Συνέντευξη Νετανιάχου - Αέριο και ισραηλινά πτηνά...

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012



Σημαντική συνέντευξη Νετανιάχου στον κυπριακό σταθμό Σίγμα. Αέριο, Τουρκία, Ιράν και συνεργασία Κύπρου Ελλάδος και Ισραήλ, ανάμεσα στα θέματα για τα οποία ερωτήθηκε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

Εντύπωση προκαλεί ο γλαφυρός τρόπος με τον οποίο ο Ισραηλινός πρωθυπουργός απαντά στην ερώτηση"είστε διατεθειμένοι να εγγυηθείτε την ειρήνη στην περιοχή;"(8:08)

Η απάντηση που εισέπραξε ο Κύπριος δημοσιογράφος ήταν η ακόλουθη :"Δεν θέλω να μπούμε σε τέτοιου είδους συζήτηση, είμαστε εδώ για να συζητήσουμε πράγματα όπως οι οικονομικές συνεργασίες, το φυσικό αέριο και τα...πουλιά. Μιλήσαμε για την παρακολούθηση πουλιών γιατί όπως ξέρετε τα πουλιά δημιουργούν πρόβλημα στα αεροπλάνα,μπαίνουν στις μηχανές των πολιτικών αεροσκαφών και αυτά μπορεί να πέσουν από τον ουρανό...."

Ίσως ένας από τους λόγους για τους οποίους η επίσκεψη Νετανιάχου και οι δηλώσεις του είναι πρώτο θέμα στον σημερινό Τουρκικό τύπο..

6 σχόλια:

Ανώνυμος 17 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:47:00 μ.μ. EET  

Γατόνι ο τύπος...

Ανώνυμος 17 Φεβρουαρίου 2012 στις 4:17:00 μ.μ. EET  

Μπα;;;
Υπαρχει πολιτικος που απανταει στις ερωτησεις με τροπο κατανοητο!

Ανώνυμος 17 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:04:00 μ.μ. EET  

Τέτοια πουλιά δεν πετάνε και στην Ελλάδα;

Ανώνυμος 18 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:48:00 π.μ. EET  


Μπα;;;
Υπαρχει πολιτικος που απανταει στις ερωτησεις με τροπο κατανοητο!


Στις άλλες χώρες ναι. Φαντάσου Δρούτσα, Αβραμόπουλο, ΓΑΠ, Παπαρήγα και λοιπά φυντάνια στη θέση του και θα καταλάβεις γιατί η χώρα μας χρεωκόπησε.

Ανώνυμος 18 Φεβρουαρίου 2012 στις 8:44:00 μ.μ. EET  

Τα δημοσιεύματα
Με τίτλο «Αν ζητήσω μια βάση, θα μου τη δώσεις;» η τουρκική εφημερίδα «Γενί Σαφάκ» αναφέρεται στην επίσκεψη του Ισραηλινού Πρωθυπουργού στην Κύπρο και γράφει ότι ο Βενιαμίν Νετανιάχου ζήτησε από τον Πρόεδρο Χριστόφια την αεροπορική βάση στην Πάφο.

Η «Τουρκίγε» γράφει ότι ο κ. Νετανιάχου ζήτησε από τον Πρόεδρο Χριστόφια την αεροπορική στρατιωτική βάση, ενώ μεταξύ των αιτημάτων του ήταν και η μεταφορά του φυσικού αερίου από το Ισραήλ με αγωγό στη «νότια Κύπρο», όπως αναφέρεται η Κυπριακή Δημοκρατία.

Η «Σταρ» με τίτλο «Ο Χριστόφιας υποδέχθηκε τον νέο φίλο του “Bibi” με την ισραηλινή σημαία (ροζέτα με τις σημαίες των δύο χωρών)» γράφει ότι ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, που ωθήθηκε σε αναζήτηση νέων φίλων μετά το πρόβλημα στις σχέσεις με την Τουρκία και του ρίσκου να χάσει τους πιστούς συμμάχους του με την αραβική άνοιξη, ζήτησε στρατιωτική βάση κατά την ιστορική επίσκεψή του στην Κύπρο. Λέγεται πως το Ισραήλ έχει πολλά αιτήματα, μεταξύ των οποίων και η αεροπορική βάση, προστίθεται.

Η «Σαμπάχ» αναφέρεται στην επίσκεψη στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο «Απόβαση από το Ισραήλ στο νησί», τονίζοντας πως το βασικό θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι το αίτημα για στρατιωτική βάση.

Ανώνυμος 26 Μαρτίου 2012 στις 7:01:00 μ.μ. EEST  

Κατά την ερώτηση και η απάντηση. Πού το περίεργο;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP