Παπουτσής : "Η εγκληματικότητα στο κέντρο μειώνεται"..

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Τάδε έφη πριν από λίγο στο Κοινοβούλιο ο Υπουργός.."Προστασίας του Πολίτη", Χρ. Παπουτσής:

«Ενώνω τη φωνή μου για την αποτρόπαιη δολοφονία στο κέντρο των Αθηνών. Η αλήθεια είναι ότι οι αστυνομικές δυνάμεις στο πλαίσιο των δημοσιονομικών δυσχερειών καταβάλουν κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια για την προστασία των πολιτών. Απαιτείται η συνεργασία του συνόλου της πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης αναφορικά με πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν για την προστασία και ασφάλεια στο κέντρο της Αθήνας. Η εγκληματικότητα στο κέντρο μειώνεται, αυξάνεται όμως στην υπόλοιπη χώρα κυρίως πάντως στην μικροεγκληματικότητα, που σε κάθε περίπτωση δημιουργεί αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες. Είμαστεαποφασισμένοι να ενθαρρύνουμε τον δήμαρχο Αθηναίων και τους συναρμόδιους φορείς για την εξασφάλιση της μεγαλύτερης δυνατής ασφάλειας των Αθηναίων πολιτών».

12 σχόλια:

Ανώνυμος 10 Μαΐου 2011 στις 6:48:00 μ.μ. EEST  

μπραβο χρηστο με 45 αστυνομικους φρουρους με μισθο βουλευτη και μισθο υπουργου τι ωραια και ηρεμη ειναι η αθηνα ....ποτε να μην τελειωσει αυτο το ονειρο

Ανώνυμος 10 Μαΐου 2011 στις 7:35:00 μ.μ. EEST  

Αοριστολογεί, μπουρδολογώντας... είναι αποφασισμένος να ενθαρρύνει!! τι λες ρε φίλε!? κάτι σαν το "δεσμεύομαι οτι δεν ξέρω"! Ηχορυπαίνει και φλυαρεί χαμογελώντας.

Εγώ πλέον εξοργίζομαι πλέον να βλέπω χαμογελαστούς βουλευτές και δημοσιογράφους στα κανάλια!

Ο αξιότιμος κος Πρωθυπουργός -που το μόνο αξιο τιμής που του έμεινε ειναι ο τίτλος- πιστεύει οτι η συντριπτική πλειοψηφεία του 21,7% θέλει αλλαγές έτσι όπως τις φαντασιώνεται και ο εξίσου αξιότιμος Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμφωνεί.

Δεν υπάρχουν θεσμοί πια! Η διασφάλιση του συντάγματος περνάει στους πολίτες και οσοι καταλαβένετε και μπορείτε, πράξατε!

Ανώνυμος 10 Μαΐου 2011 στις 7:47:00 μ.μ. EEST  

Σαμινοκατάσταση

Ανώνυμος 10 Μαΐου 2011 στις 8:13:00 μ.μ. EEST  

Θα πεθάνουν κι άλλο άνθρωποι στην Αθήνα.Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.Ο κάθε ένας πολίτης έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να φυλάξει τον εαυτό του και την οικογένεια του, ακόμη και με τίμημα τη ζωή του.Γυρίσαμε 570 χρόνια πίσω και οι Σαρακηνοί πειρατές είναι πλέον μέσα στην Αθήνα και λεηλατούν, με το προκάλυμα αυτή τη φορά του ειρηνικού μετανάστη.
http://www.livepedia.gr/index.php/%CE%A3%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CE%AF

Ανώνυμος 11 Μαΐου 2011 στις 8:24:00 π.μ. EEST  

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!! ΜΙΛΑΜΕ Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ''ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ''!!!
-ΑΡΜΕΛ-

Ανώνυμος 11 Μαΐου 2011 στις 9:39:00 π.μ. EEST  

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!

./ΕΛ

Ανώνυμος 11 Μαΐου 2011 στις 10:18:00 π.μ. EEST  

Ξεφτιλισμένοι Νεο-Κούισλιγκ παραιτηθείτε για να μην σας "παραιτήσουμε" εμείς. Αρκετά. Εως εδώ και μη παρ' έκει.

Ανώνυμος 11 Μαΐου 2011 στις 10:54:00 π.μ. EEST  

Η ΝΔ που είναι; Η ανακοίνωση της μου θύμισε τηλεοπτικά κανάλια. Μίλησε γενικά για εγκληματικότητα...Τελικά και ο Σαμαράς μια απο τα ίδια!!

Ανώνυμος 11 Μαΐου 2011 στις 2:12:00 μ.μ. EEST  

Ο Παπουτσωμένος πρώην υπουργός του Σάμινα και νυν υπουργός Προστασίας των Λαθρομεταναστών και Λαθρεμπορων, τολμά να μιλά για μείωση της εγκληματικότητας επικαλούμενος στατιστικά στοιχεία (εδώ γελάνε) προφανώς πειραγμένα και μαγειρεμένα, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει η Κυβέρνηση Δοσιλόγων! ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΠΑΝΑΧΡΗΣΤΕ! ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΔΩ!

Ανώνυμος 12 Μαΐου 2011 στις 10:35:00 π.μ. EEST  

Τον Παπουτσή προορίζουν για αρχηγό του Πασόκ όταν τα πράγματα σφίξουν και ο Γιωργάκης το σκάσει για την πατρίδα του.

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2011 στις 8:34:00 μ.μ. EEST  

Αν διαβάσετε το άρθρο του Δημοσιογράφου κ. Σταύρου Λυγερού, γράφει ακριβώς το αντίθετο.

Ότι δηλαδή, γίνονται δολοφονίες, ληστείες, βιασμοί και άλλα εγκλήματα που ποτέ δεν φθάνουν στις ειδήσεις των εξωνημμένων ΜΜΕ.

Ο κ. Schumacher (=Παπουτσής στα Γερμανικά) μάλλον είναι αφελής ή μας θεωρεί εμάς αφελείς!

Τώρα ξαναρχίζει στα τηλεοπτικά δελτία το καπέλωμα με τα περί ρατσισμού, για να κλείσει το καπάκι....!

Ευμένης

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2011 στις 8:35:00 μ.μ. EEST  

Αν διαβάσετε το άρθρο του Δημοσιογράφου κ. Σταύρου Λυγερού, γράφει ακριβώς το αντίθετο.

Ότι δηλαδή, γίνονται δολοφονίες, ληστείες, βιασμοί και άλλα εγκλήματα που ποτέ δεν φθάνουν στις ειδήσεις των εξωνημμένων ΜΜΕ.

Ο κ. Schumacher (=Παπουτσής στα Γερμανικά) μάλλον είναι αφελής ή μας θεωρεί εμάς αφελείς!

Τώρα ξαναρχίζει στα τηλεοπτικά δελτία το καπέλωμα με τα περί ρατσισμού, για να κλείσει το καπάκι....!

Ευμένης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP