Νεκροί δύο Αλβανοί κακοποιοί από πυρά της ΕΚΑΜ

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Νεκροί έπεσαν δύο από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, οι οποίοι ευθύνονται για την δολοφονία ενός αστυνομικού στο Δίστομο Βοιωτίας, και μιας 26χρονης κοπέλας στην Κορινθία.

Στην ΕΛ.ΑΣ περιήλθαν πληροφορίες για την παρουσία αριθμού Αλβανών κακοποιών (μεταξύ των οποίων και ο Μ.Κόλα) στην περιοχή του χωριού Κόνισκα Αιτ/νιας, 11 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Θέρμου. Στον εντοπισμό των Αλβανών βοήθησαν μεταξύ άλλων θερμικές κάμερες καθώς και μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής. Λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ πραγματοποιήθηκε επιχείρηση της ΕΚΑΜ σε ρεματιά πλησίον του οικισμού με αποτέλεσμα σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών. Δύο Αλβανοί δραπέτες έπεσαν νεκροί, χωρίς κανένα τραυματισμό από πλευράς των ανδρών της ΕΚΑΜ. Σε εξέλιξη ευρεία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην περιοχή, για τον εντοπισμό των υπολοίπων κακοποιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ρεπόρτερ Ν.Αλεξίου νεκροί είναι οι : Lita Edison και MURATAJ ή MURATI ή MURATAZ ή XHAFERI ή NIKAJ.



Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ για την επιτυχή επιχείρηση, ευχόμαστε να εντοπιστούν σύντομα και οι υπόλοιποι δραπέτες.

20 σχόλια:

Ανώνυμος 2 Ιουλίου 2013 στις 11:59:00 μ.μ. EEST  

Αναμένεται δήλωση της ΔΗΜΑΡ για ελλειψη διαλόγου με τους δραπέτες πριν την επέμβαση. Ο δε ΣΥΡΙΖΑ θα καταγγείλει τους “μπάτσους” της “ακροδεξιάς κυβέρνησης” που αφενός φέρουν οπλα, αφετέρου …εκαμαν χρήση !

Ανώνυμος 3 Ιουλίου 2013 στις 12:04:00 π.μ. EEST  

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ 5-6 ΑΤΟΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΑΝ, ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥ Η' ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ

Ανώνυμος 3 Ιουλίου 2013 στις 12:10:00 π.μ. EEST  

Αύριο το πρωτοσέλιδο της Αυγής θα γράφει για ρατσιστικό πογκρόμ εναντίων φιλήσυχων προσφύγων.

Ανώνυμος 3 Ιουλίου 2013 στις 12:10:00 π.μ. EEST  

επισης καταγγελια απο τον συριζα ενεντιον των κατοικων για υποκινηση ρατσιστικου μισους(τα καθαρματα...αντι να το βουλωσουν εδωσαν λεει πληροφοριες).να πανε αυριο κιολας οι αντιεξουσιαστες να δειρουν τους κατοικους...τους παλιοφασιστες!

Ανώνυμος 3 Ιουλίου 2013 στις 1:14:00 π.μ. EEST  

Η πράβδα δεν γράφει για ΕΚΑΜ κάτι παραπάνω θα "ξέρει"... γατάκια...

Ανώνυμος 3 Ιουλίου 2013 στις 10:08:00 π.μ. EEST  

Καταρχάς συγχαρητήρια στους άνδρες των ΕΚ.ΑΜ.Η λογική εξέλιξη των πραγμάτων,η Θεία Δίκη και η απαρχή αποκατάστασης της έννομης τάξης.Αυτό ωστόσο το οποίο θα ήθελα να επισημάνω,είναι οτι μετά απο το συγκεκριμένο γεγονός,απαιτείται διαρκής επαγρύπνηση και ακόμη πιο συντονισμένες κινήσεις και απο πλευράς ΕΛ.ΑΣ και των κατοίκων των γύρω περιοχών,διότι ο Κόλα και τα λοιπά αποβράσματα που απαρτίζουν τη συντροφιά του,πιθανόν να μην αφήσουν τη χθεσινή ενέργεια αναπάντητη με μια ανάλογη πράξη αντιποίνων ή σε μια απονενοημένη προσπάθεια να διαφύγουν και να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό που φαίνεται οτι σφίγγει, να σκοτώσουν ή να πάρουν όμηρο όποιον βρουν μπροστά τους....


Μέντωρ

Ανώνυμος 3 Ιουλίου 2013 στις 11:04:00 π.μ. EEST  

βλέπω πολλά σχόλια επιπέδου χρυσαυγίτικης ρητορικής που θεωρούν τάχα την αριστερά εμπόδιο στην αποτελεσματικότητα της ΕΛΑΣ. Φυσικά θα διαψευστούν αλλά απορώ μέχρι που μπορεί να φτάσει η γελιότητα.

Εν τω μεταξύ η Πράβδα έχει γεμίσει νέες σελίδες πολεμικών ανδραγαθημάτων. Έχει εμπλέξει καταδρομείς, αλεξιπτωτιστές και περιμένω να ακούσω για τη συμβολή των ρώσικων καταδρομικών και τη σχετική προφητεία που προέβλεπε το γεγονός.

Ανώνυμος 3 Ιουλίου 2013 στις 11:18:00 π.μ. EEST  

Δηλαδή αν 5-6 αληταράδες εγκληματίες παιδεύουν τις διωκτικές αρχές τόσο πολύ, τι θα γινόταν εαν αυτοί δεν ήταν απλώς εγκληματίες αλλά εκπαιδευμένες ειδικές δυνάμεις κάποιας ξένης χώρας;

Είναι δυνατόν εν έτει 2013 να μην έχει η χώρα έναν αξιόπιστο στόλο από UAV που να μπορούν να σαρώνουν μια περιοχή επί 24ώρου βάσεως;

Εαν ξεφύγουν οι υπόλοιποι εγκληματίες πολλοί θα πρέπει να παραιτηθούν.

Ανώνυμος 3 Ιουλίου 2013 στις 1:04:00 μ.μ. EEST  

Η πράβδανετ, κατά την γνωστή & πάγια τακτική της, εμπνευσμένη από τις ταινίες δράσης δεκαετίας '80, εμπλέκει στην επιχείρηση "εκτελεστές" από το ΕΤΑ, την ΜΥΕΑΛΣ κλπ. Καθοριστικό παράγοντα (όπως αναφέρει το πραβδανετ - δεν αστειέυομαι) επειξαν οι "8 συροριοφύλακες ιχνηλάτες που ήρθαν από τον Έβρο"! Υποθέτω πως ήταν οι Σιού ιχνηλάτες που ξέμειναν μετά το πέρασμα του στρατηγού Κάστερ στην περιοχή. Aνεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως στην επιχείρηση συμμετείχαν το ΙΚΑ, ο ΟΑΕΔ, το ΠΙΚΠΑ, οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ που προκάλεσαν μπλακαουτ στην καλύβα των κακοποιών και απολυμένοι της Υπηρεσίας Υδρευσης που επιτηδες διέκοψαν την παροχή νερού για να κορακιάσουν οι Αλβανοί. Προϊστάμενος φυσικά της όλης επιχείρησης, ο Τσακ Νόρις himself!

Ανώνυμος 3 Ιουλίου 2013 στις 4:45:00 μ.μ. EEST  

Την καλησπέρα μου σε όλους!

Παιδιά νομίζω οτι όλοι συμφωνούμε οτι το πλέον σημαντικό είναι να μην χαθεί άλλος Έλληνας. Καλύτερα να αργήσουν λίγο στην επιχείρηση παρά να κάνουν "ντου" στο οποίο θα επικρατήσουν οι δικοί μας μεν, αλλά θα έχει και μεγάλα ρίσκα δε.

Δεν θέλω να πάρω θέση και ερασιτεχνικά να κρίνω την ΕΛ.ΑΣ. Ας είναι καλά τα παλικάρια όλων των Σωμάτων Ασφαλείας που αυτή τη στιγμή έχουν βάλει τα κορμιά τους μπροστά σε αδίστακτες κάννες.

Και μη ξεχνάμε το βασικό. Σαν χώρα, πρώτη φορά βιώνουμε τέτοιες καταστάσεις. Άρα δεν υπάρχει μεγάλη εμπειρία για την αντιμετώπιση τους. Εύχομαι να μη χρειαστεί να αποκτηθεί τέτοια εμπειρία, αλλά δεν εμπιστεύομαι καθόλου τους UCKάδες κατσαπλιάδες πλιατσικολόγους μισέλληνες. Ίσως ξαναχτυπήσουν.

Και επίσης να μη ξεχνάμε οτι αν επιχειρήσουν κάτι σε μεγαλύτερη κλίμακα απο αυτά τους τα καμώματα....θα καταλάβουν οτι έκαναν τεράστιο λάθος.

Κώστας

Ανώνυμος 3 Ιουλίου 2013 στις 8:45:00 μ.μ. EEST  

@ 11:59, 12:10 & 12:10
Βλέπω το τμήμα σχολίων διαδικτύου, της Χρυσής Αυγής σε πλήρη λειτουργία..

Ανώνυμος 3 Ιουλίου 2013 στις 10:26:00 μ.μ. EEST  

''Φυσικά θα διαψευστούν αλλά απορώ μέχρι που μπορεί να φτάσει η γελιότητα''

Η γελΟΙότητα μπορεί να φτάσει πολύ μακρυά.Βιάστηκες ''σύντροφε''.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας της Δημοκρατικής Αριστεράς αναφορικά με την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τους δραπέτες των Φυλακών Τρικάλων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση :

«Οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας κατά επικίνδυνων κακοποιών πρέπει πάντοτε να συνεκτιμούν τους κινδύνους για τη ζωή τόσο των αστυνομικών όσο και των αθώων πολιτών. Ως προς τη συγκεκριμένη επιχείρηση κατά των δραπετών των Φυλακών Τρικάλων οφείλουμε να αναμένουμε να ολοκληρωθεί το έργο της Αστυνομίας για να αξιολογήσουμε ως κοινωνία και ως θεσμικό σύστημα την όλη διαδικασία.»
Η όλη διαδικασία χαλάει την ΔΗΜΑΡ γιατί δεν πρόσφεραν λουκουμάκι και καφέ τα ΕΚΑΜ αλλά έκανα την δουλειά τους.
Ολόκληρη η ελληνική κοινωνία χάρηκε στην είδηση του θανάτου των αδίστακτων δολοφόνων αλλά η εκτός τόπου και χρόνου ''αριστερά'' ζεί στον κόσμο της...Βιάστηκες να μιλήσεις και να που τα παραπάνω σχολια δικαιώθηκαν.Περαστικά σας.

ΝΑΙΑΣ 4 Ιουλίου 2013 στις 8:37:00 π.μ. EEST  

@ 3/7/13-0845.
Δηλαδη οποιος αναφερθει στην πραγματικοτητα,ειναι κατα την γνωμη σας Χρυσαυγιτης.
Λιγακι Σταλινικο μου φερνει.

Ανώνυμος 4 Ιουλίου 2013 στις 1:00:00 μ.μ. EEST  

@ 3 Ιουλίου 2013 - 11:18:00 π.μ. EEST

Και πώς ξέρεις ότι είναι απλοί εγκληματίες και όχι στρατιωτικά εκπαιδευμένοι UCKάδες;

Γιατί τα ΜΜ"Ε" έκαναν γαργάρα το ερώτημα τι απέγιναν οι 20 (αν θυμάμαι καλά) απελευθερωτές τους; Πού πήγαν, τι απέγιναν;

Η επίθεση στην φυλακή Τρικάλων έμοιαζε με απλή βοήθεια κάποιων κακοποιών σε εγκλείστους "συναδέλφους", ή έφερε τα χαρακτηριστικά στρατιωτικής επιχείρησης (καταδρομής);

Μάριος 4 Ιουλίου 2013 στις 1:19:00 μ.μ. EEST  

Σιγά τα γκάζια σας σύντροφοι και μη. Ας μην μετατρέπουμε το Εν Κρυπτώ σε ρινγκ λάσπης.

Επιχειρήματα κύριοι... ας μην μιλάμε "αύριο και μεθάυριο και σε τρεις αιώνες" και ας σταματήσουμε επιτέλους να κρίνουμε τα σημερινά πεπραγμένα με βάση τι έγινε πριν 60 χρόνια.

Ανώνυμος 4 Ιουλίου 2013 στις 8:37:00 μ.μ. EEST  

Δεν ξερω τι νομιζετε, αλλα ηταν μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να υπαρξει εκπαιδευση (σε πραγματικες συνθηκες μαλιστα ) για τις δυναμεις ασφαλειας σε ενα πεδιο που ισως δεν φανταζονταν οτι θα χρειαστει..
Πραγματικα ελπίζω ποτε να μην ξαναχρειαστει - ενα ανταρτικο του βουνου μας ελειπε..

παντως την επομενη φορα ολοι θα ειναι πιο ετοιμοι και εμπειροι, ας μην κραζουμε το κρατος για ανικανοτητα. Δεν ειχε ξανατυχει, δεν υπηρχε εκπαιδευση για τους περισσοτερους που συμμετεχουν στην επιχειρηση.

ελπιζω τελικα να υπαρξει αισιο τελος στο κυνηγι της παραστρατιωτικης αυτης ομαδας.

ΥΓ: παντως σου προκαλει ριγος το γεγονος οτι η τεχνολογια εινια τοσο εξελιγμενη, που μπορει να κρυβεσαι μεσα στο δασος σε ερημη και αποκρυμνη περιοχη και ενα σκατουλακι στον αερα (δορυφορος? UAV?) να σε εντοπιζει στο πιτς φυτιλι...

Αντωνιος ο απο ΕΛΔΥΚ

Ανώνυμος 4 Ιουλίου 2013 στις 8:54:00 μ.μ. EEST  

Η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ δεν αποτελεί λάσπη αλλά πραγματικότητα.

Ανώνυμος 4 Ιουλίου 2013 στις 8:58:00 μ.μ. EEST  

@10:26:00

Καθόλου δε βιάστηκα σύντροφε.
Πρώτα από όλα τη ΔΗΜΑΡ σας τη χαρίζω. Αυτή η ανυπόληπτη ψευδεπίγραφη αριστερά κυβέρναγε μαζί σας (ΝΔ).Εκτός κι αν δεν είσαι ΝΔ αλλά Χ.Α. οπότε προς τί τα παράπονα;

Ούτως ή άλλως αυτή η μηδενική ανακοίνωση δε λέει κάτι. Είναι αυτό χαρακτηριστικό είδος λόγου της ΔΗΜΑΡ, που δε λέι τίποτα επί της ουσίας αλλά αποπνέει κάτι σαν αποστασιοποιημένη ανθρωπιά, κάτι σαν "βιώσιμη ανάπτυξη"...

Αυτό που έχει σημασία και καταρρέει είναι αυτή η απατεωνίστικη εριστική ρητορική που στήνει η ακροδεξια (από Φαήλο μέχρι Χ.Α.) πως για όλα τα δεινά του τόπου φταίει η αριστερά.

Ακόμα κι αν δεν έχει κυβερνήσει ποτέ! Από την αναποτελεσματικότητα της ΕΛΑΣ, μέχρι το μεταναστευτικό προβάλλεται το επιχείρημα πως η αριστερά είναι το εμπόδιο. Ο Σαμαράς έφερε τους Αλβανούς και ο Παυλόπουλος τις οικογένειες κάθε παράνομου μετανάστη και πάλι φταίει η αριστερά (όχ πως σε αυτόν τον τομέα η ρητορική της αριστεράς δεν είναι γελοία).

Η ΕΛΑΣ πάλι, όπου το ήμιση ψηφίζει Χ.Α., όταν δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων φταίει η αριστερά!

Γι' αυτό μιλάω για γελοιότητες.
Βέβαια όσοι αναπαράγουν τέτοια ρητορική ξέρουν τι κάνουν, είναι παπαγαλάκια του κομματικού τους μηχανισμού, αλλά δεν παύει να ποτελεί γελιότητα ένας τέτοιος λόγο. Μόνο για σχόλια στο Πράβδανετ..

enkripto 5 Ιουλίου 2013 στις 12:38:00 π.μ. EEST  

ανοχή τέλος. σχόλια εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.

Δημήτριος 5 Ιουλίου 2013 στις 10:15:00 μ.μ. EEST  

Παίδες, ας αφήσουμε τους πολιτικούς να ζουν στην εν υπνώσει ζωή τους. Ούτε στα όρη και στις χαράδρες με όπλα είναι, ούτε κακοποιούς αντιμετωπίζουν, παρά μόνον εξακοντίζουν "πάρλες" απίστευτης βλακείας και υποκρισίας.
Το σκηνικό με τους Αλβανούς, θυμίζει εποχές ληστοκρατίας στην Ελλάδα του 19ου αιώνος και για την αντιμετώπισή της χρειάστηκαν μεγάλες δυνάμεις Χωροφυλακής και Στρατού. Οι Αλβανοί δραπετεύσαντες φαίνονται αδίστακτοι κι εύγε στα παλληκάρια της Ελληνικής Αστυνομίας που εξόντωσαν τους 2. Αναμένουμε και οι άλλοι να "πέσουν" είτε στα χέρια τους είτε από τα πυρά τους. Το επιχειρησιακό σκέλος και η ΔΜ, καθώς και τα προβλήματα επιχειρησιακά και λοιπά που αντιμετωπίζονται αυτή τη στιγμή, να ευχηθούμε να γίνουν αντικείμενο επισταμένης μελέτης από πλευράς Αστυνομίας, διότι θεωρώ ότι και αντεκδίκηση θα υπάρξει και παρόμοια φαινόμενα.
Ελπίζω τα παιδιά της Αστυνομίας να προσέχουν τον εαυτό τους και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Το Έθνος, πλην "Νενέκων" είναι μαζί τους!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP