Επιχείρηση ανάκτησης της Αθήνας ο «Ξένιος Ζευς», λέει ο Νίκος Δένδιας

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Για επιχειρήση «ανάκτησης της Αθήνας και αποκατάστασης της νομιμότητας» μίλησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, ενόσω βρίσκεται σε εξέλιξη ο «Ξένιος Ζευς», η μαζική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την απομάκρυνση παράνομων μεταναστών σε Αθήνα και Έβρο.

Ο κ. Δένδιας τόνισε ότι δεν πρόκειται για μία προσωρινή επιχείρηση και δεν γίνεται με επικοινωνιακά κριτήρια. Δεν θα επιστρέψουμε στην χαώδη κατάσταση του Κέντρου, θα εξαλείψουμε σκηνές που προσβάλλουν τον πολιτισμό της Αθήνας, είπε ο υπουργός σε δηλώσεις που έκανε το Σάββατο.

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι επανέρχεται ο θεσμός του αστυνομικού της γειτονιάς. Οι επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. εστιάστηκαν στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα, στο Σταθμό Λαρίσης, στην πλατεία Καραϊσκάκη και την οδό Μενάνδρου.

Επίσης, έγιναν έλεγχοι σε σπίτια, καταστήματα και χώρους όπου ζουν -συχνά σε πολύ κακές συνθήκες- αλλοδαποί.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, στην Αθήνα έγιναν 1.500 προσαγωγές και 500 συλλήψεις. Όσοι από τους συλληφθέντες βρίσκονταν παράνομα στη χώρα θα μεταφερθούν στην Αμυγδαλέζα, από όπου απομακρύνθηκαν οι 200 μετανάστες που κρατούνταν εκεί.

Οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Επιχείρηση έγινε και στον Έβρο, όπου πρόσφατα μεταφέρθηκαν και 1.800 συνοριοφύλακες υπό το φόβο νέου κύματος μεταναστών, λόγω και της κατάστασης που επικρατεί στη Συρία. Στην επιχείρηση στον Έβρο συμμετέχουν συνολικά 2.500 αστυνομικοί.

Στις ανακοινώσεις που έγιναν το μεσημέρι από την Αστυνομία αναφέρθηκε ότι περιορίζεται στο ελάχιστο δυνατό ο χρόνος των 30 ημερών που χορηγείτο μέχρι σήμερα σε όσους παράνομους μετανάστες εντοπίζονταν, προκειμένου νε εγκαταλείψουν τη χώρα.

Παράλληλα, το υπουργείο θα ξεκινήσει ενημερωτική εκστρατεία σε χώρες προέλευσης μεταναστών, προκειμένου να καταστεί σαφές ότι η Ελλάδα δεν αποτελεί πέρασμα στην υπόλοιπη Ευρώπη.


Αντιδράσεις για τη μεταφορά αστυνομικών

Σε ανακοίνωσή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Τσουκαλάς, Χαρά Διακάκη και Μαρία Καφαντάρη σημειώνουν:

«Με το πρόσχημα της φύλαξης των συνόρων, από τους Σύριους οι όποιοι εγκαταλείπουν βίαια την πατρίδα τους λόγω του εμφυλίου, για άλλη μια φορά η κυβέρνηση με προχειρότητα και χωρίς σχεδιασμό μεταθέτει σχεδόν 2.000 αστυνομικούς τους οποίους θα στοιβάξει σε θαλάμους πέντε-πέντε.

» Να υπενθυμίσουμε στον κ. Δένδια ότι η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, έχει ανακηρύξει προστατευόμενους του Σύριους, που στην πλειοψηφία τους είναι γυναίκες και παιδιά που φεύγουν απεγνωσμένοι λόγω του εμφυλίου.

» Η ενέργεια αυτή του υπουργού Δημόσιας τάξης μεταθέτει την άσκηση της μεταναστευτικής πολιτικής σε μια ανθρώπινη αλυσίδα αστυνομικών προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια, και τον επαγγελματισμό τους, σε μια επίδειξη εξουσίας που παραπέμπει σε άλλες εποχές.

» Η χώρα μας δε βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και οι αστυνομικοί δεν είναι στρατιώτες να μας φυλάξουν από τον όποιο εχθρό.

» Η απούσα μεταναστευτική πολιτική δεν μπορεί να υποκατασταθεί από ένα επιχειρησιακό αστυνομικό μέτρο του οποίου το περιεχόμενο κανείς δε γνωρίζει, όπως κανείς δε γνωρίζει που θα μείνουν τόσα άτομα, και τι θα γίνει με τα αστυνομικά τμήματα που αδειάζουν.»


Από τη Χρυσή Αυγή τονίζεται, μεταξύ άλλων: «Οι συνοριοφύλακες που έχουν σταλεί στον Έβρο, έχουν μοναδική εντολή να καταγράφουν τους εισβολείς και εν συνεχεία οι λαθρομετανάστες οδεύουν με λεωφορεία στην Αθήνα. Επιπλέον, οι Έλληνες αστυνομικοί διαβιώνουν σε πολύ χειρότερες από τους λαθρομετανάστες. Πρέπει να μπει τέλος σε αυτό το αίσχος.»
Newsroom ΔΟΛ

22 σχόλια:

Ανώνυμος 4 Αυγούστου 2012 στις 10:08:00 μ.μ. EEST  

Και τους πάνε στη Θράκη προς ενίσχυση της μειονότητας!!!!
Κλείνοντας τις αστυνομικές σχολές!!!
Τίτλοι τέλους...

Ανώνυμος 4 Αυγούστου 2012 στις 10:50:00 μ.μ. EEST  

Αντίο Ελλάδα....
τώρα έχει λαθρομετανάστες
http://www.youtube.com/watch?v=Min06bH-LjQ&feature=related

Ανώνυμος 5 Αυγούστου 2012 στις 6:30:00 π.μ. EEST  

Δλδ, τι μας λέει ο ΣΎΡΙΖΑ; να ανοίξουμε τις πόρτες και στους Συριους που θα προωθησουν οι τούρκοι;

Αναδελφος 5 Αυγούστου 2012 στις 3:14:00 μ.μ. EEST  

Επιτελους φαινεται οτι το κρατος σιγα σιγα αρχιζει να ξυπναει απο τον πολυχρονο ληθαργο του, ο οποιος μετετρεψε ολοκληρες συνοικιες της Αθηνας σε γκετο, και πολλες γειτονιες σε αντρα εγκληματικοτητας.
Το ερωτημα ειναι αν επρεπε πρωτα να αφησουμε να συμβουν τοσα ακρως ειδεχθη εγκληματα, οπως αυτο της δολοφονιας του Κανταρη για μια βιντεοκαμερα, η του βιασμου και της κακοποιησης της μικρης στην Παρο για να ξυπνησουμε.
Υπαρχουν ευθυνες για αυτη την καταντια και καποτε πρεπει με το χερι στην καρδια να καταλογισθουν.Και οι υπευθυνοι ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.
Οσο για τους συμπαθεις βουλευτες του Συριζα που διαρρηγνυουν τα ιματια τους απο δηθεν πολυπολιτισμικη ευαισθησια, θα ειχε πολυ ενδιαφερον η αποψη τους, αν βρισκονταν στην θεση των θυματων.Θυμαμαι αναλογο περιστατικο με καποιον ανθρωπο της τεχνης, ο οποιος αλλαξε αρδην τις κατα τα αλλα ανθρωπιστικες του αποψεις, μολις επεσε θυμα εισβολης λαθρομεταναστων στο σπιτι του και παραλιγο να σκοτωθει.Οπως λεει και ο θυμοσοφος λαος μας "εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεμε, αλλα οταν μπουμε μεσα χανουμε τα βηματα".
Η ωμη πραγματικοτητα λεει πως η χωρα μας των 10.000.000 δεν μπορει να αντεξει την παρουσια 1.500.000 λαθρομεταναστων ιδιως με τις συγκεκριμενες αθλιες οικονομικες συνθηκες.Οσοι αμφισβητουν αυτη την πραγματικοτητα δεν εχουν παρα να φιλοξενησουν σπιτι τους οσους θελουν, αναλαμβανοντας υπευθυνα την διατροφη τους και την ευθυνη για τυχον παρανομια τους.Ολα τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιωμαστε...

Ανώνυμος 5 Αυγούστου 2012 στις 3:58:00 μ.μ. EEST  

Η "προστάτης-μητέρα" Τουρκία θα προστατεύσει τους διωκώμενους Σύριους, ή μήπως θα τους προωθήσει στην πάντα φιλόξενη και ανοιχτοχέρα Ελλάδα;

Ανώνυμος 5 Αυγούστου 2012 στις 4:16:00 μ.μ. EEST  

Αντί κραυγών και επικρίσεων, θα ήθελα ο ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει κάποια λύση για τους "αδελφούς" (αλήθεια, πόσους αδελφούς έχουμε ανακαλύψει μετά Σαρτζετάκη;) Σύρους (εκτός κι αν εννοούν τους εκ Σειρίου προερχομένους), όπως ότι τους περιμένουν να τους φιλοξενήσουν στα σπίτια τους, σε δωμάτια ευρύχωρα, αντί να τους βλέπουν στοιβαγμένους πέντε-πέντε σε θαλάμους.

Ανώνυμος 5 Αυγούστου 2012 στις 4:23:00 μ.μ. EEST  

@ Ανάδελφο

>Η ωμη πραγματικοτητα λεει πως η χωρα μας των 10.000.000 δεν μπορει να αντεξει την παρουσια 1.500.000 λαθρομεταναστων<

Ποιου 1,5 εκατομμ. λαθρομεταναστών;
Οκτώβριο του 2007, στην "Ε¨, η ΕΥΠ υπολόγιζε "νόμιμους" και παρανόμους στα 2,5 εκατομμ.

Σχεδόν πέντε χρόνια μετά, δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για κάτω από 3,5 - 4 εκατομμύρια λαθρομεταναστών, των εκ των υστέρων νομιμοποιηθέντων (και όχι "νομίμων") συμπεριλαμβανομένων.

Ανώνυμος 5 Αυγούστου 2012 στις 4:24:00 μ.μ. EEST  

Ύπατη Αρμοστεία είπε ο ΣυΡιζΑ ή Υπατία;

Caspian 5 Αυγούστου 2012 στις 7:31:00 μ.μ. EEST  

Επειδή πολλές αντιδράσεις γίνονται για τις αποσπάσεις των αστυνομικών, αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί επαρκώς είναι αν οι αποσπασμένοι είναι συνοριοφύλακες ή όχι. Διότι πολλοί αν όχι οι περισσότεροι συνοριοφύλακες φυλάνε τα "σύνορα" στην... αθήνα και τις λοιπές πόλεις της χώρας, μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα μακρυά από τα πραγματικά σύνορα.

Αρματιστής 6 Αυγούστου 2012 στις 8:14:00 π.μ. EEST  

Καλό είναι να σκεφθούμε τι είναι αυτό που κάνει τη χώρα μας ελκυστικό τόπο προορισμού των λαθρομεταναστών.

1) Οπωσδήποτε ότι αποτελούμε τη πύλη εισόδου από την ανατολή στην Ευρώπη.

2) Το τεράστιο μήκος των συνόρων (που συνεχίζουν να παραμένουν αφύλαχτα) που καθιστά ευχερή την είσοδο στη χώρα μας.

3) Το Ελληνικό κράτος μπάχαλο που επιτρέπει να βρίσκουν ευχερώς και άμεσα εργασία οι λαθρομετανάστες, σε μεσαιωνικές όμως εργασιακές συνθήκες από απόψεως αμοιβής, ασφάλισης και διαμονής.

Παντού, σε όλες τις επιχειρήσεις και σε όλες των ειδών απασχολήσεις εργατικού δυναμικού, σε όλη την Ελλάδα, εργάζονται παράνομοι μετανάστες ελλιπώς αμειβόμενοι και ανασφάλιστοι. Είναι πολύ πιο προσοδοφόρο ο κάθε Έλληνας που χρειάζεται εργατικό δυναμικό ή κάποιον για προσωρινή απασχόληση, να απευθυνθεί στην αγορά των μεταναστών. Είναι πολύ πιο «χρήσιμο» για κάποιο να απασχολεί ένα παράνομο μετανάστη, παρά ένα Έλληνα. Βεβαίως και οι Έλληνες δεν είναι πρόθυμοι για όλες τις εργασίες, ακόμη και τη σημερινή εποχή. Και όλα αυτά συμβαίνουν κάτω από τα μάτια του κράτους και με τις ευλογίες του.

Απόδειξη ο νεαρός Πακιστανός που κακοποίησε με ειδεχθή τρόπο τη 15χρονη Ελληνίδα στη Πάρο. Μπήκε στην Ελλάδα παράνομα πριν 2 χρόνια, σε 10 ημέρες βρέθηκε στη Πάρο και αμέσως «βρήκε» εργασία, χωρίς ασφάλιση εννοείτε. Όποιος ισχυριστεί ότι δεν υπάρχουν κυκλώματα που προωθούν σε εργασίες τους παράνομους μετανάστες, θα λέει ψέματα.

Αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα, στο οποίο αν δεν δοθεί σοβαρή και άμεση λύση, τίποτε δεν πρόκειται να γίνει. Οι επιχειρήσεις σκούπα του κάθε Χρυσοχοείδη και του κάθε Δένδια, είναι μόνο για επικοινωνιακούς λόγους και τίποτε περισσότερο. Είναι επιχειρήσεις που θα καταλήξουν σε αποτυχία. Όπως σε φιάσκο θα καταλήξει και ο «φράκτης». Χωρίς αυτό βεβαίως να σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να αναβαθμιστεί η φύλαξη των συνόρων ή να ατονίσουν οι αστυνομικές επιχειρήσεις. Αλλά σε αυτές θα πρέπει να εξετάζεται όταν ελέγχονται ή συλλαμβάνονται παράνομοι μετανάστες αν εργάζονται, που εργάζονται, πόσο αμείβονται και αν είναι ασφαλισμένοι.

Η πολιτεία οφείλει να επικεντρωθεί στη παράνομη, υποαμειβόμενη και ανασφάλιστη εργασία των παρανόμων μεταναστών, που τη σημερινή της τρομαχτικής ανεργίας, αποκλείει από την αγορά εργασίας τους Έλληνες και βυθίζει στη διάλυση τα ασφαλιστικά ταμεία.

Xmale 6 Αυγούστου 2012 στις 9:00:00 π.μ. EEST  

Πες τα φίλε μου!
Κανένας μετανάστης δεν θα ερχόταν αν γνώριζε καλά ότι:
1) δεν θα μπορέσει να συνεχίσει την πορεία του σ' άλλη ευρωπαϊκή χώρα,
2) δεν θα βρει δουλειά στη χώρα αυτή, την Ελλάδα,
3) ότι θα τον αναγκάσουν να γυρίσει πίσω από εκεί που ήρθε και ο κόπος και τα λεφτά που έδωσε θα πάνε χαμένα.

Το (1) νομίζω ότι το γνωρίζουν καλά όλοι οι λαθρομετανάστες. Πάντα βέβαια έχουν την ελπίδα, αλλά τα πράγματα δείχνουν ότι δεν γίνεται εκτός εάν πληρώσουν πολλά, πάρα πολλά για το πορτοφόλι τους.

Το (2) για να ισχύσει πρέπει να αρχίσουν να τιμωρούνται παραδειγματικά όσοι τους δίνουν δουλειά, δηλαδή οι Έλληνες εργοδότες όπως ο ξενοδόχος της Πάρου και πρώτος απ' όλους ο πρώην υπουργός εργασίας, κ. Μαγγίνας, ο οποίος επικαλέστηκε ότι "φιλοξενούσε" τους Ινδούς.
Τι είδους τιμωρία;
α) δημόσια διαπόμπευση, σιγά τα ωά θα μου πείτε σε μια κοινωνία που έχει χαθεί το φιλότιμο,
β) κυρίως, υψηλότατο χρηματικό πρόστιμο, καθότι ο λόγος που θα απασχολήσει κάποιος έναν λαθρομετανάστη είναι οικονομικός. Αν λοιπόν σκεφτεί ότι θα του κοστίσει πολύ τυχόν σύλληψή του για παράνομη απασχόληση λαθρομεταναστών, θα διαπιστώσει ότι το ρίσκο είναι τόσο υψηλό που δεν αξίζει τον κόπο και θα προτιμήσει Έλληνες ή νόμιμους μετανάστες.

Όσον αφορά το (3), τώρα έχει αρχίσει να γίνεται μια προσπάθεια για να δημιουργηθεί το "κλίμα", η προσπάθεια όμως πρέπει να είναι συνεχής και με διάρκεια για να αποδώσει καρπούς.

Ανώνυμος 6 Αυγούστου 2012 στις 2:08:00 μ.μ. EEST  

Τους πιάνεις,τους στέλνεις πίσω,έρχονται άλλοι,είναι φαύλος κύκλος.Δήμευση περιουσιακών στοιχείων σε όσους απασχολούν παράνομους μετανάστες και σε όσους τους παρέχουν στέγη όλα τα άλλα είναι ημίμετρα.

Φτωχος και μόνος κάου - μπόυ 6 Αυγούστου 2012 στις 6:03:00 μ.μ. EEST  

το όνομα του σεβασμού των δικαιωμάτων του ανθρώπου μετατρέψαμε ένα κράτος που τελοσπάντων είχε κάποιους νόμους σε φτηνό πορνείο. Τη συζήτηση για τα ανθρώπινα δικαιώματα την έχω κάνει πολλές φορές, δεκάδες πια, στην τάξη. Και λέω κάθε φορά το εξής: Δεν μπορείς να συνυπάρξεις στο ίδιο κράτος με ανθρώπους που δε σέβονται τα ίδια πράγματα. Αν εμένα η θρησκεία-μου μου απαγορεύει να τρώω γύρους στη νηστεία, δε μπορεί το κράτος να κλείνει τα γυράδικα τη σαρακοστή. Αν εγώ γυρνάω με άλλες, παντρεμένος ων, αυτό δεν αφορά το κράτος αλλά τη γυναίκα μου. Άλλο νόμοι του κράτους άλλο νόμοι της θρησκείας. Στο σχολείο οι αλλοδαποί και οι άθεοι με μια υπεύθυνη δήλωση, που μένει στον διευθυντή, δε παρακολουθούν θρησκευτικά, δε συμμετέχουν σε εκκλησιασμό (εκεί πάνε μόνο όσοι θέλουν, οι άλλοι μένουν σχολείο) και γενικά δεν έχουν καμιά σχέση με θρησκευτική εκδήλωση. Άρα λοιπόν δε μπορούμε να επιτρέψουμε σε ένα δυτικό κράτος να έχει κάποιος τη γυναίκα του σαν το σκυλί, να σκοτώνει την κόρη του επειδή έχει προγαμιαίες σχέσεις, να την παντρεύει με όποιον γουστάρει αυτός, να ζει από τα επιδόματα του κράτους και να δουλεύουν για αυτόν οι γυναίκες του. Μπορεί οι θρησκεία του να του το επιτρέπει, μπορεί οι ιμάμηδες να τους παροτρύνουν ακόμη και να δέρνουν τη γυναίκα τους. Εδώ αυτό είναι παράνομο για όλους μας - και για αυτούς συνεπώς. Τα ανθρώπινα δικαιώματα για να εξασφαλιστούν απαιτείται ένας φορέας που θα τα εγγυάται. Αυτός σε κάθε κρατος είναι το ίδιο το κράτος και τα εφαρμόζει βάσει διεθνών κανόνων και οργανισμών (πχ. ΟΗΕ). Αν τώρα κάποιος επιθυμεί σαρία, δεν έχει θέση σε δυτικό κράτος.

Είναι παράδοξο οι υποστηρικτές του διαχωρισμού πολιτείας-εκκλησίας να υποστηρίζουν ταυτόχρονα στο όνομα του ανθρωπισμού, το δικαίωμα σε μειονότητες - και μάλιστα παράνομα ευρισκόμενες να εφαρμόζουν εις βάρος του κράτους και των ανθρωπιστικών ιδανικών πρακτικές του σαουδαραβικού καθεστώτως. Είναι ανόητο από τη μια να κόπτεσαι για το αισχρό και εγκληματικό συνήθειο της φαραωνικής περιτομής που επιβάλλεται στην Αφρική κυρίως στις νεαρές κοπέλες (αφαίρεση κλειτορίδας) και από την άλλη να επιτρέπεις να σου το φέρουν στον τόπο σου. Αν επιβάλλω εγώ στα παιδιά μου και στη γυναίκα μου να γυρνούν με σκεπασμένο το πρόσωπο, δεν παραβιάζω τα δικαιώματά τους;Σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο που στηρίζεται στις αξίες του ελληνικού κόσμου και ρωμαϊκου δικαίου, που τα γνώρισε μέσα από τα βυζαντινά χειρόγραφα (τα οποία λεηλάτησαν αρχικά οι σταυροφόροι και οι περιηγητές τύπου Έλγιν αργότερα) το πρόσωπο είναι η ταυτότητα του ατόμου. Σκεπάζει κανείς το πρόσωπό του από θλίψη. Σκεπάζει ο Σωκράτης το πρόσωπό του αφού ήπιε το κώνειο για να μην δουν οι φίλοι του την επιθανάτιο αγωνία. Σκεπάζει κανείς το πρόσωπό του για να γινει ανώνυμος, να κρύψει την ταυτότητά του. Και στο Βυζάντιο που τόσο το συκοφαντούν πολλοί αγράμματοι και ψευτοαριστεροί, δε θα δεις δύο αγιογραφίες ( μια τέχνη πολύ περιοριστική και αυστηρών κανόνων) με ίδιο πρόσωπο αγίου. Η εικονομαχία έγεινε για την απεικόνιση του προσώπου κυρίως (στους μουσουλμάνους τα άτομα δεν έχουν πρόσωπο, απαγορεύεται η απεικόνιση προσώπου). Πως θα επιτρέπεται λοιπόν το σύμβολο της ατομικότητας, της ταυτότητας του ατόμου, της ελευθερίας του εν τέλει, να καλύπτεται από μπούρκες και φερετζέδες; Με δυο λόγια όποιος θέλει να ζήσει εδώ πρώτα έρχεται νόμιμα. αλλιώς θα φύγει εκών άκων (διότι ο παράνομος θα παρανομήσει για να επιβιώσει, είναι κανόνας αυτονόητος) και έπειτα σέβεται του κανόνες του κράτους ανεξάρτητα από το τι λέει η θρησκεία του. Για σαρία στους αδελφούς μουσουλμάνους. Γιατί και οι πλειοψηφίες έχουν δικαιώματα. Γιατί δε χρειάζεται να γνωρίσουμε και να ανεχτούμε το μεσαίωνα του σκληροπυρηνικού ισλάμ (που είναι πια το μμετριοπαθές και ανεκτικό ισλάμ που πολλοί ισχυρίζονται οτι υπάρχει; μήπως υπήρχε μόνο στην τουρκοκρατία που οι έλληνες έτρωγαν με χρυσά κουτάλια κάτω από τη στοργική εποπτεία το σουλτάνου, όπως υποστηρίζουν διάφοροι αριστεροδεξιοί αναθεωρητές της ιστορίας; ή μήπως υπήρξε μόνο στη φαντασία των υποστηρικτών του;)

Ανώνυμος 6 Αυγούστου 2012 στις 6:33:00 μ.μ. EEST  

Αρματιστή,

Ξεχνάς μία ακόμη σοβαρή παράμετρο, που καθιστά την Ελλάδα ελκυστική, για τους χειρότερους μετανάστες, τους εγκληματίες. Η σχεδόν εξασφαλισμένη ατιμωρησία, ή λίαν επιεικής τιμωρία, που κι αυτή παραγράφεται, είτε διότι οι φυλακές δεν τους χωράνε, είτε διότι το "σύστημα" παρεμβαίνει.

Βεβαιότατα υπάρχει κύκλωμα και φοβούμαι ότι αυτό ακουμπά σε ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια. Αυτή η τόσο σκανδαλώδης επιείκεια και προνομιακή μεταχείριση βάζει σε σκέψεις.

Ανώνυμος 7 Αυγούστου 2012 στις 1:35:00 μ.μ. EEST  

Γιατί να γινόμαστε κακοί κύριοι;

Τι μας φταίνε τα παιδιά απο την ασία;

Εμείς δεν τους καταλαβαίνουμε!!!

Εμείς!

Επειδή είμαστε απάνθρωποι στις ανάγκες ενός 21 χρόνου να κάνει σεξ με την βία σε ανήλικο υπάρχει λύση!

Δωρέαν διακοπές!!!!!

Εισιτήριο στην Σ. Αραβία με την ανάλογη ισλαμική νομοθεσία, αστυνομία και τιμωρία.
Ανθρωποκτονία; Αποκεφαλισμός.
Βιασμός; Αποκεφαλισμός.
Κλοπή; Κοπή χεριού)!!!!

Για όλα υπάρχει λύση. Γι αυτό δωρεάν διακοπές σε όλα τα παραπονεμένα παιδιά!

ΝΕΣΤΩΡ 7 Αυγούστου 2012 στις 2:22:00 μ.μ. EEST  

Θα ήθελα να πω σε σχέση με την αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών, η τήρηση του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για ένα Κράτος που ανήκει στον Δυτικό Πολιτισμό αποτελεί σήμερα την μεγαλύτερή του υποχρέωση και ιδιαίτερα για την Ελλάδα η οποία έχει ανά τον κόσμο χιλιάδες Έλληνες μετανάστες και επί πλέον θέλει να καυχιέται ότι αυτή γέννησε τον λεγόμενο σήμερα Δυτικό Πολιτισμό. Κανένας άνθρωπος σήμερα δεν θα δέχονταν να υποστηρίξει τον εξευτελισμό των συνανθρώπων του επειδή οι άλλοι είναι διαφορετικού χρώματος, θρησκείας, φύλου, φυλής, κλπ και ειδικά ο Έλληνας ο οποίος είναι κοσμοπολίτης και ναυτικός και χαίρει της εκτίμησης όλων των ανθρώπων στο εξωτερικό και μπορώ να σας το διαβεβαιώσω αυτό προσωπικά. Τώρα συμβαίνει όπως πάντα το οξύμωρον, το Ελλαδικό Κράτος να είναι εκτός τόπου και χρόνου, διότι λόγω της αδυναμίας του να συμπεριφερθεί ως σύγχρονο Πολιτισμένο Κράτος συμπεριφέρεται κατ΄αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο και ιδιαίτερα στο από πολιτικό τοπίο με πρωταγωνιστές τα κόμματα. Δεν είναι δικαιολογία ότι η Ελλάδα είναι ελκυστική χώρα για να δικαιολογηθεί αυτός ο ρατσισμός, να υπάρχει αυτή τη στιγμή Πολιτικό κόμμα (ΧΑ) το οποίο να έχει αναλάβει την φύλαξη των Ελλήνων από τους λαθρομετανάστες και όχι οι Υπηρεσίες του Κράτους, δηλαδή η Αστυνομία, υπάρχουν και άλλα Κράτη στην Ευρώπη που είναι ποιο ελκυστικά, παράδεισοι και με βεβαρυμένο ιστορικό παρελθόν ( Γερμανία ) με εκατομμύρια μετανάστες ή λαθρομετανάστες, αλλά δεν συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Ο Νόμος ισχύει για όλους ανεξεραίτως και το Κράτος αντιμετωπίζει με την Οργάνωσή του όλα τα προβλήματα, αλλά και τα συμφέροντα του τοπικού πληθυσμού. Εάν κάποιος είναι εγκληματίας το κράτος επεμβαίνει όποιος και να είναι ο δράστης, δεν κάνει διάκριση, αυτό εμείς δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να το καταλάβουμε. Πρέπει σώνει και καλά να δείξουμε ότι εγκληματίες είναι μόνο οι λαθρομετανάστες και οι υπόλοιποι εμείς αθώες περιστερές. Η μαζική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την απομάκρυνση παράνομων μεταναστών σε Αθήνα και Έβρο δεν λύνει το πρόβλημα απλώς το επιτείνει, αλλά αυτό είναι λογικό επακόλουθο για την Ελληνική Πολιτική σκηνή, νέα Κυβέρνηση, νέος Υπουργός, κάτι πρέπει να δείξουμε ότι κάνουμε και όλα στο πόδι, χωρίς σχέδιο, άρπα κόλλα, διότι ο Έλληνας δεν συμπαθεί τον προγραμματισμό και τα σχέδια, θέλουν δουλειά, ικανότητες, χρόνο και δεν δημιουργούν εντυπώσεις. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της νέας επιχείρησης, αποτυχία, έχει ξαναγίνει, δεν βάλαμε μυαλό ? Πόσο θα στοίχιση σε χρήμα στους φορογούμενος ( μετακινήσεις αστυνομικών, σίτιση και διαμονή λαθρομεταναστών, διότι θα πρέπει το Κράτος να τους κοιμίσει και να τους τα ίση, για πόσο χρόνο ? ), σε Πολιτικό, κόστος διότι από την μια μεριά θα φωνάζουν οι υπερπατριώτες Ελληνάρες και από την άλλοι με το δικό τους μοτίβο. Ποιος θα δώσει γι αυτά εξηγήσεις ?

NF 7 Αυγούστου 2012 στις 3:40:00 μ.μ. EEST  

Καταπληκτικη σκεψη! Να εφαρμοσουμε τις ποινες του Νομου της Σαρια στους Μουσουλμανους "Προσφυγες"!

Να εφαρμοσουμε πανω τους τον ιδιο τους το Νομο! Πολυπολιτισμικοτητα με τα ολα της!Ποιος θα μας κατηγορησει μετα για ρατσισμο;

Ανώνυμος 7 Αυγούστου 2012 στις 5:23:00 μ.μ. EEST  

Ο σχολιαστής που αναφέρει να εφαρμοσουμε τις ποινες του Νομου της Σαρια στους Μουσουλμανους έχει πέσει μέσα...Ποινή δυτικού δικαστηρίου σε κάποιον που ζεί με τις αρχές του σκληρού Ισλάμ,απλά δεν στέκει.Επειδή στην χώρα που κάποτε λεγόταν Ελλάδα τίποτα από τα παπάνω δεν μπορεί να εφαρμοστεί τουλάχιστον ας νομοθετήσουμε εναντίων όσων στηρίζουν του λαθραίους.

ΝΕΣΤΩΡ 8 Αυγούστου 2012 στις 7:47:00 π.μ. EEST  

Θα ήθελα να πω σε σχέση με την αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών, η τήρηση του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για ένα Κράτος που ανήκει στον Δυτικό Πολιτισμό αποτελεί σήμερα την μεγαλύτερή του υποχρέωση και ιδιαίτερα για την Ελλάδα η οποία έχει ανά τον κόσμο χιλιάδες Έλληνες μετανάστες και επί πλέον θέλει να καυχιέται ότι αυτή γέννησε τον λεγόμενο σήμερα Δυτικό Πολιτισμό. Κανένας άνθρωπος σήμερα δεν θα δέχονταν να υποστηρίξει τον εξευτελισμό των συνανθρώπων του επειδή οι άλλοι είναι διαφορετικού χρώματος, θρησκείας, φύλου, φυλής, κλπ και ειδικά ο Έλληνας ο οποίος είναι κοσμοπολίτης και ναυτικός και χαίρει της εκτίμησης όλων των ανθρώπων στο εξωτερικό και μπορώ να σας το διαβεβαιώσω αυτό προσωπικά. Τώρα συμβαίνει όπως πάντα το οξύμωρον, το Ελλαδικό Κράτος να είναι εκτός τόπου και χρόνου, διότι λόγω της αδυναμίας του να συμπεριφερθεί ως σύγχρονο Πολιτισμένο Κράτος συμπεριφέρεται κατ΄αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο και ιδιαίτερα στο από πολιτικό τοπίο με πρωταγωνιστές τα κόμματα. Δεν είναι δικαιολογία ότι η Ελλάδα είναι ελκυστική χώρα για να δικαιολογηθεί αυτός ο ρατσισμός, να υπάρχει αυτή τη στιγμή Πολιτικό κόμμα (ΧΑ) το οποίο να έχει αναλάβει την φύλαξη των Ελλήνων από τους λαθρομετανάστες και όχι οι Υπηρεσίες του Κράτους, δηλαδή η Αστυνομία, υπάρχουν και άλλα Κράτη στην Ευρώπη που είναι ποιο ελκυστικά, παράδεισοι και με βεβαρυμένο ιστορικό παρελθόν ( Γερμανία ) με εκατομμύρια μετανάστες ή λαθρομετανάστες, αλλά δεν συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Ο Νόμος ισχύει για όλους ανεξεραίτως και το Κράτος αντιμετωπίζει με την Οργάνωσή του όλα τα προβλήματα, αλλά και τα συμφέροντα του τοπικού πληθυσμού. Εάν κάποιος είναι εγκληματίας το κράτος επεμβαίνει όποιος και να είναι ο δράστης, δεν κάνει διάκριση, αυτό εμείς δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να το καταλάβουμε. Πρέπει σώνει και καλά να δείξουμε ότι εγκληματίες είναι μόνο οι λαθρομετανάστες και οι υπόλοιποι εμείς αθώες περιστερές. Η μαζική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την απομάκρυνση παράνομων μεταναστών σε Αθήνα και Έβρο δεν λύνει το πρόβλημα απλώς το επιτείνει, αλλά αυτό είναι λογικό επακόλουθο για την Ελληνική Πολιτική σκηνή, νέα Κυβέρνηση, νέος Υπουργός, κάτι πρέπει να δείξουμε ότι κάνουμε και όλα στο πόδι, χωρίς σχέδιο, άρπα κόλλα, διότι ο Έλληνας δεν συμπαθεί τον προγραμματισμό και τα σχέδια, θέλουν δουλειά, ικανότητες, χρόνο και δεν δημιουργούν εντυπώσεις. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της νέας επιχείρησης, σίγουρα αποτυχία, έχει ξαναγίνει, δεν βάλαμε μυαλό ? Πόσο θα στοίχιση σε χρήμα στους φορογούμενους ( μετακινήσεις αστυνομικών, σίτιση και διαμονή λαθρομεταναστών, διότι θα πρέπει το Κράτος να τους κοιμίσει και να τους τα ίση, για πόσο χρόνο ? ), σε Πολιτικό κόστος, διότι από την μια μεριά θα φωνάζουν οι υπερπατριώτες Ελληνάρες και από την άλλη οι άλλοι με το δικό τους μοτίβο. Ποιος θα δώσει γι αυτά εξηγήσεις ?

Ανώνυμος 8 Αυγούστου 2012 στις 9:29:00 π.μ. EEST  

@Νέστωρ

Να θυμίσω οτι η ελλάδα εκτός των άλλων στραβών έχει και ισλαμική νομοθεσία στο διαμέρισμα του έβρου. Υπάρχει μουφτής διορισμένος κρατικός υπάλληλος (αλήθεια με τί μισθό;) και ψευτομουφτής διορισμένος απο τουρκία οι οποίοι κρίνουν και διατάσσουν ανάλογα. Πού; Στην ελλάδα το 2012 της ΕΕ....


=====================

Η ιδέα για την Σ.Αραβία χτες δεν ήταν δικιά μου αλλά του κύριου Tom Clancy στο βιβλίο του http://en.wikipedia.org/wiki/The_Sum_of_All_Fears.

Αγαπημένος μου στρατό@@@@ συγγραφέας είχε σαν ήρωα κάποιον που ήθελα σαν τρελός για την έλλάδα και τελικά μας εμφανίστηκε στην ρωσία χαχαχαχαχαχα
Τα βιβλία του τα προτείνω σε όσους δεν τα έχουν διαβάσει.

μηδενιστής

Ανώνυμος 10 Αυγούστου 2012 στις 10:48:00 π.μ. EEST  

@ ΝΕΣΤΩΡ(α)

Άτοπη σύγκριση Ελλήνων ανά τον κόσμο μεταναστών και λαθρομεταναστών. Την είχε κάνει παλαιότερα και ο αλήστου μνήμης "Ιός" και την πιπιλίζει η αριστερίστικη "διανόηση". Έλεος μ' αυτή την βλακεία πια!

ΝΕΣΤΩΡ 10 Αυγούστου 2012 στις 2:18:00 μ.μ. EEST  

Αγαπητέ,
@Ανώνυμος /10 Αυγούστου 2012 10:48:00 π.μ. EEST
Θα ήθελα να σας πω ότι οι απόψεις μου για την λαθρομετανάστευση δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική και μακριά από μένα από κάθε ΄΄αριστερίστικη "διανόηση"΄΄. Δεν νομίζω να έχεις αντίρρηση γιαυτό που έγραψα και είναι για μένα το σημαντικότερο, ότι: ΄΄Ο Νόμος ισχύει για όλους ανεξεραίτως και το Κράτος αντιμετωπίζει με την Οργάνωσή του όλα τα προβλήματα, αλλά και τα συμφέροντα του τοπικού πληθυσμού. Εάν κάποιος είναι εγκληματίας το κράτος επεμβαίνει όποιος και να είναι ο δράστης, δεν κάνει διάκριση, αυτό εμείς δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να το καταλάβουμε.΄΄, και ως παράδειγμα ανέφερα την Γερμανία, και έχω προσωπική εμπειρία, αυτή η αρχή λύνει πολλά προβλήματα. Όσον αφορά την σύγκριση Ελλήνων ανά τον κόσμο μεταναστών και μεταναστών (υπάρχουν και νόμιμοι ), λαθρομεταναστών στην Ελλάδα αυτή γίνεται αυτόματα, δεν μπορείς να την παραβλέψεις, με λέξεις αφορισμούς, όπως ότι είναι ΄΄βλακεία΄΄ και η υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν νομίζω ότι είναι μόνο προνόμιο της Αριστεράς, είναι όλων μας και για πάμε ποιο πέρα, Πολιτικά θα ήταν δική μας ΄΄βλακεία΄΄ να το αφήσουμε στην Αριστερά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP