Ιταμή πρόκληση

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Η κατάληψη της Νομικής από λαθρομετανάστες είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση.

Ποιοί τους έφεραν στην Αθήνα;

Το επίσημο κράτος δεν πήρε είδηση;

Ποιοί τους οδήγησαν στη Νομική Σχολή;

Πριν απο μερικές βδομάδες, με το έτσι θέλω, κατέλαβαν τα Προπύλαια και κεντρικές πλατείες της Αθήνας για να προσευχηθούν.

Τώρα καταλαμβάνουν ένα από τα ιστορικότερα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας.

Την επόμενη φορά μπορεί να καταλάβουν το Μουσείο της Ακροπόλης ή και την ίδια την Ακρόπολη…

Ποιός θα τους σταματήσει;

Αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο!Ούτε σε μπανανίες!

Δεν μπορεί να εκβιάζεται η Πολιτεία από ανθρώπους που εισήλθαν παράνομα στη χώρα.

Κάθε μέρα που παραμένουν στην Νομική Σχολή Αθηνών ξεφτυλίζεται η έννομη τάξη της χώρας.

Στέλνουμε παντού το μήνυμα ότι είμαστε ένα «ξέφραγο αμπέλι», μια ανοργάνωτη χώρα.

Οποιος θέλει μπαίνει, καταλαμβάνει δημόσια κτίρια, περιουσία του ελληνικού δημοσίου, και προκαλεί το κράτος και τον έλληνα φορολογούμενο.

Πρόκειται περί ιταμής πρόκλησης.

Αυτοί δεν είναι λαθρομετανάστες.

Αποτελούν ομάδα κρούσης και δοκιμάζουν τις αντοχές μας.

Να φύγουν από τη Νομική τώρα…

Α.Δ.

http://www.antinews.gr/2011/01/25/81911/

4 σχόλια:

Ανώνυμος 25 Ιανουαρίου 2011 στις 10:25:00 μ.μ. EET  

Δεν διάλεξαν μόνοι τους την Νομική και μπήκαν (όπως δεν ήρθαν και μόνοι τους από την Κρήτη), κάποιοι τους υπέδειξαν να πάνε εκεί.

Ανώνυμος 26 Ιανουαρίου 2011 στις 7:36:00 π.μ. EET  

Προς όλους τους ''δημοκρατικούς'' Έλληνες, αυτούν που αγαπούν τον μετανάστη συνάνθρωπο, λες και υπόλοιποι δεν τους αγαπάμε, δυο απλές επισημάνσεις:
- Σκεφθείτε κατάληψη της Νομικής του Ιράν απο 300 Χριστιανούς.
- Θα στέλνατε το παιδί σας σε δημόσιο σχολείο όπου οι μετανάστες είναι το 65% των μαθητών; (Κάτω Πατήσια, σκεφθείτε το επίπεδο σπουδών και το ενδιαφέρον των καθηγητών, το ζω καθημερινά)
Η λύση είναι λοιπόν, οικονομική βοήθεια των κρατών πηγών μεταναστών, ώστε να κρατούν τυος πολίτες τους εκεί.

Ανώνυμος 26 Ιανουαρίου 2011 στις 10:40:00 π.μ. EET  

"Η λύση είναι λοιπόν, οικονομική βοήθεια των κρατών πηγών μεταναστών, ώστε να κρατούν τους πολίτες τους εκεί." Αγαπητέ φίλε "26 Ιανουαρίου 2011 7:36:00 π.μ. GMT+02:00" οικονομική βοήθεια από ποιόν σε ποιόν;;; Το Πακιστάν είναι πυρηνική δύναμη και το Ιράν μεγάλη πετρελαιοπαραγωγός και όχι μόνο χώρα.Γιατί γεμίζει η Ελλάς από δαύτους;;; Το Μπαγκλαντές είναι συγγενικός λαός και γείτονας των Ινδών. Η Ινδία είναι υπερδύναμη και ραγδαίως αναπτυσσόμενη οικονομία. Γιατί δεν βοηθά το Μπαγκλαντές;;;; Η απόσταση Αφγανιστάν-Ελλάς είναι περίπου 7000 μίλια, ενώ η Κίνα συνορεύει με αυτό. Γιατί οι Αφγανοί δεν τολμούν να πάνε στην Κίνα;;; Η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, το Μπαχρέν και τα Εμιράτα είναι από τα πιο πλούσια μέρη στον κόσμο. Γιατί δεν σώζουν αυτές οι χώρες τους ομόθρησκους των παρά τους στέλνουν καραβιές εδώ;;; Οι δε ευρωπαϊκές χώρες που χρόνια λυμαίνονταν τον πλούτο των χωρών της βορείου και της κεντρικής Αφρικής (Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Αγγλία. Βέλγιο, Ολλανδία κλπ) αντί να πληρώσουν το τίμημα που χρωστάνε σε αυτούς τους λαούς λόγω αποικιοκρατίας, μετέτρεψαν την Ελλάδα σε αποθήκη λαθρομεταναστών, πάντα βέβαια με την σύμφωνη γνώμη των Νενέκων που κυβερνούν, των εγχώριων δουλέμπορων, και των λοβοτομημένων ψηφοφόρων που τους αποκαλούν και "κυρίαρχο Λαό". Αν απαντηθούν τα παραπάνω ερωτήματα, τότε το φρικιαστικό σενάριο για την τύχη της Ελλάδος ξεδιπλώνεται ολοφάνερα. Ολα τ' άλλα είναι "θεωρίες επισκόπου και καρδιά μυλωνά". Έρρωσο.

Ανώνυμος 26 Ιανουαρίου 2011 στις 8:27:00 μ.μ. EET  

Αυτό το έκτρωμα που λέγεται "άσυλο" πότε θα καταργηθεί??? Η πολλή Δημοκρατία θα μας φάει!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP