Στο Διοικητικό Συμβούλιο τουρκικής τράπεζας ο σύζυγος της Ντ.Μπακογιάννη ;
Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009
Μια σοβαρότατη καταγγελία που αφορά το περιβάλλον της υποψήφιας προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε χθές, κατα την διάρκεια της εκομπής Τομές, ο καθηγητής του Παντείου πανεπιστημίου Νεοκλής Σαρρής.
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του κ.Σαρρή ο τούρκος υπουργός Επικρατείας Εγκεμέν Μπαγίς ουσιαστικά διόρισε τον σύζυγο τής Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρο Κούβελο, στο Διοικητικό Συμβούλιο μεγάλης τράπεζας τουρκικών συμφερόντων (έμμισθη θέση..)
Εν αναμονή της διάψευσης της είδησης ,να πούμε ότι ευχόμαστε ειλικρινα να πρόκειται για ανακρίβειες καθότι εάν και εφόσον ο σύζυγος της πρώην ΥΠΕΞ συνδέεται οικονομικα με τουρκικά συμφέροντα ,πρόκειται για σκάνδαλο πρώτου μεγέθους το οποίο θα αποτελέσει και ταφόπλακα για τις αρχηγικές φιλοδοξίες της πρώην ΥΠΕΞ..
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η δεύτερη είδηση που έδωσε ο κ.Σαρρής, σύμφωνα με τον οποίο, ο κ. Μπαγίς προσέφερε ένα ιλιγγιώδες ποσόν σε στενότατο συνεργάτη τού Γιώργου Παπανδρέου, που έχει μάλιστα και θέση στο υπουργικό συμβούλιο!
Δείτε το βίντεο :
9 σχόλια:
Καλημέρα σας,
και συγχαρητήρια για τη προσπάθεια που κάνετε. Είμαι καθημερινός αναγνώστης σας.
Καταρχήν ο κύριος Σαρρής είναι σοβαρός άνθρωπος και γνωρίζει πάντοτε καλά τι λέει.
Ωστόσο, και διάψευση να μην υπάρχει πάλι η κυρία Μπακογιάννη δεν θα πληγεί πολιτικά μιας και τα ΜΜΕ θα το αποκρύψουν, αλλά και σε αντίθετη περίπτωση κανένας από τους "αυλικούς" δεν θα έχει το σθένος να πάει κόντρα σε μία από τις τρεις οικογένειες που κυβερνούν τη χώρα εργολαβικά τα τελευταία 36 χρόνια.
Και ποιος ξέρει για πόσα ακόμα...
Φιλικά / Λουκάς
Κοίταξα το βίντεο, και παρατήρησα ότι δεν αναφέρετε το όνομα της τράπεζας. Για την πληρότητα της είδησης, και την διευκόλυνση όσων τυχόν θέλουν να το ψάξουν το θέμα (αντί να περιμένουν παθητικά επιβεβαίωση ή διάψευση), θα έπρεπε να είχε αναφερθεί τουλάχιστον το όνομα της τράπεζας, αν όχι και άλλα στοιχεία (ημερομηνία απόφασης του τούρκου υπουργού, τυχόν δημοσίευση της κλπ.).
Η μή αναφορά τέτοιων στοιχείων μου δημιουργεί την εντύπωση καταρχήν (μέχρι νεωτέρας), ότι η είδηση δεν είναι αληθινή.
Σχετικά με την δεύτερη είδηση, περί προσφοράς χρημάτων σε στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού (και με θέση στο υπουργικό συμβούλιο), πέραν ότι ούτε για αυτήν αναφέρθηκαν λεπτομέρειες, θα παρατηρήσω ότι η προσφορά χρημάτων (απόπειρα δωροδοκίας, με άλλα λόγια) δεν σημαίνει από μόνη της κάτι κακό για αυτόν στον οποίο προσφέρθηκαν. Αν τα δέχθηκε, τότε ναι, αλλά αν τα απέρριψε (και ακόμη περισσότερο, αν έχει απορρίψει παρόμοιες προσφορές στο παρελθόν), τότε που είναι το πρόβλημα;
@Λουκά , καταρχήν σε ευχαριστώ. Νομίζω ότι πλεόν μπορούμε να λέμε μετα βεβαιότητας ότι απόκρυψη μιας τόσο σοβαρής καταγγελίας στην εποχή του ίντερνετ δεν είναι εφικτή..
@Ανώνυμε φίλε
το να βγάζεις στην φόρα κάτι τέτοιο και να αναμένεις απο τους αρμοδίους να το επιβεβαιώσουν ή να το διαψεύσουν απέχει παρασσάγγας απο μια "παθητική στάση"..εάν το έλεγε κάποιος άλλος ίσως και να μην είχε καμία αξία η πληροφορία.Όπως και να έχει δεν το υιοθετούμε αυτομάτως χωρίς περαιτέρω πληροφορίες εξου και το ? στον τίτλο
Σχετικά με το δεύτερο δεν βλέπω κάποια μομφή προς το πρόσωπο κοντά στον ΓΑΠ (εκτός το ότι το κράτησε μυστικό ίσως..) ,αλλά αυτούς που προσπαθήσαν να το δωροδοκήσουν..δεν είναι είδηση ότι σημαίνον στέλεχος της κυβέρνησης έγινε στόχος προσπάθειας δωροδοκίας απο τους Τούρκους?
@ enkripto
καταρχάς να διευκρινήσω ότι το "αναφέρετε" στο προηγούμενο σχόλιο μου είναι ορθογραφικά λάθος, και έπρεπε να ήταν "αναφέρεται" (αναφερόμενο στον κ. Σαρρή), μια και δεν αναφερόμουνα σε εσάς.
Ζητώ συγγνώμη για την παρανόηση που δημιούργησα, και καταλαβαίνω απόλυτα την απάντηση σας, ότι δεν το υιοθετείτε αυτόματα, το οποίο άλλωστε δεν υπονοούσα.
Επί των παρατηρήσεων σας:
α) σχετικά με την "παθητική στάση"
Προφανώς δεν είναι παθητική στάση το να βγάζεις στην φόρα κάτι τέτοιο, είναι όμως, κατά την γνώμη μου, παθητική στάση να το βγάζεις μεν στην φόρα, αλλά με ελλειπείς πληροφορίες (ώστε να μην μπορεί να το ελέγξει και κάποιος τρίτος) και να αναμένεις (=παθητικά) επιβεβαίωση ή διάψευση από τον "καταγγελόμενο".
β) δεν διαφωνούμε. Ούτε εγώ διέκρινα μομφή, είτε σε αυτά που γράψατε εσείς είτε σε αυτά που ανέφερε ο κ. Σαρρής. Το έγραψα όμως ως διευκρίνηση, για την περίπτωση που κάποιος άλλος αναγνώστης διέκρινε στα λόγια αυτά κάποιου είδους μομφή.
γ) Ως προς το ότι το γεγονός αυτό-καθεαυτό της προσπάθειας δωροδοκίας αποτελεί είδηση, ούτε εδώ διαφωνούμε (και μάλιστα εκπλήσσει η "θρασύτητα" της προσπάθειας, και βάζει σε σκέψεις είτε ότι πρόκειται για συνηθισμένη πρακτική και το προσπαθούν σε όλους, είτε ότι το προσπάθησαν μόνο στο συγκεκριμένο άτομο (που για ειδικούς λόγους θεωρούσαν, και έκαναν λάθος, ότι θα ήταν δεκτικό στην προσπάθεια τους)
Ανώνυμος 19 Νοέμβριος 2009 10:13:00
στο τελευταίο σημείο ειδικά ανώνυμε φίλε υπερθεματίζω..είναι να αναρωτιέσαι ειλικρινά, με το θράσος των απέναντι..
σε βάζει σε άσχημες σκέψεις
Δυστυχώς περάσαμε πολύ περισσότερα χρόνια κάνοντας τούμπες χρηματιζόμενοι στους Πέρσες, απ΄ότι μαχόμενοι..
Υπάρχει αυτή η διαχρονικότητα...
Η κ. Μπακογιάννη σε πλήθος ερωτήματα που έχω αποστείλει στην ιστοσελίδα της, γιατί αποκαλεί τους Κούρδους "τρομοκράτες" και εδώ και 1 χρόνο,απάντηση δεν πήρα...
Ενώ απαντά σε πλήθος άλλα ερωτήματα...
"Πριμοδότηση" για την Τούρκικη Τράπεζα ήταν?
εγώ απλά να υπενθυμίσω ότι η εκπομπή Τομές βγήκε στον αέρα 17 του μήνα..σήμερα έχουμε 20 και ακόμα δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο επι του θέματος
Εμείς θα το επαναφέρουμε μέχρι να βγεί άκρη...
Ποια ειναι η τραπεζα.
Δημοσίευση σχολίου