Ευχαριστούμε για την αντιγραφή!

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Την Παρασκευή 21 Νoεμβρίου ανεβάσαμε με τίτλο "Εν τάχει" μια σειρά απο ειδησούλες που αφορούσαν το μαχητικό F-35 της LM...Και πιο συγκεκριμένα μια απο αυτές έγραφε :

  • Και μιας και πιάσαμε το μαχητικό της LM το οποίο σε μερικά χρόνια θα πετάει και στην γειτονιά μας να πούμε και το ακόλουθο νέο ,αυτή την φορά απο το Ισραήλ..Χάσανε το φώς τους οι Ισραηλινοί της Chel Havir (Ισραηλινή Π.Α) με την τιμή που ακούσανε για το customised F-35 ,η οποία ηταν (κρατηθείτε) 200 εκατομύρια δολλάρια! Σύμφωνα με το defensenews υψηλόβαθμη πηγή του Ισραηλινού Γενικού επιτελείου φέρεται να δήλωσε "Είναι απίστευτο!.Πρώτα ήταν 40 εκ $ ,μετά 50 εκ$ και μετά μας είπαν (η Ισραηλινή αεροπορία -που είχε και τις επαφές με το κονσόρτσιουμ-) 70 με 80 εκ $.Τώρα ,έχουμε να κάνουμε με σχεδόν το τριπλάσιο ποσό ανα αεροσκάφος ,και ποιός μας λέει ότι δεν θα ανεβεί κι'αλλο?" δήλωσε ο τρομοκρατημένος Ισραηλινός...Πόσα F-35 θέλουν να πάρουν οι Τούρκοι είπαμε ? Μπουγιουρούμ...
Την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου ,σε γνωστό αμυντικό πόρταλ διαβάζουμε το ίδιο κείμενο ελαφρώς τροποποιημένο...

Παίδες δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στο να μας αντιγράφετε και χαιρόμαστε μάλιστα ιδιαιτέρως που μας διαβάζετε...αλλά πιστεύω θα ήταν σωστό τουλάχιστον να αναφέρετε απο πού έγινε η αντιγραφή...

και να μην γίνεται ...εν κρυπτώ

1 σχόλια:

Ανώνυμος 13 Οκτωβρίου 2009 στις 1:20:00 μ.μ. EEST  

Δεν είστε οι μόνοι που αντιγράφουν.

Αντιγράφουν από οπουδήποτε βρουν, χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς έλεγχο της είδησης, πράγμα που μερικές φορές καταλήγει σε φιάσκο :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP