Το ΔΣ της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδος καταδικάζει τη στήριξη της Ντόρας από τον πρόεδρό του

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Το Δ.Σ της Ε.Κ.Ε σε συνεδρίασή του της 25-11-2009, μετά από καταγγελία πέντε μελών του (Λ. Μασσοστασής, Μ. Λαζαρίδου, Ν. Πιπερίδου, Μ. Πελεκάνος, Α. Παναγίδου) αποφάσισε τα ακόλουθα:

Ο Πρόεδρος του σωματείου Λοίζος Λοίζος με την ενέργεια του να ταχθεί δημόσια υπέρ της υποψηφιότητας της Κας Ντόρας Μπακογιάννη παραβίασε κατάφορα το άρθρο 1 παρ. 3 του καταστατικού, σύμφωνα με το οποίο:« Εν τη επιδιώξει του σκοπού της η Ε.Κ.Ε θα είναι όλως αδέσμευτος, ανεξάρτητος και ανεπηρέαστος από οιονδήποτε, μακράν δε πάσης κομματικής πολιτικής».

Για το λόγο αυτό το Δ.Σ αποφάσισε ομόφωνα να εκδοθεί ανακοίνωση με την οποία θα διευκρινίζεται ότι ο κ. Λοίζος εξέφρασε προσωπικές απόψεις και δεν εκφράζει ούτε την άποψη του Δ.Σ, ούτε των μελών της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδος.

Η ανωτέρω ανακοίνωση να αποσταλεί άμεσα στις εφημερίδες και στους τηλεοπτικούς σταθμούς, που αναφέρθηκαν στο θέμα καθώς επίσης και στους τρεις υποψηφίους, διεκδικητές της Προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας.

http://www.antinews.gr/?p=25266

1 σχόλια:

Ανώνυμος 26 Νοεμβρίου 2009 στις 10:57:00 μ.μ. EET  

Efoson paraviase to katastatiko tous, opws lene, ektos apo tin anakoinwsi oti exefraze proswpikes toy apopseis, den tha eprepe na provoun kai se alles kiniseis, kai eidika na min ton kratisoun ws proedro?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP