ملي پرمختیایي تګلارې (Αστυνομικό Δελτίο)

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Έντεκα ληστείες μέσα σε 12 ώρες στην Αττική

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνει το φαινόμενο κλοπών και ληστειών. Μέσα σε 12 ώρες στην Αττική σημειώθηκαν 11 περιστατικά: τρεις εισβολές κουκουλοφόρων σε σπίτια - στο ένα από τα οποία τραυμάτισαν και τον ιδιοκτήτη, ενώ σε άλλο αστυνομικοί συνέλαβαν δύο από τους δράστες - τρεις επιθέσεις ληστών και διαρρηκτών σε κοσμηματοπωλεία και ακόμη ληστείες σε μίνι μάρκετ, εις βάρος οδηγού ταξί, σε πρατήριο υγρό καυσίμων, σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ...
Η τελευταία ληστεία έγινε στις 8 το πρωί στα ΕΛΤΑ Καισαριανής, στην οδό Ούλοφ Παλμέ 22. Ένας άγνωστος εισέβαλε στο υποκατάστημα, έσπασε με έναν λοστό το τζάμι του ταμείου, άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκε.

Τα ξημερώματα, με διαφορά 8 λεπτών, σημειώθηκαν δύο πανομοιότυπες επιθέσεις σε κοσμηματοπωλεία, στην Ηλιούπολη και στον Πειραιά, από τις συμμορίες ή τη συμμορία που εισβάλλει με κλεμμένα αυτοκίνητα.

Στις 4:20, στη λεωφόρο Ειρήνης 30 στην Ηλιούπολη, άγνωστοι αποκόλλησαν τη βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου δένοντας τα ρολά με ιμάντες σε κλεμμένο ΙΧ, άρπαξαν κοσμήματα άγνωστης αξίας και διέφυγαν με άλλο όχημα, εγκαταλείποντας στο σημείο το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Στις 4:28, στην οδό Σαχτούρη 75 στον Πειραιά, με τον ίδιο τρόπο γκρέμισαν την πρόσοψη κοσμηματοπωλείου, άδειασαν τις προθήκες από τα χρυσαφικά και διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο που έφερε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας.

Το βράδυ της Πέμπτης, στις 9:00, στο Νέο Ψυχικό, στην οδό Καμπουρόγλου, τρεις άγνωστοι εισήλθαν σε κοσμηματοπωλείο, και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν κοσμήματα, άγνωστης χρηματικής αξίας.

Νωρίτερα, στις 7 το απόγευμα στη Σαλαμίνα, στην οδό Τήνου, τρεις άγνωστοι διέρρηξαν μονοκατοικία και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στις 9:39 το βράδυ, τρεις άγνωστοι εισήλθαν σε άλλη μονοκατοικία, στη θέση Ασπροχώρι Αυλώνας, τραυμάτισαν ελαφρά τον ιδιοκτήτη και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Οι δράστες διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο και αναζητούνται.

Στις 3:25 τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο, στην οδό Παλαιολόγου, τέσσερα άτομα μπήκαν σε μονοκατοικία και με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού αφαίρεσαν δύο κινητά τηλεφωνά, μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα.

Κατά τη διάρκεια έρευνας από την αστυνομία, εντοπίστηκαν τρεις αλλοδαποί να επιβαίνουν σε ΙΧ αυτοκίνητο, προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου οι δύο εξ αυτών αναγνωρίστηκαν ως οι δράστες της ληστείας.

Τέλος, σημειώθηκαν άλλες τέσσερις ληστείες, σε βάρος οδηγού ταξί στο Ηράκλειο, σε κατάστημα στη Γλυφάδα, σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Αιγάλεω και σε μίνι μάρκετ στο 33ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου.

www.in.gr

1 σχόλια:

konion 25 Νοεμβρίου 2011 στις 1:55:00 μ.μ. EET  

Καὶ ὅσο βαθαίνει ἡ κρίσις τόσο χειρότερα θὰ εἶναι.
Σιγά - σιγὰ ἀρχίζει καὶ πέφτει μεγάλη πείνα.
Τόσοι λαθρομετανάστες χωρὶς δουλειά τὶ θὰ κάνουν νομίζετε, Θὰ κάτσουν νὰ πεθάνουν;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP