Στην Αθήνα αναμένεται ο εκτελών χρέη υπ. Εξωτερικών της Λιβύης

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Με τον απεσταλμένο του Μουάμαρ Καντάφι και εκτελούντα χρέη Υπουργού Εξωτερικών, Αμπντουλάτι Ομπεϊντί, αναμένεται να συναντηθεί αργά το απόγευμα της Κυριακής ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.Η συνάντηση ακολουθεί αίτημα που υπέβαλε κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας στον Έλληνα ομόλογό του ο πρωθυπουργός της Λιβύης, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κ. Παπανδρέου.

Πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας της Ντζέρμπα δήλωσε στο Reuters ότι ο Ομπεϊντί πέρασε από τη Λιβύη στη γειτονική Τυνησία και από εκεί πέταξε για την Αθήνα. Σύμφωνα πάντα με το Reuters σκοπός του ταξιδιού του είναι να μεταφέρει μήνυμα του Καντάφι στον Έλληνα πρωθυπουργό. Για το ζήτημα τη Λιβύης ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία με το Βρετανό ομόλογό του Ντέιβιντ Κάμερον την Παρασκευή, με τους πρωθυπουργούς του Κατάρ, σεΐχη Χαμάντ Μπιν Τζασίμ Μπιν Τζαμπρ Αλ Θανί, και τη Λιβύης, Αλ-Μπαγκαντί Αλί Αλ-Μαχμουντί, το Σάββατο και την Κυριακή με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κ. Παπανδρέου.

H Ναυτεμπορική

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP