Εν Τάχει 9/2/2009

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

  • Έκλεισε το θέμα των διαπραγματεύσεων για την αγορά των 2 πρώτων απο τα 17 Super Puma,με τους Γάλλους αρμόδιους να αποδέχονται τις ελληνικές θέσεις για την έκπτωση ,που αρνούνταν πεισματικά απο την αρχή
  • Συμβόλαιο για την αναβάθμιση των συστημάτων παραγωγής πόσιμου νερού σε 2 φρεγάτες κλάσσης Έλλη υπεγράφει μεταξύ ΤΚΜS και Πολεμικού Ναυτικού.Τα 2 πλοία ανήκουν σε αυτά που δεν θα περάσουν απο το πρόγραμμα εκσυγχρονιμού μέσης ζωής..Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι ίδιοι Γερμανοί της ΤΚΜS απειλούν ότι θα απεμπλακούν απο το ναυπηγείο Σκαραμαγκά με αφορμή το θέμα του υποβρυχίου...Παιδιά ,δεν πείθετε κανέναν έτσι αλλάξτε τακτική..
  • Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ ,οι δυνάμεις του Αττίλα ανέρχονται σε 43.000 στρατιώτες(δύναμη περίπου 4 μεραρχιών) ,300 άρματα μάχης και 700+ τεθωρακισμένα.Επίσης στα απέναντι παράλια κοντά στα Άδανα εδρεύουν μια μεραρχία άμεσης επέμβασης προοριζόμενη για την Κύπρο ,δυνάμεις του Τουρκικού Ναυτικού που εδρεύουν στο λιμάνι της Μερσίνας καθώς και μεγάλος αριθμός αεροσκαφών F-16.Θα επανέλθουμε στο θέμα των Κατοχικών δυνάμεων με λεπτομέρειες.Σύντροφε Χριστόφια (που αποδέχεσε Τούρκο πρόεδρο εκ περιτροπής στις διαπραγματεύσεις όπως μαθαίνουμε) το νού σου, η διάλυση της Εθνικής Φρουράς δεν θα κατευνάσει τον Αττίλα,απλά θα του ανοίξει την όρεξη

Φωτογραφία τουρκικού κινητού ραντάρ αεράμυνας ΤRS-22XX στα κατεχόμενα της Κύπρου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP