Νεοκλής Σαρρής : Εκπομπή Τομές 30/6

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009



Μέρος 1ο : Στα πλαίσια σχολιασμού για την κατάληξη της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» επισημαίνεται η ευθύνη των δύο μεγάλων κομμάτων για την διαχείριση του πατριωτισμού από Χατζαηβάτηδες, ενώ η εν λόγω εφημερίδα «...υπέστη την τύχη αυτή λόγω της πολιτικής την οποία ακολούθησε, η οποία δεν διέφερε από ένα φύλλο μιας «εκσυγχρονιστικής» σαχλοκούδουνης αριστεράς.»

Μέρος 2ο : - Μέσα στο κλίμα "να τα βρούμε με την Τουρκία", λογοκρίνεται ο Τύπος και φθάσαμε σε μια κατάσταση στις σχέσεις μας με τις ΗΠΑ, την Τουρκία και την Ευρωπαϊκή Ένωση μή αναστρέψιμη, όπου διακυβεύεται η εθνική μας κυριαρχία, με συγκυριαρχία σε Αιγαίο, Θράκη και Κύπρο, ταυτόχρονα με το πρόβλημα των λαθρομεταναστών.

Μέρος 3ο : Εν δυνάμει αυτοκρατορία - Η Μουσουλμανόφιλη πολιτική του Ομπάμα, με κύριο βραχίονα την Τουρκία και σκοπό την δημιουργία ενός μοντέλου εκσυγχρονιστικού Ισλάμ, διευκολύνει την θέση της Τουρκίας ως ηγέτιδας δύναμης του ισλαμικού κόσμου (νέο-οθωμανισμός).

Επισημαίνεται πως ο Τούρκος πρωθυπουργός δεν παρέστη στα εγκαίνια του νέου Μουσείου της Ακροπόλεως διότι δεν του επετράπη από την ελληνική πλευρά να ξεκινήσει το ταξίδι του στην Αθήνα, αφού προηγουμένως επισκεπτόταν την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.

Μέρος 4ο : - Μέσω της «νέας οθωμανικής πολιτικής» η οθωμανική αυτοκρατορία ανασυνιστάται και αλώνει μέσω του βαθμιαίου εξισλαμισμού και εκτουρκισμού όλη την Ευρώπη.

[ Σημειώνεται ότι ως «χειρονομία καλής θέλησης της Ελλάδας προς τον Ερντογάν» ( http://www.timeturk.com/yunanistandan... ) στο μοναστήρι Νέα Μονή στην Χίο στον χώρο τον κειμηλίων και εκθεμάτων της μονής όπου υπάρχουν δυο αίθουσες με προθήκες στις οποίες φυλάσσονται ανθρώπινα κρανία των θυμάτων της σφαγής του 1822, υπήρχαν μέχρι πρότινος επιγραφές "Έργα Οθωμανών" και "Σφαγιάσθηκαν από τους Οθωμανούς" οι οποίες μετά από τις αντιδράσεις της Τουρκικής πλευράς ( http://www.youtube.com/watch?v=L-_vZ_... ) αντικαταστάθηκαν, αφού πρώτα απαλείφθηκαν οι επίμαχες λέξεις!!! ]

Mέρος 5ο :Το Πομακικό με τούρκικα γυαλιά
Ενώ στην Μ. Βρετανία υπάρχουν 85 δικαστήρια της Σαρία (http://tinyurl.com/mqrfsw ), όπου θεωρούνται σύννομα από προσωπικότητες όπως ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι Dr. Rowan Williams, ο οποίος πρόσφατα επισκέφθηκε το Φανάρι (http://tinyurl.com/mfg23k ) και των οποίων ισλαμικών δικαστηρίων οι αποφάσεις επικυρώνονται από τα βρετανικά δικαστήρια, τίθεται το ερώτημα αν πέρα από τα αντίστοιχα υπάρχοντα ιεροδικεία των Μουφτήδων της ελληνικής Θράκης, υπάρχουν άλλα κρυφά που τυχόν επιλύουν τις ιδιωτικές υποθέσεις των χιλιάδων μουσουλμάνων του λεκανοπεδίου Αττικής, διακυβεύοντας την έννοια της εθνικής κυριαρχίας σε ότι αφορά την δικαιοδοσία που έχουν τα ελληνικά δικαστήρια.

Αναφορά σε άρθρο του Αντιφωνητή (http://antifonitis.gr/online/?p=876 ) για το βιβλίο του κ. Τάσου Κωστόπουλου («Ιού» της Ελευθεροτυπίας) «Το Μακεδονικό της Θράκης», το οποίο (βιβλίο) παρουσιάζει μια ελληνική πολιτική βίαιης δημιουργίας του πομακικού έθνους, μέσα σ΄ένα πλαίσιο συμπλέγματος μίσους και απέχθειας για την Ελλάδα.

«Μένει κανείς ενεός όταν διαπιστώνει τον μεγάλο αριθμό εκείνων των ανθρώπων στην Ελλάδα που καταβάλουν προσπάθεια να κατεδαφίσουν καθετί που έχει σχέση με την Ελλάδα και την ιστορία της, δημιουργώντας έτσι ένα «εθνικό ζήτημα», το οποίο θα οδηγήσει σε μία έκρηξη, οι συνέπειες της οποίας θα είναι πολύ οδυνηρές για εκείνους οι οποίοι διαφεντεύουν σήμερα με αλαζονεία, προπέτεια και χυδαιότητα τον τόπο, ταλαιπωρώντας τους πολίτες και καταρρακώνοντας την αξιοπρέπειά τους.»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP