Απίστευτες δηλώσεις Δρούτσα για την ΑΟΖ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο υπουργός Εξωτερικών κ. Δρούτσας σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους δήλωσε ότι η Ελλάδα δεν προτίθεται να οριοθετήσει Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη ΑΟΖ με την Τουρκία, πριν καταλήξουν οι διερευνητικές επαφές με την Άγκυρα».
«Η ΑΟΖ δεν έχει καμία σχέση με το θέμα του ορυκτού πλούτου. Με την υφαλοκρηπίδα σχετίζεται. Το εύρος της ΑΟΖ δεν μπορεί να ξεπερνά το εύρος της υφαλοκρηπίδας. Επειδή οι διερευνητικές επαφές για την υφαλοκρηπίδα συνεχίζονται το να τις επιβαρύνει κάποιος με έναν νέο όρο δεν δίνει τίποτα παραπάνω δεν θεωρείται ωφέλιμο»
επεσήμανε ο κ. Δρούτσας διευκρινίζοντας ότι και μεταξύ Καστερόλιζου και Κύπρου ισχύει η υφαλοκρηπίδα.

Ο κ. Δρούτσας επιτέθηκε και σε όσους επιχειρούν να καταστήσουν το τελευταίο διάστημα την ΑΟΖ στο εσωτερικό της χώρας ως…μόδα.

«Είναι επιζήμιος ο τρόπος που κάποιοι χρησιμοποιούν το θέμα στον εσωτερικό πολιτικό διάλογο χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τη σημασία της ΑΟΖ, βλάπτουν την Ελλάδα. Θέτουν δύο επιχειρήματα στον δημόσιο διάλογο που είναι λάθος. Πρώτον εάν δεν οριοθετείς την ΑΟΖ χάνεις τη δυνατότητα αξιοποίησης του ορυκτού πλούτου και δεύτερον ότι κατά αυτόν τον τρόπο επεκτείνεις γεωγραφικά τη δική σου επιρροή. Και τα δύο είναι λάθος»
υπογράμμισε ο κ. Δρούτσας αναφερόμενος σαφώς στην ΝΔ και τον Α. Σαμαρα

Ο Τομεάρχης Εξωτερικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, αναφερόμενος στα όσα φέρεται ότι είπε ο Υπουργός των Εξωτερικών κ. Δημήτρης Δρούτσας σε δημοσιογράφους, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο Υπουργός των Εξωτερικών κ. Δημήτρης Δρούτσας έχει κάνει αυτές τις δηλώσεις. Γι’ αυτό και τον καλούμε να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τα ρεπορτάζ, που αναφέρονται και στο διαδίκτυο. Αν δεν το κάνει, σημαίνει ότι τις επιβεβαιώνει. Οπότε αρμόδιος πλέον να απαντήσει για τα όσα απαράδεκτα είπε κ. Δρούτσας είναι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ».

www.antinews.gr


12 σχόλια:

Ανώνυμος 5 Μαΐου 2011 στις 3:33:00 μ.μ. EEST  

ΠΡΟΔΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣ

big 5 Μαΐου 2011 στις 3:51:00 μ.μ. EEST  

ΕΦ'ΟΣΟΝ ΑΚΟΜΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΚΑΤΙ ΒΙΑΙΟ ,ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΑ.
ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ !!!

Ανώνυμος 5 Μαΐου 2011 στις 3:58:00 μ.μ. EEST  

ΣΥΓΝΩΜΗ.. ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ "ΔΩΡΙΣΟΥΝ" ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ" (ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ) ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ???

ΣΙΧΤΙΡ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.. ΠΑΛΙΟ ΠΡΟΔΩΤΕΣ...

Ανώνυμος 5 Μαΐου 2011 στις 4:43:00 μ.μ. EEST  

Καλά να πάθουμε ρε καλά να πάθουμε!!!
Είναι βλάκες δεν έχουν τη διάνοια ούτε καν του προδότη!!!

Θηβαίος Πολίτης 5 Μαΐου 2011 στις 4:50:00 μ.μ. EEST  

Κάθε τους λέξη κάθε τους κίνηση είναι προγραμματισμένη και σχεδιασμένη προσεκτικά. Ξεπουλάνε τα πάντα. Προδίδουν τα πάντα.
Αντισταθείτε όσο είναι καιρός ! ! !

Ανώνυμος 5 Μαΐου 2011 στις 6:10:00 μ.μ. EEST  

Ρε που τους βρήκαμε!!!! Και στα τυρογαριδάκια να τους είχαμε βρει , πιο σοβαροί και πιο Έλληνες θα ήταν. Θα το ξαναπούμε κι ας γινόμαστε κουραστικοί. Δεν φταίνε αυτοί. Εμείς φταίμε που είμαστε κότες. Φωτιά τώρα αν έχουμε τα κότσια. Αγαπητέ Φίλε "big" εξέγερση χωρίς "βία" δεν υπάρχει γιατί λάου λάου εμείς, με 200 μαω αυτοί, στο τέλος δεν θα μείνει ούτε πέτρα. Άλλωστε το λέει και ο Εθνικός μας ύμνος. Κόψη σπαθιού και βία (ή βιά όπως θέλεις ερμήνευσέ το). η τώρα ή ποτέ για να φύγει η χολέρα που βρωμίζει την πιο όμορφη και ένδοξη χώρα του πλανήτη.

Ανώνυμος 5 Μαΐου 2011 στις 11:53:00 μ.μ. EEST  

Οταν ενα παιδι ξεκιναει οπως ο αντωνης....και ο δρου... καλη του ωρα με το σκοπιανο για τον αντονι λεω επειδη ειναι κατι απο πηνελοπη δελτα καταλαβαινεται οτι το μαθημα που του κανανε στο υπουργειο εξωτερικων ειναι δυσκολο να το πει οπως του το ειπανε κανει και λαθη γιατι στο τελος ολα τα βουτυροπαιδα καταληγουν να παιζουν με αυτο που εδωσαν αιμα οι κολοκοτρωνηδες και οι νικηταραδες και κατι αλλοι.....και πληρωνονται χωρις να μπορουν να αποστηθησουν απλα πραγματα τουλαχιστον να παιρνουν τη μαμα τηλεφωνο πριν μιλησουν.....

Ανώνυμος 6 Μαΐου 2011 στις 4:15:00 π.μ. EEST  

Τι περιμένατε να ακούσετε από έναν από τους συντάκτες του σχεδίου Ανάν.
Τον Τρύφωνα Σαμαρά να βάζαμε στην θέση του καλύτερος θα ήταν από αυτόν και ποιό "αντρουά" !

ΑΧΕΡΩΝ 6 Μαΐου 2011 στις 4:54:00 π.μ. EEST  

Mε εκεινο το ψευδες βιογραφικο του γιαλαντζη ντοκτορ Ντητριχ φον,εχει ασχοληθει κανεις εκ των αποκαλουμενων ''αρμοδιων'';

Ανώνυμος 6 Μαΐου 2011 στις 1:08:00 μ.μ. EEST  

Εκλεκτός του Γιωργάκη είναι τι την πέφτετε στο Δρούτσα;

Ανώνυμος 6 Μαΐου 2011 στις 3:37:00 μ.μ. EEST  

Προς "6 Μαΐου 2011 1:08:00 μ.μ. GMT+03:00"
Του την "πέφτουμε" μήπως και ξεκουμπιστεί και πάει σπίτι του ο πίτουρας.

Ανώνυμος 6 Μαΐου 2011 στις 9:29:00 μ.μ. EEST  

Ο τύπος μοιάζει με σερβιτόρο σε ακριβό εστιατόριο... Τον βλέπει κανείς και του 'ρχεται να τον φωνάξει για παραγγελία...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP