Εκτέλεσαν πρώην στέλεχος της CIA

Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Ενδιαφέρουσα είδηση και εκτός ραντάρ των ΜΜΕ

Δολοφονήθηκε, με τρόπο που θυμίζει «επαγγελματική εκτέλεση» ο William Bennett, ενώ έκανε τζόκιν, κοντά στο σπίτι του στην Ουάσιγκτον. Στο ίδιο συμβάν τραυματίσθηκε η σύζυγός του Σύνθια που παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Τις έρευνες έχει αναλάβει το FBI, ως θέμα εθνικής ασφάλειας.

Ποιος ήταν ο Μπένετ και γιατί μας ενδιαφέρει; Ήταν ο άνθρωπος της CIA που έκανε το «λάθος», εξαιτίας του οποίου βομβαρδίστηκε η κινέζικη πρεσβεία στο Βελιγράδι πριν ακριβώς 10 έτη. Ο Μπένετ που είχε συμβόλαιο με την CIA μέχρι το 2000 ήταν ένας από τους πράκτορες που έκαναν εξακρίβωση στόχων στο Βελιγράδι κατά τη διάρκεια του πολέμου για το Κόσοβο.

Από ό, τι φαίνεται κάποιοι δεν ξεχνούν και δεν συγχωρούν…

http://gnn.tv/headlines/20340/US_Operative_who_selected_NATO_s_bombing_targets_in_Serbia_found_dead

http://forum.prisonplanet.com/index.php?topic=97048.0


http://www.abovetopsecret.com/forum/thread450609/pg1

ANTINEWS


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP