Εγκαίνια Ζιραάτ : Παραλειπόμενα....

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009


Για αρχή να ξεκινήσουμε με κάτι το οποίο αν και είναι ήδη ευρέως γνωστό θα θέλαμε να το τονίσουμε.Ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Α.Μ.Θ. Δημήτρης Σταμάτης επέστρεψε ως απαράδεκτη την πρόσκληση στα τουρκικά που απέστειλε η διοίκηση της τράπεζας ζιραάτ ζητώντας την ανάκληση της...Να που υπάρχουν ακόμα δημόσια πρόσωπα που φοράνε παντελόνια ,εύγε απο εμάς κ Σταμάτη!.

Ολόκληρη απάντηση του Γ.Γ Δημήτρη Σταμάτη : Κύριε διευθυντά,
Με λύπη μου είμαι υποχρεωμένος να σας επιστρέψω την πρόσκληση που μου απευθύνατε με την ευκαιρία των εγκαινίων λειτουργίας της Τραπέζης σας στην Κομοτηνή, γιατί θεωρώ ανεπίτρεπτο και προσβλητικό για την Χώρα που σας φιλοξενεί το γεγονός της χρησιμοποίησης στην πρόσκλησή σας της Τουρκικής και της Αγγλικής γλώσσας μόνο, καθώς και την αναγραφή της πόλης της Κομοτηνής ως Γκιουμουλτζίνα. Τέτοιου είδους ενέργειες κάθε άλλο παρά βοηθούν τη συνεργασία που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των Ελληνικών Αρχών και της Τραπέζης σας και παρακαλώ πολύ για την άμεση ανάκληση της πρόσκλησή σας αυτής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι γνωστοί εγκάθετοι του Προξενείου και λοιπές "δημοκρατικές δυνάμεις" μεταξύ των οποίων αρκετά γνωστά πρόσωπα..ας δούμε μερικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο..



Ο κ Αχμέτ Χατζηοσμάν πρώην βουλευτής του PASOK partisi και φανατικότατος Έλλην τρέχει πίσω απο τον Τούρκο αντιπρόεδρο Ναζίμ Εκρέν (με το μουστάκι) για το λεγόμενο photo oportunity...


Τελικά προλαβαίνει άλλος και ο Αχμέτ μένει μπουκάλα..


Το κλίμα εύθυμο για τους ψευδομουφτήδες -και επίσης φανατικότατους Έλληνες- Ισμαήλ Σερίφ (αριστερά) και Αχμέτ Μετέ -ο οποίος προσφάτως δήλωσε ότι θεωρεί την Ελλάδα "ενοχλητική μύγα"-(δεξιά) ..Γιατί να μην είναι χαρούμενοι οι άνθρωποι άλλωστε? Τέρμα τα ταξίδια μέχρι την Αδριανούπολη για τους διπλωματικούς σάκους γεμάτους λεφτά...Η προπαγάνδα πλέον θα χρηματοδοτείται απο την τράπεζα της γειτονίας.

Παρών και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γκαλήπ Γκαλήπ που προφανώς βρήκε λίγο χρόνο απο το φορτωμένο του πρόγραμμα (έχει δηλώσει ότι προσπαθεί μανιωδώς μέρα και νύχτα να αποδείξει ότι όλοι οι μειονοτικοί είναι τουρκογενείς..) και παραβρέθηκε στην εκδήλωση


Δεν θα μπορούσε να λείπει και η προσωπική επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου για την
την υπερνομαρχία Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης κ Γκιούλμπεγιάζ Καραχασάν (μέλος της αυτοαποκαλούμενης Συμβουλευτικής Επιτροπής «Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης») στο πηγαδάκι των ανωτέρω επίδοξων Ντεκτάς...scripta manent Πρόεδρε,δυστυχώς..δεν πάει καιρός που είχες μιλήσει για υποτίθεται " συντηρητικά στοιχεία που έχουν άγνοια των διεθνών συνθηκών και δημιουργούν πρόβλημα στον τόπο με την συμπεριφορά τους, στέλνοντας τη μειονότητα στα χέρια ξένων δυνάμεων" .Όπως βλέπεις δεν "σπρώχνει" κανείς Πρόεδρε, οι εγκάθετοι συρρέουν απο μόνοι τους να δηλώσουν υποταγή..αλήθεια για τις καταγγελίες της Natresh δόθηκε απάντηση?


Και για μην θεωρηθεί κομματικά εμπαθής η παρουσίαση των πράσινων επιλογών ,να δηλώσουμε ότι το φαινόμενο είναι διακομματικό..δυστυχώς ο βουλευτής του ND Partisi κ Αχμέτ Ιλχάν 1,2,3,4, δεν έκανε την χάρη στο φακό ,παρα το γεγονός ότι παραβρέθηκε -φυσικά- στην εκδήλωση

Να που η πολυπόθητη "διακομματική συννενόηση" τελικά ξεκινά απο την Θράκη...προεκλογικά φυλάδια των Αχμέτ Χατζιοσμάν και Αχμέτ Ιλχάν ,ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αντίστοιχα..στο επάνω μέρος των φυλλαδίων διαβάζουμε Τurk Azinligi δηλαδή Τουρκική μειονότητα...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP