Η Ergenekon "πίσω" απο πολλά ανθελληνικά site

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009


A large number of professional Web sites offering nationalist content and pseudo-scientific research about Armenian genocide allegations, Turkey's Kurdish population and Greece and Turkey's religious citizens that have been on the Internet for a long time have been found to be operated by Ergenekon, a clandestine terrorist organization charged with attempting to overthrow the government.


Το πολύ αυτό ενδιαφέρον άρθρο της τουρκικής Zaman μπορείτε να το διαβάσετε ολόκληρο εδώ, αλλά κάποια στιγμή ΠΡΕΠΕΙ και εμείς εδώ στην Ελλάδα να...ξυπνήσουμε. Επειδή ορισμένοι πάνε με το...κάρο ή δεν μπορούν να καταλάβουν την "νέα εποχή" που ανατέλλει δεν σημαίνει και οτι θα την...φρενάρουν(το πολύ πολύ να την καθυστερήσουν λίγο στη χώρα μας...).

orfni.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP