Του "μερίσματος" το κάγκελο..

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του "Εν Κρυπτώ" η ιδιαίτερα έντονη αεροπορική δραστηριότητα (για να το πούμε κομψά..) της γείτονος στο Αιγαίο τα πρωινά των τελευταίων 2 ημερών ανάγκασε το ΚΕΠΑΘ (Κέντρο Ελέγχου Περιοχής Αθηνών) να ζητήσει επανειλημμένα από τους αρμόδιους σε αερολιμένα ακριτικής νήσου του Ανατολικού Αιγαίου να καθυστερήσουν την απογείωση αριθμού πολιτικών αεροσκαφών.

Οι αερομαχίες που εξελίχθηκαν μεταξυ Ικαρίας-Σάμου-Χιου ήταν τοσες πολλές και ο αριθμός εμπλεγμένων αεροσκαφών τόσο μεγάλος που ανάγκασε το ΚΕΠΑΘ να ζητήσει καθυστέρηση για απογείωση καθότι δεν υπηρχε ελεύθερος χώρος εως το επίπεδο 60 (τα 6000 πόδια δηλαδή) !!

Η εξέλιξη αυτή δείχνει το μέγεθος του προβλήματος το οποίο πλέον αγγίζει και την ασφάλεια πτήσεων πολιτικών αεροσκαφών στον εναέριο χώρο του αρχιπελάγους. Την ίδια στιγμή που ο κύριος Μπεγλίτης συνεχίζει να μιλάει ανερυθρίαστα για "μέρισμα ειρήνης" και ψάχνει τρόπο να δικαιολογήσει τον περαιτέρω ακρωτηριασμό των ενόπλων δυνάμεων υπό της οδηγίες του τουρίστα πρωθυπουργού ΓΑΠ. Η διαμορφωθείσα κατάσταση επιβάλλει δύο πράγματα:
1) Κάποιοι πρέπει επιτέλους να σοβαρευτούν και να αφήσουν την ΠΑ να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα 2) οι εγχώριοι έμποροι τρομολαγνείας καλό θα ήταν να σταματήσουν να "φτιάχνουν κλίμα" για να προμοτάρουν τα προιόντα ξένων αεροπορικών βιομηχανιών,έλεος πια..




4 σχόλια:

Ανώνυμος 26 Νοεμβρίου 2009 στις 1:52:00 π.μ. EET  

"Του "μερίσματος" το κάγκελο"...

Εξαιρετικά εύστοχη διατύπωση.

Το ερώτημα είναι, γιατί ο κ. Μπεγλίτης κάνει πως δε βλέπει και δεν ακούει; Χαζός δεν είναι... Τι είναι;...

(Ξέρω, ξέρω...διατηρεί "στρατηγική ψυχραιμία"... α, ρε Βενιζέλε, με τις μαλακίες σου...)

Αριστοτέλης 26 Νοεμβρίου 2009 στις 1:09:00 μ.μ. EET  

Άντε επιτέλους ας ρίξουμε κανά αεροσκάφους τους και θα δείτε πως θα λουφάξουν τα παλιοτουρκά.

Άσε που θα αραιώσει κατευθείαν ο εναέριος χώρος

Ανώνυμος 27 Νοεμβρίου 2009 στις 9:50:00 π.μ. EET  

Εχω βαρεθει να απελπιζομαι...τι θα γινει επιτελους..προηγουμενη ΝΔ απογοητευσε..τωρα ΠΑΣΟΚ απογοητευει..το μονο που μενει να δω στατιστικα ειναι αν κανει τιποτα ο Σαμαρας..αμα δεν κανει ουτε αυτος πραγματικα σκεφτομαι να σταματησω να ενημερωνομαι και να ενδιαφερομαι και να τα αφησω ολα να πανε στο διαολο και οτι γινει αντε με τους μαλακες τους πολιτικους μας εχουνε γαμ*σει πιο πολυ και απο τους απεναντι τι θα γινει ρε γαμωτο θα ριξουμε κανα αεροπλανο τους ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Νικος 27 Νοεμβρίου 2009 στις 9:53:00 π.μ. EET  

Ξεφτιλες πολιτικοι...αντε να δουμε και το Σαμαρα τελευταια ελπιδα για μενα προσωπικα..απο εκει και περα καθαρη απελπισια. μαλλον μετα απο κει σταματαω να ενημερωνομαι για να μην απελπιζομαι. να σταματησω να ενδιαφερομαι φυσικα δεν γινεται αλλα δεν παει αλλο ρε γαμωτο τι θα γινει με αυτη τη κατασταση

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP