Απτά αποτελέσματα από την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς»

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Τελικά δεν υπάρχει "δεν μπορώ", υπάρχει "δεν θέλω"... Και αντίστροφα, όπου υπάρχει πολιτική βούληση, βρίσκεται και ο τρόπος. Αυτό αποδεικνύουν τα στοιχεία της Αστυνομίας για τον μέχρι στιγμής απολογισμό της επιχείρησης "Ξένιος Ζευς" κατά της λαθρομετανάστευσης, που είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικός.

Συνολικά από το Σάββατο 28/7 έως και την Παρασκευή 3/8 ελέγχθηκαν 13.777 άτομα ενώ μέχρι αυτή την στιγμή έχουν έχουν προσαχθεί 6.801 αλλοδαποί εκ των οποίων συνελήφθησαν 1.555, γιατί δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής στην χώρα. Παράλληλα, έχει κατασχεθεί μεγάλος αριθμός προιόντων "μαϊμού" μετά από επιχειρήσεις μεικτών κλιμακίων: χαρακτηριστικά, στην περιοχή του Βοτανικού εντοπίστηκε αποθήκη με περίπου 1,5 εκατομμύριο προϊόντα - μαϊμού που διατίθενται στο παραεμπόριο. Το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο όμως είναι η αισθητή μείωση της εισροής λαθρομεταναστών από την περιοχή του Έβρου, σε εποχή μάλιστα που η χαμηλή στάθμη του ποταμού ευνοεί τους επίδοξους "διαβάτες" και πριν καν ολοκληρωθεί η εφαρμογή των νέων μέτρων ενίσχυσης της φύλαξης των συνόρων.

Το μέτωπο του Έβρου

Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, στις 2 Αυγούστου από την περιοχή του Έβρου εισήλθαν στη χώρα μας 447 παράνομοι μετανάστες, στις 8 και 9 Αυγούστου ο αριθμός αυτός μειώθηκε κατακόρυφα, σε 12 και 15 άτομα, αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί πως η μείωση αυτή επιτεύχθηκε πριν ολοκληρωθεί η μεταφορά των 1.800 πρόσθετων συνοριοφυλάκων στην περιοχή και χωρίς να έχουν αναπτυχθεί ακόμα οι αστυνομικοί σκύλοι και τα επιπλέον πλωτά μέσα στην περιοχή του ποταμού Έβρου. Πράγμα που αποδεικνύει ότι η ροή των λαθρομεταναστών εξαρτάται, περισσότερο και από τα μέτρα φύλαξης, από τα μηνύματα που δίνουν τα μέτρα προς την απέναντι πλευρά...

Πίνακας συλληφθέντων παράνομων μεταναστών στην περιοχή του Έβρου το τελευταίο δεκαπενθήμερο:

Καταπολέμηση παραεμπορίου

Σε ότι αφορά την καταπολέμηση του παραεμπορίου, εντοπίστηκαν 2 αποθήκες με συνολικά 2.5 εκατ. προϊόντα και είδη παρεμπορίου (τσάντες, ρούχα, ρολόγια κλπ) τα οποία και κατασχέθηκαν, συνελήφθησαν 18 άτομα για διάφορες παραβάσεις και προσήχθησαν 176 άτομα για περαιτέρω έλεγχο. Την ικανοποίησή του για την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» εξέφρασε, με ανακοίνωσή του, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, ζητώντας παράλληλα την επέκταση των ελέγχων στους πάγκους του υπαίθριου στάσιμου εμπορίου.


Επιχειρήσεις στην Αθήνα και πολιτική καπηλεία

Εν τω μεταξύ, σε επιχείρηση της Αστυνομίας στον σταθμό Λαρίσης συνελήφθησαν συνολικά 75 παράνομοι μετανάστες οι οποίοι επέβαιναν σε αμαξοστοιχία του ΟΣΕ η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Έβρος- Θεσσαλονίκη - Αθήνα. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ είχαν αποκλείσει τις εξόδους του σταθμού και αμέσως μετά την άφιξη της αμαξοστοιχίας προχώρησαν σε συλλήψεις λαθρομεταναστών.

Την προχθεσινή επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στον σταθμό Λαρίσης ακολούθησε, περιέργως, ειρωνική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, η οποία έκανε λόγο για "σκηνοθετημένο επεισόδιο στο «σίριαλ Ξένιος Ζευς»". Φαίνεται ότι οι πρόσφατες θετικές κινήσεις των αρχών έχουν ενοχλήσει όσους εκμεταλλεύονται πολιτικά την πληγή της λαθρομετανάστευσης, καθώς τους στερούν πολύτιμο ζωτικό χώρο (Lebensraum για τους γερμανομαθείς...) στις υποβαθμισμένες περιοχές του κέντρου της πρωτεύουσας. Γιατί κανονικά, όποιος πραγματικά νοιάζεται για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης θα έπρεπε να είναι ο πρώτος που θα επικροτήσει τον «Ξένιο Δία». Αν δεν το κάνει, μάλλον έχει αλλότρια κίνητρα, άσχετα με την ασφάλεια του κοσμάκη...





Νέες αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ - Σκληρή απάντηση Δένδια

Όμως η πολιτική δύναμη που και πάλι πρώτευσε στην υποκρισία ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο ο «Ξένιος Ζευς» φαίνεται ότι αποτελεί "κόκκινο πανί". Μετά την αρχική ανακοίνωση του κόμματος, δώδεκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθαν με κοινή δήλωσή τους και καταγγέλλουν την κυβέρνηση για την αστυνομική επιχείρηση, επικαλούμενοι και καταγγελίες για ξυλοδαρμούς μεταναστών. Σύμφωνα με τη δήλωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, «χιλιάδες άνθρωποι έχουν προσαχθεί στο σωρό, εκατοντάδες στοιβάζονται σε άθλιες συνθήκες και σε ακατάλληλους χώρους, ενώ υπάρχουν καταγγελίες ότι πολλοί από τους προσαχθέντες έχουν υποστεί ξυλοδαρμό και την ίδια στιγμή, η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει δώσει κανένα στοιχείο για τους κρατούμενους που, βάσει συμβάσεων, δικαιούνται διεθνή προστασία». Oι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγουν στη δήλωσή τους: «Η ποινικοποίηση της φτώχειας, ο πόλεμος κατά των ξένων φτωχών και ο ρατσισμός δεν αποτελούν εγγύηση για την ασφάλεια των όλο και φτωχότερων Ελλήνων. Αν κάτι εγγυώνται, αντίθετα, είναι την περαιτέρω κοινωνική αποσύνθεση, την επιβράβευση της ρατσιστικής βίας, κρατικής και παρακρατικής, και βέβαια το διασυρμό της χώρας μας διεθνώς».

Άμεση ήταν η απάντηση από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, η ανακοίνωση του οποίου αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Μέχρι πρόσφατα ο ΣΥΡΙΖΑ μας είχε συνηθίσει σε εμμονές και σε ιδεοληψίες. Πλέον, είναι προφανές ότι αρχίζει να ασκείται στη συστηματική ψευδολογία. Στην επονείδιστη ανακοίνωσή τους 12 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επικαλούνται… 'καταγγελίες' (ποίων, πότε και που δεν κατονομάζουν!) για ανύπαρκτους 'ξυλοδαρμούς' παράνομων μεταναστών και προχωρούν σε ένα παντελώς αστήριχτο 'κατηγορώ' εναντίον όχι εναντίον της συγκεκριμένης κυβέρνησης αλλά της ίδιας τους της χώρας στην πραγματικότητα. Πρόκειται όχι απλώς για πρωτοφανή ανευθυνότητα αλλά και για ασύστολα ψεύδη, τα οποία ανερυθρίαστα επικαλούνται» αναφέρεται στην ανακοίνωση και επισημαίνεται:

«Ουδείς παράνομος μετανάστης 'στοιβάζεται'. Η συντριπτική πλειοψηφία τους διαμένει σε συνθήκες όχι απλώς κατάλληλες αλλά άριστες, στις εγκαταστάσεις των Σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας. Ουδείς ξυλοδαρμός υπήρξε, όπως φυσικά και ουδεμία σχετική καταγγελία. Καμία καταστρατήγηση ανθρώπινου δικαιώματος υπήρξε, αλλά εφαρμόσθηκαν αυτά που οι νόμοι και οι διεθνείς συνθήκες ορίζουν. Από την πρώτη στιγμή άλλωστε που ξεκίνησε η υλοποίηση της επιχείρησης Ξένιος Ζευς, η εντολή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ήταν ρητή και κατηγορηματική: καμιά χρήσης φραστικής ή σωματικής βίας. Εντολή η οποία τηρήθηκε απόλυτα».

«Οι 12 βουλευτές όμως» συνεχίζει η ανακοίνωση «μιμούμενοι την τακτική Γκέμπελς, όχι μόνο επικαλούνται ανύπαρκτες 'καταγγελίες', αλλά και προχώρησαν σε εντελώς αποσπασματική συρραφή δηλώσεων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, βάλλοντας ταυτόχρονα εναντίον Διεθνούς Οργανισμού, όπως ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, επειδή… τόλμησε να χρηματοδοτήσει την επιστροφή των παράνομων μεταναστών στις χώρες τους».

«Εκπληκτικό»
συνεχίζει η ανακοίνωση «είναι επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται τα κυκλώματα του οργανωμένου εγκλήματος που εκμεταλλεύονται δυστυχισμένους αλλοδαπούς ως επαίτες στους φωτεινούς σηματοδότες και ασκεί κριτική και στην καταπολέμηση των συγκεκριμένων κυκλωμάτων».

Το υπουργείο επισημαίνει, επίσης, ότι «όσον αφορά την κριτική στο γεγονός ότι η Ελλάδα δεν είναι πλέον 'ξέφραγο αμπέλι' και διεξάγονται αστυνομικοί έλεγχοι σε παράνομους μετανάστες στον Σταθμό Λαρίσης, τους παραδίδουμε στην κρίση των κατοίκων του ευρύτερου Κέντρου της πρωτεύουσας. Μια απλή ανάγνωση των ανακοινώσεων των φορέων των κατοίκων της Αθήνας τις τελευταίες ημέρες, όπως και άλλων φορέων, θα τους πείσει τους συγκεκριμένους βουλευτές για πως αντιμετωπίζουν οι πολίτες τις παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ από τη μία πλευρά και την επιχείρηση 'Ξένιος Ζευς' από την άλλη».

«Ας γνωρίζει τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ ότι στα ανθρώπινα δικαιώματα περιλαμβάνεται το δικαίωμα της ασφάλειας. Χωρίς ασφάλεια άλλωστε ούτε πραγματική ελευθερία υπάρχει ούτε Δημοκρατία. Και χωρίς να παραβλέπουμε τα δικαιώματα των παράνομων μεταναστών, τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών σε μια ασφαλή ζωή θα συνεχίζουμε να τα προασπίζουμε. Ας το πάρουν απόφαση»
καταλήγει η ανακοίνωση.

17 σχόλια:

Ανώνυμος 12 Αυγούστου 2012 στις 2:20:00 μ.μ. EEST  

Δηλαδη συλαμβανονται 222 λαθρομεταναστες την ημερα. Για τα 2.500.000 χρειαζονται καπου 30χρονια.
Κοροιδια σχετη!

AegeanHawk 12 Αυγούστου 2012 στις 3:13:00 μ.μ. EEST  

Η επιχείρηση "Ξένιος Ζευς" αποτελεί την "χημειοθεραπεία" στο "καρκίνωμα" της Ελληνικής κοινωνίας που ακούει στο όνομα Χρυσή Αυγή. Αφού δεν τα καταφέραμε στην "πρόληψη" του "καρκίνου" ας τον θεραπεύσουμε με τα μέσα που μας προσφέρει η "επιστήμη". Υπάρχουν πάρα πολλά "υγιή" κύτταρα ακόμα στο "σώμα" της Ελλάδας, τα οποία θα "εξουδετερώσουν" τα κάθε είδους "καρκινώματα"......

Ανώνυμος 12 Αυγούστου 2012 στις 4:02:00 μ.μ. EEST  

Το να τους συλλάβεις δεν είναι αρκετο
Απαιτείται απέλαση
ελαχιστοι από τους συλληφθέντες απελαυνονται είτε για τεχνικούς λόγους είτε για το ότι η Τουρκία που είναι η τελευταια χώρα πριν από εμας δεν τους δέχεται
Οι υπόλοιποι εκατοντάδες χιλιάδες παρανομοι βρίσκονται κρυμμένοι υπο το φόβο
σύλληψης
Πρέπει i) να συλληφθούν επίσης κάποιοι Ελληνες που τους εκμεταλλεύονται για ελάχιστα Εuro
ii) να τους στείλουμε αντίστροφα πίσω στην Τουρκία όπως κάνει και η ίδια
iii) να εγκαθιδρύσουμε μεταναστευτική αυστηρη πολιτική δεχόμενοι ειδικευμένους σε κατηγορίες που έχουμε έλλειψη όπως κάνουν σοβαρές χώρες όπως ο Καναδάς και η Αυστραλία

Arkan 12 Αυγούστου 2012 στις 4:33:00 μ.μ. EEST  

Αγαπητό εν κρυπτώ.Τελικά δεν αξίζει μια έρευνα τι σόι άνθρωποι πάνε και ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ;Έτσι απο περιέργεια...

Ανώνυμος 12 Αυγούστου 2012 στις 5:18:00 μ.μ. EEST  

Το πρώτο βήμα είναι να σφραγιστεί επιτέλους ο Έβρος, για να πάψουν να έρχονται ανενόχλητοι. Αυτό είναι πραγματικά τεράστια πρόοδος, και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στο Δένδια που έστειλε ανθρώπους και μέσα στο ποτάμι.
Από κει και πέρα για όσους ήδη βρίσκονται στην Ελλάδα το πρόβλημα δε λύνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Το είπαν και οι φίλοι παραπάνω. Για να τους απελάσεις πρέπει να υπάρχει ταυτοποίηση και να τους δεχτεί η χώρα καταγωγής. Αλλά και μόνο που η αστυνομία κάνει την παρουσία της αισθητή και οι λάθροι έχουν λουφάξει, είναι κι αυτό κάτι. Τα υπόλοιπα θα έρθουν με τον καιρό, αν η κυβέρνηση συνεχίσει έτσι.

Ανώνυμος 12 Αυγούστου 2012 στις 6:37:00 μ.μ. EEST  

"Γιατί κανονικά, όποιος πραγματικά νοιάζεται για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης θα έπρεπε να είναι ο πρώτος που θα επικροτήσει τον «Ξένιο Δία». Αν δεν το κάνει, μάλλον έχει αλλότρια κίνητρα, άσχετα με την ασφάλεια του κοσμάκη..."

Οποιος νοιαζεται για το προβλημα πρεπει να σκεφτεται ποιες λυσεις ειναι ικανες να το λυσουν και ποιες δεν ειναι. Το προβλημα ειναι τεραστιο, με 3-4 (ποιος ξερει ποσα) εκατομυρια λαθραιων μεσα στην χωρα, και πολυπλοκο, με τοσα "χαρτια" που εχουν μοιραστει απο τις διεφθαρμενες κυβερνησεις τα τελευταια εικοσι χρονια, και με τεραστιες δυναμεις εναντιον μας απο κοματα, οργανισμους και ξενα κρατη.

Αν το θεμα ηταν στρατιωτικο θα εισασταν οι πρωτοι που θα αναλυατε το συσχετισμο δυναμεων, τις τακτικες, κλπ. Δεν θα μενατε στο οτι "εχουμε στρατο" και ποσο μαλλον στο "εχουμε στρατο στα σχεδια" η "εχουμε την προθεση να αποκτησουμε στρατο".

Στο προβλημα των λαθραιων ομως ειμαστε ακομα στο σημειο να συζηταμε το αν εχουμε την προθεση να κανουμε κατι η οχι. Και ο χρονος μετραει εναντιον μας μερα με την μερα. Η Ελλαδα μπορει να επιβιωσει σαν κρατος Ελληνων μονο στα πιο αισιοδοξα σεναρια με την υποθεση οτι αυριο ξαφνικα ολοι αρχιζουν να κανουν ο,τι σωστοτερο ειναι δυνατο - και συγκρουομενοι με πολυ μεγαλες αντιδρασεις απο εξω. Το αναμενομενο σεναριο ειναι οτι η Ελλαδα σαν χωρα Ελληνων εχει τελειωσει και εχει εκλειψει απο την ιστορια.

Οι ανακοινωσεις του Δενδια ειναι σωστες και ειναι ανακουφιση να βλεπουμε επιτελους τετοιες απαντησεις στους ανεγκεφαλους ανθελληνες. Στην πραξη ομως δεν εχει γινει ακομα τιποτα ουσιαστικο. Ειναι σαν να καναμε ενα βημα οταν η πορεια μας απαιτει να κανουμε τον περιγυρο της Γης. Και τρεχοντας γιατι ο χρονος ειναι εναντιον μας.


ΥΓ: Βλεπετε ακομα ναζιστικα φαντασματα. Ειναι λυπηρο γιατι οι Ελληνες της ΧΑ δεν ειναι ναζιστες. ["Φαίνεται ότι οι πρόσφατες θετικές κινήσεις των αρχών έχουν ενοχλήσει όσους εκμεταλλεύονται πολιτικά την πληγή της λαθρομετανάστευσης, καθώς τους στερούν πολύτιμο ζωτικό χώρο (Lebensraum για τους γερμανομαθείς…)"] Και οσο ασχολουμαστε με φανταστικα προβληματα, τα πραγματικα προβληματα θα μας σκοτωσουν.

Ανώνυμος 12 Αυγούστου 2012 στις 6:41:00 μ.μ. EEST  

Κι ο Έβρος να σφραγιστεί, θα γίνεται αυτό που γινόταν πριν ανθίσουν και αναπτυχθούν τα κυκλώματα του Έβρου: θα εισέρχονται δια θαλάσσης από τα παράλια της Μ. Ασίας προς τα Ελληνικά νησιά. Στη θάλασσα δεν μπαίνουν φράχτες...

Ανώνυμος 12 Αυγούστου 2012 στις 7:28:00 μ.μ. EEST  

Το ότι οι σχολές της Αστυνομίας έκλεισαν αυτό δε λέει τίποτα;;;;!!!
Το ότι θα μεταφερθούν 10.000 μουσουλμάνοι - " Τούρκοι" ( θα φροντήσει το προξενείο γι' αυτό ) στη Θράκη δε λέει τίποτα;;;
Επιτέλους αυτά είναι παραμύθια!!!!
Και μη μου πείτε ότι θα τους απελάσουν απλώς θα μείνουν στις πόλεις που μεταφέρονται.
Και όταν λήξουν οι αποσπάσεις του προσωπικού που είναι τώρα; τι θα γίνει;
Για τα μάτια του κόσμου και λίγο να αδειάσει η Αθήνα.
Φυσικά αυτό έπρεπε να γίνει ποιό νωρίς, τώρα είναι αργά, από τα 2.500.000 συνελήφθησαν οι 1.500 έλεος όλοι οι άλλοι έχουν χαρτιά τί χαρτιά; ότι θα γίνουν Έλληνες με το νόμο Ραγκούση;

ΑΧΕΡΩΝ 12 Αυγούστου 2012 στις 7:38:00 μ.μ. EEST  

Και μὲσα σε ὸλα αυτὰ,το λυντσὰρισμα αλλοδαποὺ στο κὲντρο της Αθὴνας.
Εὺχομαι να εξιχνιασθεὶ τὰχιστα η υπὸθεση,διὸτι υποπτεὺομαι ὸτι τα ευρὴματα μπορεὶ να εὶναι''ανατρεπτικὰ''.

Ανώνυμος 12 Αυγούστου 2012 στις 7:42:00 μ.μ. EEST  

"Γιατί κανονικά, όποιος πραγματικά νοιάζεται για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης θα έπρεπε να είναι ο πρώτος που θα επικροτήσει τον «Ξένιο Δία». Αν δεν το κάνει, μάλλον έχει αλλότρια κίνητρα, άσχετα με την ασφάλεια του κοσμάκη..."




Ή απλά θεωρεί ότι η επιχείρηση είναι μία ακόμη φούσκα όπως οι Σκούπες που έγιναν το '09 επί Μαρκογιαννάκη, οι αστυνομικοί έλεγχοι πριν 3 μήνες στο κέντρο επί Χρυσοχοΐδη κτλ.

Φαίνεται ξεκάθαρα αυτός που πάση θυσία προσπαθεί να στηρίξει την κυβέρνηση.

Αρματιστής 12 Αυγούστου 2012 στις 8:21:00 μ.μ. EEST  

Ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου, είναι ο σκύλος. Δεν πρόκειται να σε προδώσει ποτέ. Και νηστικό να τον αφήσεις, δεν πρόκειται να σε εγκαταλείψει.

Το πιο πρόστυχο ζώο όμως, είναι η γάτα. Αν βρεις κάποια έξω από τη πόρτα σου και της βάλεις φαγητό, δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη «ταΐστρα». Όταν θα σε βλέπει θα έρχεται και θα κωλοτρίβετε στα πόδια σου, περιμένοντας το φαγητό της. Θα γίνεται ναζιάρα και αγαπησιάρα, όμως πάντα θα είναι έτοιμη να δείξει τα νύχια της. Διότι δεν ξεχνά ότι είναι αρπακτικό. Θηρευτής. Το ότι είσαι ελεήμων και ψυχοπονιάρης, θα το μάθουν σύντομα και άλλες γάτες και ο αριθμός των «επαιτών» θα αυξηθεί πολύ γρήγορα. Όταν θα βγαίνεις με το πιάτο, θα αρχίζει το πανηγύρι. Αν κάποια στιγμή αντιληφθείς ότι η «ελεημοσύνη» σου έχει κόστος και μάλιστα προς ζώα που εκτός από το να κωλωτρίβονται, εδώ μάλιστα στις μεγαλουπόλεις δεν χρησιμεύουν και σε τίποτε άλλο και αποφασίσεις να βάλεις τέλος στη δωρεάν τροφοδοσία, οι γάτες όταν θα σε βλέπουν θα συνεχίσουν για αρκετό καιρό το νάζι, αλλά κάποια στιγμή θα αντιληφθούν ότι το αφεντικό δεν καταλαβαίνει τίποτε πλέον και σιγά – σιγά θα φύγουν. Δεν διαθέτουν πίστη και δεν αισθάνονται καμιά ευγνωμοσύνη για να παραμείνουν, εν αντιθέσει με το σκύλο.

Οι γάτες λοιπόν φίλοι μου μυρίστηκαν φαγητό και πλακώσανε. Βρήκαν φαγητό που διατίθεται χωρίς έλεγχο και χωρίς διατυπώσεις. Και τα αφεντικά αντί να ταΐζουν τους σκύλους τους, ταΐζουν τις γάτες του γείτονα, ή και αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Για την απομάκρυνση των γατιών, καλός είναι και ο μπόγιας. Κάτι κάνει και αυτός. Αλλά πόσες γάτες μπορεί να πιάνει κάθε μέρα. Και τι θα τις κάνει. Υπάρχουν κλουβιά για να τις κλείσει; Και ας μη ξεχνάμε ότι υπάρχουν και οι διεθνείς «πονόψυχοι» που αγωνίζονται για τα δικαιώματα των κάθε είδους «γατιών». Ως εκ τούτου μόνο αν κοπεί το φαγητό θα φύγουν οι γάτες. Αυτό είναι το πιο αποτελεσματικό και ανώδυνο μέτρο.

ΥΓ. Πέρα από το παραπάνω πίνακα, θα ήθελα να δω και πόσες συλλήψεις έχουν γίνει ημερολογιακά , καθώς και πόσοι απελάθηκαν.

Ανώνυμος 12 Αυγούστου 2012 στις 8:51:00 μ.μ. EEST  

Από τους 13.000 ελέγχους μόνο 1.500 βρέθηκαν να μην έχουν τα απαραίτητα έγγραφα;Οι υπόλοιποι δηλαδή τι χαρτιά είχαν;Όσους είχαν προσωρινή ταυτότητα που ότι δηλώσεις είσαι (Παλαιστίνιος κατά προτίμηση) τους άφησαν;

Ανώνυμος 12 Αυγούστου 2012 στις 11:53:00 μ.μ. EEST  

Αυτό περιμέναμε όλοι, τα νούμερα τι λένε.Απαξ και υπάρχει πολιτική βούληση όλα γίνονται είπαμε.Οσο κι αν πάρει, ότι κι άν κοστίσει πρέπει να τους διώξουμε-και δεν είναι ανάγκη να είσαι Σαμαρικός για να σκεφτείς τη χώρα σου... Πατριώτης καλός να είσαι φτάνει.. Εύχομαι να πάει καλά η επιχείρηση και να βγούν μάτια..!!

Ανώνυμος 13 Αυγούστου 2012 στις 10:54:00 π.μ. EEST  

Πάλι θέατρο βλέπουμε. Γιατί δεν πάνε εκεί που βρίσκεται ο κύριος όγκος των παρανόμων; γιατί δεν κάνουν μια βόλτα στην περιοχή του Ασπροπύργου; εκεί δεν πάνε οι κάμερες της τηλεόρασης.

Τα καραγκιζιλικια δεν σταματούν ποτε στην ελλάδα.

Ανώνυμος 13 Αυγούστου 2012 στις 2:55:00 μ.μ. EEST  

''Και μὲσα σε ὸλα αυτὰ,το λυντσὰρισμα αλλοδαποὺ στο κὲντρο της Αθὴνας.
Εὺχομαι να εξιχνιασθεὶ τὰχιστα η υπὸθεση,διὸτι υποπτεὺομαι ὸτι τα ευρὴματα μπορεὶ να εὶναι''ανατρεπτικὰ''

Αλλοδαποί αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού αναφέρουν συμπλοκή του ιρακινού (ληστή) με ζευγάρι ναρκωμανών.Τα ''τάγματα θανάτου με μηχανάκια'' είναι πίπες του παρακράτους που έχει καταντήσει η αστυνομία και των καναλιών που πουλάνε παραμύθια.

Ανώνυμος 13 Αυγούστου 2012 στις 9:37:00 μ.μ. EEST  

Σε λίγο καιρό να δείτε που θα τους πάρουν και εθελοντές στο στρατό με αντάλλαγμα την χορήγηση υπηκοότητας. Όπως Αμερική αλλά χωρίς αμοιβή. Γιατί οι Έλληνες νέοι θα πηγαίνουν καλόγεροι...συγνώμη θα φεύγουν στο εξωτερικό για ανεύρεση εργασίας και επειδή θα έχουν πολλά στο κεφάλι τους να μην ανγχώνονται με την θητεία.

Ανώνυμος 25 Αυγούστου 2012 στις 6:46:00 μ.μ. EEST  

Όσο επιμένουμε στο θεατράκι του ξένιου ζεύς ετοιμαστείτε να δείτε στο μέλλον κι άλλες τέτοιες εικόνες χ10 http://www.youtube.com/watch?v=Pwwkr_rOMFI . Ξαφνικά βρεθήκαν οι Πακιστανοί να έχουν Ισπανικά διαβατήρια ΧΑΧΑΧΑΑ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP