"Ζητιάνοι" οι Ελληνες κατά τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

«Ζητιάνους» αποκάλεσε λίγο πολύ τους Έλληνες ο υπουργός Επικρατείας της Τουρκίας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς μιλώντας σε ημερίδα για τον Τύπο στην πόλη Ούρφα. «Σε λίγο θα ανοίξουν μαντήλι, για να ζητιανεύουν, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αρίντς.

Ο κ. Αρίντς δήλωσε ακόμη ότι το εξωτερικό χρέος της Ελλάδας έχει ξεπεράσει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, ότι η παραγωγή σε όλα τα ελληνικά εργοστάσια έχει σταματήσει και ότι κανένας δεν ενδιαφέρεται να τα αγοράσει, αντιδιαστέλλοντας την Ελλάδα με την Τουρκία για την οποία είπε ότι είναι μια από τις πέντε κορυφαίες χώρες του κόσμου με ρυθμό ανάπτυξης 9%.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής εξέφρασε την εκτίμηση ότι η άποψη του τούρκου αντιπρόεδρου δεν αποτελεί θέση της τουρκικής κυβέρνησης «γιατί στερείται αλήθειας και σοβαρότητας».
Ο κ. Πεταλωτής υπενθύμισε με νόημα ότι η Ελλάδα, παρά την πρόσκαιρη κρίση, επιφυλάσσει σε όλους τους πολίτες της ένα βιοτικό επίπεδο που προφανώς για πολλές άλλες χώρες θα ήταν ζηλευτό.

Τα σχόλια του κ. Αρίντς προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της ΝΔ. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης κάνει λόγο για «ιταμή πρόκληση» και προσθέτει: «Ας γνωρίζει ο Τούρκος αντιπρόεδρος ότι καμία δυσκολία δεν πρόκειται να μας κάνει να απεμπολήσουμε την υπεράσπιση των εθνικών μας δικαίων».

Ο κ. Μιχελάκης καλεί κτην κυβέρνηση να πάρει θέση για τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου αξιωματούχου. «Πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί ότι η μόνιμη πολιτική κατευνασμού που ακολουθεί οδηγεί σε επαίσχυντες δηλώσεις» δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ

Πηγή: www.skai.gr

14 σχόλια:

Ανώνυμος 4 Απριλίου 2011 στις 10:52:00 μ.μ. EEST  

Ασταδιάλα το λιμάδι που θα πιάσει στο στομα του την Ελλάδα...

Ανώνυμος 5 Απριλίου 2011 στις 1:44:00 π.μ. EEST  

ποιο ειναι το πρόβλημα; όταν τα λέμε εμείς ειναι οκ όταν τα λένε οι ξένοι δεν ειναι;
Ξυπνάτε επιτέλους μας φτύνουν, δεν βρέχει...

Ανώνυμος 5 Απριλίου 2011 στις 12:33:00 μ.μ. EEST  

Ζητιάνοι κ. Παπάρογλου, δεν είναι ούτε υπήρξαν ποτέ οι Έλληνες. Αυτό εσείς οι γόνοι της Στέππας το γνωρίζετε πολύ καλά. Ούτε φυσικά και θα γίνουν!!! "Ζητιάνοι" είναι οι τσαρλατάνοι πρακτορίσκοι των "παγκοσμιοποιητών", που για κακή μας τύχη (και επιλογή), το παίζουν "ελληνική κυβέρνηση". Αλλά μετά τον Γολγοθά, πάντα ακολουθεί ανάσταση. Και αλίμονο σ' αυτούς που θα βρεθούν μπροστά μας. Λίγη υπομονή!!!!

Ανώνυμος 5 Απριλίου 2011 στις 1:42:00 μ.μ. EEST  

όλο λόγια τα τουρκάκια, αλλά δεν κάνουν και καμία σοβαρή κίνηση προς τα δώ να δούν πόσες φάπες θα γράψει ο ζβέρκος τους.

kagelarios 5 Απριλίου 2011 στις 2:23:00 μ.μ. EEST  

αδικο εχει?

Αποστόλης 5 Απριλίου 2011 στις 3:11:00 μ.μ. EEST  

Ζητιάνοι-ξεζητιάνοι, αν επιχειρήσουν τίποτα, το αγγουράκι θα το φάνε, σε περίπτωση που επιχειρήσουν τετελεσμένα θα ξεσπάσουμε σ'αυτούς, θα πονέσουμε κι εμείς αλλά αυτοί θα το "χαρούν" περισσότερο

Ανώνυμος 5 Απριλίου 2011 στις 3:39:00 μ.μ. EEST  

γιατι...ψεματα ειναι..

Ανώνυμος 5 Απριλίου 2011 στις 4:51:00 μ.μ. EEST  

Ούξουτου παλιογκιαούρηδες!
Αυτό θέλει να λένε όλοι Τούρκοι
Καθαρός ΨΠ. Βέβαια γιατί τα λένε;
Μήπως γιατί μας ετοιμάζουν κάτι και θέλουν να φανατίσουν σιγά σιγά τους Τούρκους; Μολών λαβέ που λένε τελευταία και οι Αμερικάνοι.

Από οικονομικής πλευράς μην πολυψαρώνετε γιατί μιλάνε αυτοί που σώθηκαν από τα αραβικά δάνεια!

Ανώνυμος 5 Απριλίου 2011 στις 5:01:00 μ.μ. EEST  

ρε συ 1:44 μην φωναζεις θα ξυπνησουν οι ελληνες,αστους να νομιζουν οτι βρεχει.

Ανώνυμος 5 Απριλίου 2011 στις 5:27:00 μ.μ. EEST  

Για τους ανώνυμους ζητιάνους σχολιαστές που θεωρούν ότι έχει δίκιο να κακίζει η τουρκική μα'ι'μού τούς λέω ότι :

Μπορώ να βοηθήσω έαν πράγματι οι ίδιοι ζητιανεύουν ...αλλά πάλι εάν θέλουν μπορούν να πάνε στην ''αναπτυγμένη'' Τουρκία -Άκουσον-'Ακουσον- να ευημερήσουν (sick).

Πόσο είναι ο βασικός στην Τουρκία είπατε ;;

Ανώνυμος 5 Απριλίου 2011 στις 9:00:00 μ.μ. EEST  

οι τουρκοι ήταν και αυτοι πριν καμια δεκαετια στα προθυρα της χρεοκωπίας αλλα τελικά όχι μόνο βγήκαν απο την κρίση αλλά τώρα έχουν μεγαλυτερη αναπτυξη απο κάθε ευρωπαική χώρα. Αντε να δούμε εμείς τι θα κάνουμε...

Ανώνυμος 5 Απριλίου 2011 στις 10:39:00 μ.μ. EEST  

Αντε παληκάρι μου να δώσεις ρεύμα και νερό στο 30% του πλυθησμού σου που είναι στη λίθινη εποχή και μετά έλα να το ξανασυζητήσουμε. Θυμάμε στη σουπερ προηγμένη χώρα σας ότι σας είναι πιο φτηνό να έχετε θυρωρό από το να βάλετε αυτόματες πόρτες? κι ο μπαρμπέρης οδοντίατρος ακόμα? και το διλιρο σας ίδιο βάρος και μεγέθος με το δυευρω για να κατακλέβεται τα μηχανήματα όλης της ευρώπης? τις ξεπεράσατε όλες αυτές τις γυφτιές και γίνατε G20? αλλά είπαμε όσο πιο ψηλά ανεβαινει η μαιμού τόσο πιο πολύ φαίνεται ο κώλος της κ@

Ανώνυμος 5 Απριλίου 2011 στις 11:24:00 μ.μ. EEST  

αυτό με το διλιρο με έστειλε, πρέπει να είσαι επική προσωπικότητα.

dimosthenis21 5 Απριλίου 2011 στις 11:55:00 μ.μ. EEST  

κοντά είναι στο να μας πούνε οτι δεν έχουμε @ρχίδι@ και να δώ τότε τι θα απαντήσει ο πεταλωτής.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP