σαν αξιωματικό. Δεν τον ξέρω, έχω ακούσει τα καλύτερα, αλλά η εμπειρία επιβεβαιώενι τη σοφία των αρχαίων: "αρχή άνδρα δείκνυσι".

Ανώνυμος 18 Νοεμβρίου 2009 στις 2:56:00 μ.μ. EET  

Φίλε μου την πρώτη 10ετία του 20ού αιώνα μαϊμουδίζαμε τους Γάλλους, την τέταρτη 10ετία τους Βρετανούς, την πέμπτη τους Αμερικανούς. Αυτό όμως δεν μας εμπόδισε να έχουμε τους θριάμβους των Βαλκανικών με Γαλλική στολή, την εποποιία του '40 με Βρετανική και τις ανδραγαθίες της Κορέας με την Αμερικανική. Μην μένουμε στα εξωτερικά χαρακτηριστικά μόνο

Ανώνυμος 21 Νοεμβρίου 2010 στις 1:54:00 μ.μ. EET  

Αν επεφταν και οι μπακες λιγο δεν θα εβλαπτε .Τ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP