Συγκρότηση επιτροπής για τα ΑΩ των πυρομαχικών των 120 χλστ.

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Με απόφαση του Γενικού Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ Δημήτριου Γεωργιόπουλου συγκροτήθηκε επιτροπή διαπραγματεύσεων για την κατάρτιση της σύμβασης Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων (ΑΩ) από την Προμήθεια 12.000 πυρομαχικών αρμάτων των 120 χλστ. για τα άρματα μάχης Leopard 2HEL και Leopard 2A4.

Η επιτροπή θα αρχίσει τις διαπραγματεύσεις με την κατασκευάστρια εταιρία των πυρομαχικών Rheinmetall Waffen und Munition, που θα διεξαχθούν παράλληλα με τις διαπραγματεύσεις σε διακρατικό επίπεδο για την κατάρτιση της κύριας σύμβασης προμήθειας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση, η επιτροπή που συγκροτήθηκε θα προσκαλέσει σε διαπραγματεύσεις την αντισυμβαλλόμενη εταιρία RWM, με σκοπό τη διεξαγωγή διαπραγματεύσεων, και την κατάρτιση κοινά αποδεκτού σχεδίου Σύμβασης ΑΩ, συνυπογεγραμμένου από την επιτροπή και από αρμοδίως εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο της αντισυμβαλλόμενης εταιρείας.

Μάλιστα η απόφαση επισημαίνει ότι στο πρακτικό που θα ολοκληρώσει τη διαδικασία, θα πρέπει να περιέχεται ρητή διατύπωση ότι με το εν λόγω σχέδιο σύμβασης ικανοποιούνται οι απαιτήσεις της υπηρεσίας και να καλύπτονται επαρκώς τα συμφέροντα του Δημοσίου.

www.defencepoint.gr

4 σχόλια:

ΑΧΕΡΩΝ 19 Απριλίου 2011 στις 8:49:00 μ.μ. EEST  

Δεν τους καταλαβαινω αυτους στην ΓΔΑΕ.Τα ''κλεισανε''τα πυρομαχικα,η οχι;
Και αν τα εκλεισαν,γιατι δεν εκλεισαν και τα Α.Ω παραλληλα με την παραγγελια,αλλα τρεχουν εκ των υστερων,χωρις διαπραγματευτικη ισχυ,αλλα επαφιονται στην καλη θεληση του αναδοχου;
Γιατι βαζουν το καρο μπροστα απο το αλογο;
Δεν διδαχθηκαν τιποτε;
Η μηπως,παραειναι καλοι μαθητες των προηγουμενων;

Ανώνυμος 19 Απριλίου 2011 στις 8:56:00 μ.μ. EEST  

Χαλαρά ρε παιδιά, ακόμα στην αρχή του 2011 είμαστε μην βιάζεστε. Δεν θα γίνει δα και πόλεμος.

Ανώνυμος 19 Απριλίου 2011 στις 11:11:00 μ.μ. EEST  

ο μητσος σε νεες περιπετειες δηλαδη ταξιδακια απορρητα κανενα φαγητο τσαμπα να παρει και μια καινουργια φωτογραφικη μηχανη γιατι θα πεσει ντουλεια πολλη ντουλεια ......τα χαιρετισματα μου στην επιτροπη και παιδια σγα ..σγα ..ξενες γλωσσες χρειαζονται δεν νομιζω ......

Ανώνυμος 20 Απριλίου 2011 στις 2:12:00 π.μ. EEST  

Πάλι τα ίδια και τα ίδια. "κακός παίχτης δεν ειναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη" (Μπόμπι Φυσερ - Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Σκάκι)
Θέλω να πώ ότι: πάλι συμβάσεις αγοράς, πάλι μίζες, προμήθειες και στο τέλος ελατωματικά όπλα, πυρομαχικά, και σπατάλη δημόσιου χρήματος.
Γιατί να αγοράσουμε πυρομαχικά και να μην τα φτιάξουμε στην Ελλάδα;.
Δείτε τιο κάνει ηη Τουρκία.
Ετσι θα αποκτήσουμε τεχογνωσία, θα μας ειναι πιό φτηνά και θα έχουμε ανεξάντλητο απόθευμα.
επίσης θα αυξηθούν οι θέσεις εργασίας.
Πάλι τα ίδια λάθη;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP