Εκπομπή Τομές 27/01/2009

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009




  • Μέρος 1ο: Θέμα αποκατάστασης ηθικής τάξης,Μετά την ομολογία του Atilla Olgac ο τουρκικός στρατός είναι υπεύθυνος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.Φτύσιμο της Ελλάδας από τον Ερντογάν στις Βρυξέλλες, ενώ η Ελλάδα στηρίζει την τουρκική υποψηφιότητα για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  • Μέρος 2ο : Δίνουμε την εντύπωση χώρας περιδεούς ,Το ΥΠΕΞ μειώνει μονόπλευρα το FIR Αθηνών.Η στήριξη της (κατασκευασμένης) μειονότητας της Δυτικής Θράκης από Τουρκία (και Ελλάδα) σε αντιπαραβολή με την υπάρχουσα κατάσταση των υπολειμμάτων της Ρωμιοσύνης στην Πόλη, της Ίμβρου και της Τενέδου.
  • Μέρος 3ο : Εκατομμύρια ευρώ για δίγλωσσα σχολεία ,Εκατομμύρια ευρώ δαπανώνται για το πρόγραμμα δίγλωσσων σχολείων.Το μοντέλο του τουρκοκυπριακού κράτους μαστορεύεται να κτιστεί στην ελληνική Θράκη.
  • Μέρος 4ο : Ποιο μέλλον έχει η Ελλάδα; ,Η διάλυση του μύθου του μαρμαρωμένου βασιλιά, ως κορωνίδα ενός άτεγκτου, άξεστου και ηλίθιου εθνικισμού.«Την Ελλάδα την κατέστησαν ανάπηρη και η Ελλάδα εστερήθη της δικής της θέλησης. Αν ο ελληνικός λαός με την βούλησή του στις κάλπες επιβεβαιώσει συγκεκριμένα πολιτικά κόμματα, τότε αυτός θα έχει καταργήσει την Ελλάδα.»

2 σχόλια:

Ανώνυμος 31 Ιανουαρίου 2009 στις 6:03:00 μ.μ. EET  
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος 31 Ιανουαρίου 2009 στις 6:04:00 μ.μ. EET  

Και να ήταν μονο στην Θράκη που παίζει το παιχνίδι της διγλωσσίας....

Δυστυχώς το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οτι η Ελλαδα απο τις εκάστοτε κυβερνήσεις μέχρι και τον ίδιο τον Έλληνα, δεν είχε ποτέ ούτε τα αντανακλαστικά, ούτε την παιδεία, ούτε την εξυπνάδα να αντιμετωπίσει πληγές που τα τελευταία 50 χρόνια και βάλε, ουσιαστικά μόνη της με την ανευθυνότητα και την αδιαφορία της έχει δημιουργήσει.

Πως να σώσεις μία χώρα που καταρρέει απο παντού;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP