«Ο μεγαλύτερος ρατσιστής στην Ελλάδα είναι ο πρωθυπουργός»

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

«Ο μεγαλύτερος ρατσιστής στην Ελλάδα είναι ο πρωθυπουργός» δήλωσε προκαλώντας μεγάλη αίσθηση ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος, Ναΐμ Ελγαντούρ, σε συνέντευξη Τύπου με αφορμή τη «φωτιά» που άναψε στον αραβικό κόσμο η προβολή της ταινίας για τον Μωάμεθ, με τίτλο «Η Αθωότητα των Μουσουλμάνων».

«Ο πρωθυπουργός μας είναι ρατσιστής. Ζω σε μια χώρα όπου ο πρωθυπουργός μας ο πρωθυπουργός της χώρας είναι ρατσιστής. Βασίζομαι στην καμπάνια που έκανε πριν τις εκλογές που έλεγε και ψάξτε να τα βρείτε μόνοι σας που έλεγε για τους μετανάστες ότι είμαστε κατακτητές», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, κατηγόρησε τις ΗΠΑ για «βρώμικο» παιχνίδι λόγω τον επικείμενων προεδρικών εκλογών.

Ωστόσο, επεσήμανε ότι οι επιθέσεις βίας δεν δικαιολογούνται και δεν ταιριάζουν στους μουσουλμάνους, ενώ εξέφρασε τη λύπη του για τη δολοφονία του Αμερικανού Πρεσβευτή στην Λιβύη την περασμένη εβδομάδα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο θέμα τζαμιού, τονίζοντας ότι θα έπρεπε να έχει κατασκευαστεί ένας επίσημος χώρος προσευχής των μουσουλμάνων.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο ρόλο της Εκκλησίας, η οποία για δεύτερη φορά έδωσε μέρος για να γίνει το τζαμί που ζητούν οι Μουσουλμάνοι, «γεγονός που είναι υπέρ της» όπως δήλωσε, ενώ η επίσημη Πολιτεία κωλυσιεργεί.

Θετικές απόψεις για τους Μουσουλμάνους εξέφρασαν ο γενικός γραμματέας θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας, Γιώργος Καλαντζής, καθώς και άλλοι ομιλήτές, που κλήθηκαν στη συνέντευξη Τύπου να μιλήσουν για το θέμα που έχει προκαλέσει την οργή των μουσουλμάνων παγκοσμίως.

Πηγή Ημερησία

13 σχόλια:

Ανώνυμος 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 7:21:00 μ.μ. EEST  

Κύριοι ξυπνήστε έχουμε πρόβλημα....

ΑΧΕΡΩΝ 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 7:57:00 μ.μ. EEST  

Tελικὰ,μὴπως του χρωστὰμε χὰρη του Ελγαντοὺρ,αφοὺ ξεβρακὼνει τον Αντωνὰκη και ὸλο το λαθρολιγοὺρικο κατεστημὲνο;Τὼρα μὲνει να του ζητὴσει ακρὸαση και ο ΠτΔ Κ.Παποὺλιας.
Ὰς τα ὲλεγε αυτὰ ο εν λὸγω κὺριος και στην Γαλλὶα,ἢ Γερμανὶα,να βλὲπαμε τι ''ανταπὸκριση'' θα ὲβρισκε.

Ανώνυμος 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 8:43:00 μ.μ. EEST  

Βάλαμε τον εισβολέα συνδικαιούχο στο σπίτι μας!!!

Ανώνυμος 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 9:02:00 μ.μ. EEST  

Αντι το εν λόγω σκουπίδι, να μυνηθεί για διασπορά ψευδών ειδήσεων όταν το 2009 μαζί με γνωστά δίποδα της ακροαριστερας ισχυριζοταν ψευδώς ποδοπάτηση κορανιου από αστυνομικό, κάτι το οποίο οδηγησε σε διαδηλώσεις επεισόδια εις βάρος Ελληνων και φυσικά να απελαθεί, αυτός συνεχίζει τα υβρίζει και να απειλεί με κάθε ευκαιρεία ανενόχλητος.

Unknown 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 9:08:00 μ.μ. EEST  
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 9:08:00 μ.μ. EEST  
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 9:23:00 μ.μ. EEST  

πακέτο πίσω στην Αιγυπτο

ΙΑΣΟΝΑΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:29:00 π.μ. EEST  

Η ορθόδοξη εκκλησία,και οι ορθόδοξοι είναι υπέρμαχοι της ανεξιθρησκείας και της ελευθερίας.Σε αντίθεση με καθολικούς που διεξήγαγαν αιματηρούς πολέμους στο όνομα του Κυρίου και τουσ φανατικούς μουσουλμάνους που σφάζουν μέχρι και σήμερα πιστεύοντας οτι έτσι θα φτάσουν κοντά στο Θεό.Ας επιτραπεί η κατασκευή τεμένους, αρκεί το οικόπεδο να αγοραστεί από μουσουλμάνους,φυσικά με όρους,η κατασκευή του να γίνει με έξοδα τους,και όχι από χρήματα του ελληνικού λαού,και οι ασκούντες τα θρησκευτικά τους καθήκοντα να είναι νόμιμοι μετανάστες.Κύριοι σεβόμαστε τη θρησκεια σας,το κοράνι,καταδικάζουμε την πράξη που προσβάλει τον Προφήτη σας,σεβαστείτε την Θρησκεία μας και την Πατρίδα μας.

Ανώνυμος 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:04:00 μ.μ. EEST  

Απορεί κανείς πως εδόθη Ελληνική υπηκοότητα σε ένα τέτοιο υποκείμενο !

Βέβαια προηγήθηκε η αποκάλυψη εκείνου του «Προέδρου» που προκάλεσε το ρήμαγμα της Αθήνας, επειδή όπως ισχυρίσθηκε κάποιοι προσέβαλαν τον Μωάμεθ.

Όπως όμως αποδείχθηκε αργότερα, ούτε ο Μωάμεθ είχε προσβληθεί ποτέ ούτε και ο «Πρόεδρος» ήταν άμεμπτος, αλλά ένας κοινός κακοποιός του κοινού ποινικού δικαίου!

Όσα αναφέρθηκαν για τους Μπενάκηδες και τους λοιπούς Έλληνες Αιγυπτιώτες ήσαν ατελή διότι δεν συνέχισε για να πεί ότι όλους τους Έλληνες Αιγυπτιώτες τους έδιωξαν πυξ και λαξ!

Ήσαν μάλιστα αγνώμονες, διότι όταν έγινε η επιχείρηση των Αγγλογάλλων για να καταλάβουν την διώρυγα του Σουέζ,, ξεσηκώθηκαν οι από γενεές διαμένοντες Έλληνες του Πορτ Σαϊντ και τους πολέμησαν τόσο σκληρά, ώστε πολλοί εξ αυτών να σκοτωθούν.

Τους Αγγλογάλλους δεν τους πολέμησαν οι Φελάχοι αλλά οι από ετών διαμένοντες εκεί Έλληνες.

Αργότερα, την διώρυγα την άνοιξαν οι Έλληνες πλοηγοί οι οποίοι ως μόνοι από άλλες εθνικότητες, οδηγούσαν τα πλοία ανάμεσα στα βυθισμένα από του Αιγυπτίους πλοία.

Ε, όλους αυτούς τους Έλληνες της Αιγύπτου, που θεωρούσαν τους εαυτούς των αυτόχθονες τους έδιωξε ο Νάσσερ, και έρχεται αυτός ο προπετέστατος ψεύτης και τολμά και μιλάει !

Όπως φαίνεται, τον είχαν στην πρίζα και τώρα έκριναν πως πρέπει τώρα να πατήσουν το κουμπί και να τον ενεργοποιήσουν ............!

Ποιοι;

Όλοι αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι που υφίστανται ζημίες από την στάση της νέας Ελληνικής , επιτέλους Ελληνικής, κυβέρνησης!

Αρχέλαος

tancred de hauteville 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:54:00 μ.μ. EEST  

Κύριε Ελγαντούρ, πολύ σωστά είναι αυτά που λέτε. Βέβαια, εγώ έχω μερικές απορίες. Αν είσαστε καλός μουσουλμάνος (για να σας βάλουν πρόεδρο πρέπει να είσαστε φαντάζομαι), γιατί επιτρέπετε να σας φωτογραφίσουν ή και να βγαίνετε στην τηλεόραση; Δεν είναι haram αυτό; Εγκαταλείψατε κύριε Ελγαντούρ την πατρίδα σας πού ήταν στον Οίκο του Ισλάμ (dar el-Islam) και ήρθατε σε μια χώρα που είναι στον Οίκο του Πολέμου (dar el-Harb). Το κοράνι σας λέει ότι πρέπει να σέβεστε την χώρα μας και τους νόμους μας μέχρι να γίνετε πλειοψηφία, αλλά και ότι είναι υποχρέωση σας να γίνετε πλειοψηφία και να επιβάλετε την sharia και να μετατρέψετε τον υπόλοιπο κόσμο σε Οίκο του Ισλάμ. Αυτά βέβαια δεν τα λέει κάποιος πρωθυπουργός κύριε Ελγαντούρ, ούτε κάποιος πολιτικός, αλλά τα λέει η θρησκεία σας και δεν ξέρω, αλλά μου έρχεται κάποια λέξη στο μυαλό να την περιγράψω.

Alexandros 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 1:15:00 μ.μ. EEST  

Μα δεν έχετε καταλάβει τι ψεύτης είναι αυτός ο Κύριος? Δεν κολλάει το θέμα στο αν έχουν δικαίωμα να φτιάξουν ένα τζαμι, το θέμα κολλάει γιατί ο Κύριος θέλει να του το πληρώσουμε εμείς! Οποτε ας τα αφήσει τα ψόφια, καλο επίσης είναι η αστυνομία να κάνει μια ερευνα για το τι ρολο παίζει ο εν λόγο κύριος στη παράνομη μετανάστευση καθώς και τι πολιτικές άκρες έχει, για να δούμε επιτέλους τι γίνεται. Ρατσιστές και τεράστιοι μάλιστα είναι οι μουσουλμάνοι όλοι! Να μας πει πόσες Εκκλησιες λειτουργούν στη Σαουδική Arabia, a ξέχασα εκεί έχει προφορική οδηγία δώσει ο "προφήτης" ότι δεν επιτρέπεται να χτιστεί Εκκλησια, και να μας πει πως ο πληθυσμός των Χριστιανών από 20% πριν δέκα χρονια στη μέση Ανατολή έχει πάει στο 5%, όταν απαντήσει αυτά να μιλήσει και για το τι γίνεται στην Ελλάδα, αλλα αν μπορεί όπου είναι καλύτερα ας πάει ο άνθρωπος με το καλο

NF 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 5:44:00 μ.μ. EEST  

1) Καλα θα κανει ο Πακιστανος να εγκαταλειψει τη χωρα που δεν του αρεσει.Δεν τον υποχρεωσαμε να ελθει και δεν τον καλεσαμε. Μονος του ηλθε, και μαλιστα παρανομως.

2) Προτεινω τα ελληνικα δικαστηρια να δικαζουν τα αδικηματα των εδω Μουσουλμανων βασει του υπεροχου νομου του πανσοφου προφητη τους. Εκλεψες; Ακρωτηριασμος του δεξιου χεριου.

3) Το ελληνικο κρατος δεν ειναι υποχρεωμενο να κατασκευασει κανενα ναο κανενος ξενου δογματος. Αλλωστε κανενα μουσουλμανικο κρατος δεν κατασκευασε ποτε χριστιανικους ναους.


4)Ελπιζω να μην μας σφαξει και εμας επειδη του κανουμε κριτικη, οπως απειλουν οι ομοθρησκοι του να κανουν με τον Σαλμαν Ρουσντι, το Δανο σκιτσογραφο του Μωαμεθ και καθε εναν που τους επικινει.

Ανώνυμος 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 7:13:00 μ.μ. EEST  

Στη χώρα μας, μπορεί συχνά η ατιμωρησία να οδηγεί σε ασυδοσία, όμως υφίσταται πλήρης ελευθερία του λόγου, όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι Μουσουλμάνοι, κυρίως οι εδώ διαβιούντες.
Επίσης, θα πρέπει να αντιληφθούν ότι ο ελληνικός λαός, κατά πλειονότητα, δεν είναι ρατσιστής. Οι γεροντότεροι συνήθως κρίνουν κάποιον ως "καλό άνθρωπο" ή "κακό άνθρωπο" ασχέτως καταγωγής.
Καλό είναι και εμείς να καταλάβουμε ότι πρέπει επιτέλους να υπάρξει αυστηρά ελεγχόμενη μεταναστευτική πολιτική (όπως και πολιτική σε κάθε τομέα) αντί για το αλαλούμ που επιτρέπει σε... καλούς γείτονες να στέλνουν καραβιές μεταναστών και μετά να το παίζουν πάτρωνες. Γιατί να μη γίνουν δυο μεσαία τζαμιά χωρίς μεγάλους μιναρέδες στην Αθήνα, με διορισμένους χοτζάδες; Η ελληνική ορθόδοξη εκκλησία (!) έχει παραχωρήσει οικόπεδο και οι Σαουδάραβες καλύπτουν το κόστος. Αν γίνει αυτό τότε δε θα έχουν αφορμή οι Ερντογάνηδες να μιλάνε. Επίσης, άμεση απέλαση όσων δεν έχουν χαρτιά και εκβιασμός της Ευρώπης για βοήθεια.

ΠΚΠ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP