Ένοπλες Δυνάμεις :Μείωση προσωπικού κατά 5% - Κλείσιμο στρατοπέδων

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Του Λ.Μπλαβέρη (εφημερίδα Δημοκρατία)

4 σχόλια:

ΑΧΕΡΩΝ 13 Απριλίου 2011 στις 11:29:00 μ.μ. EEST  

Αυτους,με καποιο τροπο να πρεπει να τους σταματησουμε!
Οχι μονο τις ντακοτες της πολιτικιας ηγεσιας,αλλα και τις ενστολες γλαστρες τους.
Η να καταργησουμε το Στρατευμα,για να μην κορο'ι'δευομαστε.
Ες κορακας...

Ανώνυμος 14 Απριλίου 2011 στις 11:47:00 π.μ. EEST  

1974-2011. 38 χρόνια φαυλοκρατίας και άκρατου "αριστερισμού". Ο Εύελπις που μπήκε στην σχολή το 1975, σήμερα είναι ανώτατος αξιωματικός ή απόστρατος ή κοντά στην αποστρατεία. Και τι έμαθε όλα αυτά τα χρόνια;;; Να στέκεται προσοχή στον αστράτευτο, φυγόστρατο, ρίψασπη, ψυχάκια (Ι5 ψυχολογικό) κλπ "πολιτικό προϊστάμενο" και ότι είναι εκ προοιμίου "ένοχος" γιατί κάποτε κάποιοι αξιωματικοί κυβέρνησαν την χώρα αναστέλλοντας κάποια άρθρα του Συντάγματος, αφήνοντας άνεργους όλους αυτούς τους ψυχασθενείς κηφήνες που νομίζουν ότι είναι πολιτικοί. Σήμερα που το Σύνταγμα έχει καταργηθεί στο σύνολό του και η χώρα τελεί υπό κατοχή, (ΕΕ ΕΚΤ ΔΝΤ λέσχη Bildenberg, κλπ) ουδείς αξιωματικός έχει το θάρρος να πρωταγωνιστήσει σε εξελίξεις για την έξοδο της Ελλάδος από τον όλεθρο που την έριξαν οι φαύλοι. Ένστολες μαριονέτες παριστάνουν τους Στρατηγούς διοριζόμενοι σε θέσεις κλειδιά από τους φαύλους για να κοιμούνται όλοι "ήσυχοι" σε μια πατρίδα με λιγότερα στρέμματα. Πως να μην δεχθούν μείωση προσωπικού και κλείσιμο στρατοπέδων;;; Το μόνο που δεν μειώνεται είναι η "αγορά" οπλικών συστημάτων που μόνον γνώμονα έχει την μίζα. Αν είμαστε τυχεροί σε καμιά 400σαριά χρόνια ,κάποιος νέος Κολοκοτρώνης θα γεννηθεί για να ξανα αναστήσει την Ελλάδα. Έως τότε....υπομονή.

Ανώνυμος 14 Απριλίου 2011 στις 5:33:00 μ.μ. EEST  

στρατολογικά γραφεία, ΜΕ και διαφορες άλλες υπηρεσίες είναι ως επι των πλείστων καταφύγια για διάφορους αργομισθους και βαριεστημενους ένστολους που έχουν βάλει τους κληρωτούς γραφείς να κάνουν όλη τη δουλειά και αυτοί αράζουν πίνοντας το καφεδάκι τους όλη μέρα.

Ανώνυμος 14 Απριλίου 2011 στις 10:44:00 μ.μ. EEST  

Δυστυχώς έτσι είναι. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και εμείς δεν διδαχθήκαμε από αυτήν. Δεν φταίμε όμως γιατί η ιστορία δεν διδάσκεται σατ σχολεία μας. Έως ότου εμφανισθεί ο ηγέτης διδάξτε τα παιδιά σας Ελλάδα γιατί στα σχολεία θα τα κάνουν γενίτσαρους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP