Προς τρομολάγνους "αναλυτές"..

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Αφού αντέγραψε πρόσφατη ανάρτηση του "Εν κρυπτώ", γνωστή ιστοσελίδα έσπευσε να μας επιτεθεί, ως "ύποπτο και ανώνυμο blog" το οποίο "υποβαθμίζει την τουρκική απειλή"!. Αιτία; Προφανώς η παρουσίαση των πραγματικών δεδομένων σε ότι έχει να κάνει με τα τουρκικά προγράμματα ΑΣΕΠΕ και τεθωρακισμένων, η οποία απέχει αρκετά από την εικόνα που θέλησε να δημιουργήσει ο τρομολάγνος συντάκτης (ο οποίος σημειωτέον τροποποίησε το αρχικό κείμενο του καταλλήλως..). Χαλάμε την σούπα, κατά το κοινώς λεγόμενο και δεν τρομοκρατούμε τον κόσμο για ψίλου πήδημα.

Εδώ όμως εγείρεται και το εξής ζήτημα : Αγαπητοί φίλοι, αν μας θεωρείτε "ανώνυμο ύποπτο blog" που "υποβαθμίζει την τουρκική απειλή"! , τότε για ποιον λόγο συνεχίζετε να μας αντιγράφετε;

Το να θέτεις ορισμένα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση και όχι σε αυτή που επιβάλουν οι λογικές tabloid για την αύξηση εσόδων από διαφημίσεις, δεν αποτελεί υποβάθμιση κανενός..

Ίσως πριν την "αναχαίτιση της τουρκικής απειλής" (τρέμε Άγκυρα) θα έπρεπε να ασχοληθείτε λιγάκι και με την άλλη απειλή,αυτή εναντίον της νοημοσύνης του κόσμου. "Αναλύσεις" για ραντάρ τύπου..Datca, για τουρκικές κορβέτες που "μπάζουν" , αντιγραφή αφιλτράριστων πληροφοριών από άλλους ιστοχώρους (χωρίς αναφορά της πηγής) και το μόνιμο πασπάλισμα με αρκετές δόσεις σασπένς και δράματος, είναι ενδεικτικά της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζεται από ορισμένους η ενημέρωση του Έλληνα πολίτη.

Φιλικά, Εν Κρυπτώ

9 σχόλια:

Ανώνυμος 28 Νοεμβρίου 2009 στις 3:22:00 π.μ. EET  

Ερώτηση: οι λέξεις πιστεύετε και Θεωρείτε γιατί γράφονται με - αι ενώ πρέπει να αναγράφουν με - ε λόγω του ότι είναι δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο των ενεργητικων ρηματων πιστεύω και θεωρώ;

enkripto 28 Νοεμβρίου 2009 στις 3:31:00 π.μ. EET  

Γιατί μας τελείωσε ο καφές και πάει και 3 η ώρα, ανώνυμε φίλε :)

Μea culpa

strategy 28 Νοεμβρίου 2009 στις 4:08:00 π.μ. EET  

χαχαχα! Αρχίζω να το διασκεδάζω φίλε!

"Διαψεύδονται έτσι αυτοί που υποστήριζαν σε κάποια έντυπα παλαιότερα και τώρα σε δήθεν "ειδικά" blogs - φυσικά πάντα ανώνυμα - ότι τα προβλήματα του MESA είναι "άλυτα", παραπλανώντας και αποκοιμίζοντας τους - ευτυχώς ελάχιστους - αναγνώστες τους"!!!

Ανώνυμος 28 Νοεμβρίου 2009 στις 11:44:00 π.μ. EET  

Η ορθότερη απάντηση θα ήταν να αναρτήσεις είτε τα αντιγραμένα κείμενα που σου έχουν πάρει είτε να βάλεις το ''μπουγιουρντί'' που τους έκανε το Τουρκάκι με τις milgem :)

enkripto 28 Νοεμβρίου 2009 στις 11:58:00 π.μ. EET  

υπάρχουν σοβρότερα θέματα για να ασχοληθούμε ανώνυμε φίλε, άλλωστε ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει

Για το περιστατικό με τον Τούρκο έγινε αναφορά σε παλαιότερη αναρτηση.

Ανώνυμος 28 Νοεμβρίου 2009 στις 4:40:00 μ.μ. EET  

"αποσιωπητές της τουρκικής απειλής" που να παίζουν συνέχεια εκπομπές του Σαρρή,πρώτη φορά βλέπω..

strategy 28 Νοεμβρίου 2009 στις 5:52:00 μ.μ. EET  

...και μη ξεχνάμε τα πυροβόλα 120mm των τουρκικών Leopard-1T!!

Ανώνυμος 28 Νοεμβρίου 2009 στις 6:40:00 μ.μ. EET  

Το d********* έχει γίνει βούκινο σε 16χρονους Τούρκους που τους κάνουν
φάρσες, τί να λέμε τώρα;

strategy 28 Νοεμβρίου 2009 στις 7:43:00 μ.μ. EET  

...και το c(l)οpy paste για τις ΤΠΚ Super Vita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP