Ξεκινά ο 50ος κύκλος διευρευνητικών επαφών Ελλάδας-Τουρκίας

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Εφ. Μπιρλίκ 8-4-2011

Θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα ο 50ος κύκλος των διερευνητικών επαφών ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα που άρχισαν και συνεχίζονται από το 2002. Ανώτατοι αξιωματούχοι των δύο υπουργείων εξωτερικών στις ¨διερευνητικές επαφές¨ που θα αρχίσουν την επόμενη εβδομάδα θα εξετάσουν τις διμερείς ασυμφωνίες με πρώτα τα θέματα του Αιγαίου.

Το ΥΠΕΞ ανακοίνωσε πως την Δευτέρα στη Αθήνα ξεκινά ο 50ος κύκλος των ¨διερευνητικών επαφών¨. Ο 49ος κύκλος των διερευνητικών επαφών που άρχισαν από το 2002 πραγματοποιήθηκε στην άγκυρα τον Ιανουάριο. Οι ¨διερευνητικές επαφές μετά την επίσκεψη του Ερντογάν τον Μάιο στην Αθήνα, επιταχύνθηκαν σημαντικά.

Μετά τον 42ο κύκλο τον Ιούλιο του 2009, ο 43ος έγινε τον Μάιο του 2010, και μετά με μια επιτάχυνση έγιναν άλλοι πέντε μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει από την αρχή να μην γίνονται ανακοινώσεις στην κοινή γνώμη σχετικά με την πορεία των επαφών.

http://tourkikanea.gr/

4 σχόλια:

Ανώνυμος 9 Απριλίου 2011 στις 12:26:00 π.μ. EEST  

Βάζω στοίχημα ότι 9 χρόνια τώρα οι Τούρκοι όχι μόνο δεν έχουν κάνει ούτε μία παραχώρηση, αλλά βάζουν και άλλα θέματα στο τραπέζι, ενώ εμείς από ένα σημείο και μετά υποχωρούμε συνεχώς.

Ζήτω η συνετή και ψύχραιμη Ελληνική Διπλωματία, έτσι κ. Ζέππο;

Ανώνυμος 9 Απριλίου 2011 στις 1:50:00 π.μ. EEST  

Αγανάκτηση με αυτούς που ακομα ψηφίζουν τέτοια σκουπίδια πολιτικούς. Αγορασμένοι ψήφοι και ηλιθιότητα.

Εξέγερση χρειάζεται και μερικές χιλιάδες κρεμάλες. Τά υπόλοιπα διορθώνονται σχετικά εύκολα.

Ανώνυμος 9 Απριλίου 2011 στις 2:12:00 π.μ. EEST  

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες όπως έλεγε ο πατέρας έστω και αν δεν το εννοούσε. Ο γιος πετώντας την μάσκα, τα παραδίνει όλα. Επειδή όμως από την Ελλάδα του ανήκει ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ,(ή έστω μία μούντζα) στο "Γουδή" γρήγορα και με συνοπτικές διαδικασίες. Μαζί του και όποιος άλλος προδότης ή προδότρια "μηχανεύεται" το ίδιο. Τώρα. Αύριο θα είναι πολύ αργά.

Ανώνυμος 9 Απριλίου 2011 στις 2:38:00 μ.μ. EEST  

και 1000 κυκλους επαφων να κανουμε οι τουρκοι το αποφασισαν θα μας γαμησουν χωρις σαλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP