Παρενόχληση αεροσκάφους της Ολυμπιακής

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Σε θρασύτατη παρενόχληση αεροσκάφους της Ολυμπιακής, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Αθήνα προς Ρόδο προχώρησε χθές η Άγκυρα. Την ώρα που το πολιτικό αεροσκάφος ετοιμαζόνταν να μπεί στην τελική για προσγείωση στο αεδρόμιο Διαγόρας της Ρόδου, έλαβε δύο κλήσεις (10.05) απο την τουρκική φρεγάτα Gokceada τύπου Ο.Η.Ρ, η οποία βρισκόταν στην ευρύτερη περιοχή, εντός όμως τουρκικών χωρικών υδάτων.

Η τουρκική φρεγάτα έκανε λόγο για «άγνωστο αεροσκάφος που πετάει επιθετικά», ζητώντας «να απομακρυνθεί από την περιοχή». Μία ώρα αργότερα στις 11.18 π.μ. η τουρκική φρεγάτα έκανε ακόμη τρεις ανάλογες κλήσεις, παρά το γεγονός ότι εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε ούτε πολιτικό ούτε στρατιωτικό αεροσκάφος στον αέρα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος 1 Ιουλίου 2010 στις 8:40:00 μ.μ. EEST  

Πάντως χωρίς να ξέρω περισσότερα το μυαλό μου κατευθειαν στο σενάριο της παντελούς ασχετοσύνης πήγε, "τελίτσα στο ραντάρ, έρχεται προς τα δώ, γιουνάν βομβαρδιστικό θα είναι". Και ενισχύεται από το ότι συνεχισε να μιλάει ακόμα και όταν έιχε προσγειωθεί (...) το αεροπλάνο. Φυσικά δεν πρέπει να τους υποτιμούμε αλλά κόψτε κάτι "αφεντικά ΝΑ Μεσογείου"...να είναι καλά οι ηγέτες μας...πόσα αυτογκόλ πρέπει να βάλεις για να το παίζουν μάγκες τούτοι?

Ανώνυμος 1 Ιουλίου 2010 στις 10:08:00 μ.μ. EEST  

Μήπως πρέπει να κάνουν οι Έλληνες χειρηστές καμιά επιθετική προσέγγιση για να δουν πως είναι;!!!
Έτσι για πλάκα... Να σφίξουμε λίγο...
Πέραν του αστείου (ή όχι) του πράγματος αυτές οι κλήσεις έχουν σκοπό να παγειώσουν καταστάσεις. Εαν το αεροπλάνο ήταν ξένης εταιρείας;
Λύπάμε για την ηγεσία που δεν έχουμε.
Ευχαριστώ
Αριστοτέλης.

Αριστοτέλης 2 Ιουλίου 2010 στις 12:08:00 π.μ. EEST  

«άγνωστο αεροσκάφος που πετάει επιθετικά»
χαχαχα αν τους ερχόταν πράγματι καμιά επίθεση, θα φώναζαν πάλι "UFO, UFO!!!"

Ανώνυμος 2 Ιουλίου 2010 στις 11:43:00 π.μ. EEST  

Μήπως να μας προβληματίσει το γεγονός?
Αν τα συστήματα τους έβλεπαν κάτι που τα δικά μας δεν έβλεπαν?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP