Ο λύκος που έγινε αρνάκι..

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Γράφει ο Γκιαούρης

Με αφορμή τις πρόσφατες δακρύβρεχτες καταγγελίες αλλά και τις εξωφρενικά προκλητικές ανακοινώσεις διαφόρων "αντιεθνικιστικών" (sic) γκρουπούσκολων* για την "επίθεση" εναντίον του μειονοτικού δημοσιογράφου (κατα πολλούς εγκάθετου του προξενείου) Αμπντουλχαλίμ Ντεντέ..Και επειδή ορισμένοι κονδυλοφόροι και ο γνωστός πολυπολιτισμικός συρφετός στας Αθήνας προσπαθεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις για τον νομοταγή Έλληνα πολίτη ,το "θύμα" του ελληνικού εθνικιστικού παροξυσμού κ Ντεντέ..

Παραθέτουμε απόσπασμα απο βίντεο το οποίο τραβήχτηκε σε προεκλογική συνάντηση τουρκοφρόνων μειονοτικών στις 03/09/2007 στο χωριό Ζυγός Ξάνθης στο κέντρο "Χρυσή Φωλιά" , για να σταματήσει επιτέλους η υποκρισία.Μεταξύ των ομιλητών ήσαν επίσης ο πρόεδρος της παράνομης "Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης" ,ο δημοσιογράφος της προξενοφυλλάδας (κατα τον εξαίρετο Αντιφωνητή) "Γκιουντέμ" Οζάν Αχμέτογλου ,ο νυν βουλευτής ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη (γνωστός για τις πρόσφατες δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο) και ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μετέ.Ολόκληρο το βίντεο εδώ


Κατά την διάρκεια του ακραίου εθνικιστικού λογύδριου του κ Ντεντέ (απέχει παρασσάγγας απο την φιλήσυχη εικόνα που βλέπουμε σε Αντ1 ,MEGA,Ζούγκλες κτλ ε?), μέσα σε 2 λεπτά μόνο ,μετρήσαμε τουλάχιστον 3 παραβάσεις του Ποινικού κώδικα.Θα ήταν ανόητο απο μέρους μας να ρωτήσουμε εάν ενδιαφέρθηκε κάποιος εισαγγελέας.. Μήπως αυτή η αδράνεια ωφείλεται στις πολιτικές γνωριμίες του κκ Ντεντέ αλλά και στις αγαστές σχέσεις με ορισμένα αθηναικά ΜΜΕ?

Καθότι σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε ο εν λόγω κύριος είναι προνομιακός συνομιλητής πρώην και νύν υπουργών της κυβέρνησης και στελεχών του ΠΑΣΟΚ,(βλέπε βίντεο) γεγονός εξαιρετικά ανησυχητικό απο μόνο του

Ποινικός Κώδικας

Άρθρο 161 - Βία κατά εκλογέων. Όποιος με βία ή απειλές βίας παρεμποδίζει κάποιον εκλογέα από την ενάσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ή επιβάλλει την ενάσκησή του ή την ψηφοφορία υπέρ ή κατά κάποιου υποψηφίου σε εκλογές βουλευτών ή νομαρχιακών, δημοτικών ή κοινοτικών αρχών τιμωρείται με φυλάκιση. Το δικαστήριο μπορεί εκτός από την ποινή να επιβάλλει και στέρηση των αξιωμάτων και των θέσεων του άρθρου 63, αριθμ. 1.
Άρθρο 183 - Διέγερση. Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει δημόσια σε απείθεια κατά των νόμων ή των διαταγμάτων ή εναντίον άλλων νόμιμων διαταγών της αρχής τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών.
Άρθρο 184. - Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών



*
Για την ιστορία η ανακοίνωση της Αντιεθνικιστικής κίνησης η οποία εγκαλούσε τους κακούς εθνικιστές Έλληνες για την "επίθεση" (εκείνο το αμίμητο -τι μαλακίες λές ρε-) στον ...διεθνιστή Ντεντέ ,έλεγε μεταξύ άλλων και τα εξής απίστευτα :

"Η Αντιεθνικιστική Κίνηση δεν θεωρεί το γεγονός (σ.σ της "επίθεσης") προϊόν άρρωστου εθνικιστικού αυθορμητισμού αλλά μια ακόμη προμελετημένη πρόκληση κατά της τουρκικής μειονότητας και κατ' επέκταση της Τουρκίας, όπως η πριν από λίγο καιρό επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας σε βραχονησίδα των παραλίων της Τουρκίας την οποία έχει οικειοποιηθεί η Ελλάδα" !!!!!!! (σ.σ: δηλαδή το Αγαθονήσι..)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP