Εμπόλεμη ζώνη το κέντρο των Αθηνών

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το απίστευτο έγκλημα που έγινε σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο έκρυβε πίσω του και μία ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία.

Θύμα του φονικού ήταν ένας 44χρονος Ελληνας που ετοιμαζόταν να πάει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο για να φέρει στη ζωή το δεύτερο παιδί τους. Η ημέρα όμως που θα γεννιόταν το μωρό έμελλε να είναι η τελευταία στη ζωή του πατέρα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τρεις άγνωστοι, πιθανότατα αλλοδαποί (ένας αυτόπτης μάρτυρας μίλησε για μελαψά άτομα) σκότωσαν με μαχαίρι τον 44χρονο την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη γυναίκα του. Το περιστατικό συνέβη στις 5 τα ξημερώματα, στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου 57, στο κέντρο της Αθήνας.

Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 44χρονος βγήκε από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου και πήγαινε σε πάρκινγκ στην οδού Ιουλιανού, που είχε το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα. Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στο λαιμό επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, του άρπαξαν μία κάμερα και εξαφανίστηκαν.

Η γυναίκα του και η πεθερά του που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, επειδή άργησε να εμφανιστεί, κατέβησαν να τον περιμένουν στον δρόμο και εκεί τον βρήκαν νεκρό.

Οι δύο γυναίκες έπαθαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η ασφάλεια έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Αθήνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό μαιευτήριο και γέννησε το δεύτερο παιδί της, λίγες ώρες μετά το φονικό.

http://www.protothema.gr/

9 σχόλια:

Αναδελφος 10 Μαΐου 2011 στις 1:17:00 μ.μ. EEST  

Aρκετα με αυτη την ιστορια της εγκληματικοτητας.Το κρατος θα πρεπει να αναλαβει τις ευθυνες του και να παρασχει σε ολους τους ελληνες το συνταγματικο δικαιωμα στην ασφαλεια. Εφοσον δεν μπορει η δεν θελει, το επομενο βημα ειναι να παρει ο κοσμος την κατασταση στα χερια του, με οτι αυτο συνεπαγεται. Ανακοινωσεις του τυπου να μην κυκλοφορουν οι γυναικες μετα την δυση του ηλιου, αποτελουν παραδοχη θλιβερης αποτυχιας που θυμιζει ημερες κατοχης.Δυστυχως η ευτυχως ο κομπος εχει φτασει στο χτενι, και η οργη των πολιτων θα ειναι ασυγκρατητη.Η ανοχη πλεον εξαντληθηκε.

Ανώνυμος 10 Μαΐου 2011 στις 1:45:00 μ.μ. EEST  

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΕΠ΄ ΩΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΕΔΩ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Ανώνυμος 10 Μαΐου 2011 στις 1:53:00 μ.μ. EEST  

ηθικός αυτουργός ο υπουργός ΠροΠο Παπουτσής και ο ΓΑΠ του νομου περι ιθαγένειας και του Δουβλίνο ΙΙ

Ανώνυμος 10 Μαΐου 2011 στις 4:03:00 μ.μ. EEST  

(Κατα τη γνωμη μου)Ηθικος αυτουργος οποιος εχει ψηφισει τη συνθεση των τελευταιων κοινοβουλιων (4κομματικων η 5κομματικων) απο τοτε που το ζητημα της λαθρομεταναστευσης εχει προκυψει. Τα τελευταια 15 -20 χρονια δηλαδη.

kagelarios 10 Μαΐου 2011 στις 4:11:00 μ.μ. EEST  

Αργε οι "αλληλεγγυοι" θα κανουν καποια διαμαρτυρια?

dimosthenis21 10 Μαΐου 2011 στις 4:57:00 μ.μ. EEST  

πρέπει επιτέλους όλοι οι ¨Ελληνες, τύπου Μάινας(ο γνωστός ηθοποιός εάν λέω σωστά το όνομα του,που βγένει στην τηλεόραση και λέει την άποψη του ΕΛΕΎΘΕΡΑ αφού φυσικά είναι και γνωστός,όχι απλώς θνητός σαν εμάς),να καταλάβουν ότι η Ειρηνική κατοχή που ήρθαν και μας υπέβαλλαν κάνοντας δουλείες που ήταν δύσκολες για μας π.χ οικοδομή(λες και πριν δεν είχαμε Έλληνες οικοδόμους,που ήταν άλλωστε και η ραχοκοκκαλιά τις Ελληνικής εργατιάς)οι πλανόδιοι πωλητές(λες και δεν είχαμε Έλληνες λαχειοπώλες και γεροντάκια που πούλαγαν κάθε λογής μικρο πραγματάκια γιατί δεν τους έφθανε η πενιχρή τους σύνταξη αφού είχαν και εγγόνια,δεν θα ξεχάσω την γριούλα που μου έλεγε όταν την ρωτούσα γιατί δεν ανάβει το καλοριφέρ.Μου έλεγε με δισταγμό και τι θα μου μείνει να δώσω στην κόρη μου?δύο παιδιά έχει)λες και χρειαζόμαστε κάποιους να μας πλένουν τα τζάμια στα φανάρια,αλλά και τι να κάνουν και αυτοί άμα πεινάνε δεν θα κλέψουν..ΝΑΙ φταίει αυτός που δεν τους έδωσε την κάμερα του απλόχερα λες να κουράστηκε να την αποχτήσει ο βολεμένος Ελληνάρας?,γιατί βέβαια ήταν άνδρες πεινασμένοι που δεν μαχαιρώνουν πισώπλατα.Στην 10αιτία του 90 κάγκελα σε όλους τους ορόφους των σπιτιών μας,στο 2011 καλλίτερα μείνε σπίτι..να μην ξεχάσω να πω στις γυναίκες, εάν δεν το γνωρίζουν βέβαια,στο κέντρο να μην φοράνε χρυσούς σταυρούς προκαλούνε και μάλλον θα τους χάσουν..ευτυχώς εμείς μένουμε Εκάλη και δύσκολο να μας συμβεί κάτι παρόμοιο απο όλα αυτά..Καληνύχτα και καλό μας ξημέρωμα..

Ανώνυμος 10 Μαΐου 2011 στις 6:37:00 μ.μ. EEST  

το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός ο τόπος γεννά ακόμα τραγωδίες. καληνύχτα και καλή τύχη πατριώτες.

Ανώνυμος 10 Μαΐου 2011 στις 7:09:00 μ.μ. EEST  

Πρέπει να βγούμε με όπλα και να τους πάρουμε στο κυνήγι..Αρκετά, το κόμματα είναι μόνο για μίζες φανφάρες και κούφια λόγια.Γονατίσανε τη χώρα και τώρα μας ζητούνε και να πληρώσουμε!!!

Ανώνυμος 14 Μαΐου 2011 στις 10:34:00 π.μ. EEST  

Η ΕΛΛΑΔΑ που ξεραμε τελειωσε.Δυστυχως οπως πανε τα πραγματα θα δουμε και χειροτερα.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP