Οι ΤΕΔ αθώωσαν τον Οζελ, βεβαίωσαν τα "χημικά"

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΑΓΚΥΡΑ – Το Γενικό Επιτελείο ανακοίνωσε ότι στην επιχείρηση ενάντια σε αντάρτες που δημοσιεύτηκαν εικόνες της και αποδεικνύει την χρήση χημικών όπλων το 1999, διοικητής της επιχείρησης δεν ήταν ο Ντετζντέτ Οζέλ. Στην ανακοίνωση δεν διαψεύδεται όμως η χρήση χημικών όπλων.



Το Γενικό Επιτελείο της Τουρκίας έβγαλε μια ανακοίνωση σχετικά με την είδηση για χρήση χημικών ενάντια σε αντάρτες στην Σιλόπη του νομού Σιρνάκ, που είχε δημοσιευτεί στο Roj TV και στο ANF. Στην ανακοίνωση ενώ αναφέρεται πως ο νυν αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Νετζντέτ Οζέλ δεν μετείχε στην επιχείρηση, δεν κάνει καμία αναφορά για το θέμα της χρήσης χημικών όπλων.

Το Γενικό Επιτελείο διέψευσε τον ισχυρισμό πέντε βουλευτών της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής πως ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου στρατηγός Νετζντέτ Οζέλ είχε χρησιμοποιήσει το 1999 ενάντια σε αντάρτες του ΠΚΚ χημικά όπλα.

Το Γενικό Επιτελείο αναφέρει πως "το άτομο που φαίνεται στο δήθεν βίντεο δεν είναι ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου, αλλά και η φωνή που ακούγεται δεν είναι δική του".

Ο Διευθυντής του τομέα επικοινωνίας του Γενικού Επιτελείου υποστράτηγος Ταγιάρ Σουνγκού μετά από άρθρο της εφημερίδας Τζουμχουριέτ με τίτλο ¨Κατηγορίες προς τον Οζελ για χρήση χημικών από Γερμανούς βουλευτές¨ έστειλε γραπτή ανακοίνωση.

http://tourkikanea.gr

Σημ Εν Κρυπτώ: το επίμαχο βίντεο μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ

http://www.youtube.com/watch?v=sDR_6YcUC_E

1 σχόλια:

Ανώνυμος 12 Αυγούστου 2011 στις 9:40:00 π.μ. EEST  

Ο Ελληνικός στρατός έχει συλλογές ΡΒΧ για το σύνολο του προσωπικού του;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP