Παράδοση-παραλαβή Διοικήσεως 2ου ΤΕΕΠ

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Του Δημήτρη Σαμπάνη

Τη Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2009, μέσα σε μία συγκινητική ατμόσφαιρα και ένα λιτό – άκρως στρατιωτικό – περιβάλλον (με πολύ ζέστη ομολογουμένως), έγινε η καθιερωμένη τελετή παραδόσεως – παραλαβής της Διοικήσεως του 2ου ΤΕΕΠ. Στην τελετή παραβρέθηκαν οι Διοικητές των Μονάδων του Α/Δ Πάχης Μεγάρων και ώς εκπρόσωπος της 1ης ΤΑΞΑΣ, ο Υποδιοικητής της, Σχης Μανιάτης Κων-νος παρουσία του φυσικού του προϊσταμένου, του Διοικητού του 2ου ΣΥΑΣ, Σχου (ΑΣ) Δήμου Βασιλείου.

Κατα την λιτή τελετή ο απερχόμενος Δτης έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν με τις πρώτες στιγμές στην οικογένεια των Απάτσι, με την απόφαση της δημιουργίας της νέας Μονάδας εφ’ όσον αποφασίστηκε η ενίσχυση της ΑΣ με επιπλέον Επιθετικά Ε/Π. Το ξεκίνημα της οργάνωσης της Μονάδας, η αρχική φιλοξενία στο 2ο ΤΕΑΣ, τα λιγοστά «υλικά» που υπήρχαν στη διάθεση, η αρχική επάνδρωσή της , οι υλικοτεχνικές υποδομές που με τον καιρό έπαιρναν σάρκα και οστά, οι εκπαιδεύσεις και τελικά το Πνεύμα της Μονάδας που καθιερώθηκε, λειτούργησε και έδωσε τα σημερινά αποτελέσματα.

Ο Δκτής του 2ου ΣΥΑΣ Σχης Δήμος Βασίλειος, προσερχόμενος με τον παραδίδοντα και τον παραλαμβάνοντα διοικητή. Στο βάθος βλέπουμε και τα νέα μας αποκτήματα τα Delta

Ευχαρίστησε όλα τα στελέχη της Μονάδας, την υπηρεσία που πολλά του προσέφερε μέχρι τώρα και την οικογένεια του για τη συμπαρασταση
που του προσέφερε. Επίσης ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο της νέας Διοίκησης και πάνω από όλα ευχήθηκε Ασφαλείς Προσγειώσεις.

http://armyaviation.wordpress.com/2009/07/26/%cf

4 σχόλια:

Army Aviator 11 Αυγούστου 2009 στις 5:59:00 μ.μ. EEST  

Κύριε συντονιστά του ''εν κρυπτώ.

Είμαι ο συντονιστής του ιστολογίου ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ, από το οποίο πολλές φορές έχεται αναδημοσιεύσει ολόκληρα κείμενα θεμάτων που καλύπτουμε εγώ και οι συνεργάτες μου, όπως για παράδειγμα το παρόν σας ποστ. Με λύπη μου διαπιστώνω, ότι αν και στο τέλος παραθέτετε τη πηγή σας, δεν κάνετε λινκ σε αυτή. Η εκτίμησή μου είναι ότι αν και έχετε το ιστολόγιό μας ως ''πηγή πληροφοριών'' των ποστ σας, αν ολοκληρώνατε δεοντολογικά και τον συσχετισμό του με μας δεν υπήρχε λόγος για αυτό το σχόλιο. Θα σας παρακαλούσα να δημιουργήσετε λινκ στο αντίστοιχο ποστ μας (και όχι μόνο δακτυλογράφηση της διεύθυνσης μας), για να αποδίδονται ''τα του καίσαρος στον καίσαρα''. Απόδειξη δε αυτού που σας καταγράφω είναι ότι, από διαφόρους αναμεταδίδονται σε διάφορα ιστολόγια και φόρα,ολόληρα κείμενα από ποστ δικά μας, με λινκ όμως μόνο στα δικά σας δημοσιεύματα που στην ουσία είναι αντιγραφή των δικών μας (βλέπε http://www.defencenet.gr/forum/index.php?topic=46.600).
Ελπίζω, με τις διορθώσεις στα λινκ, να θελήσετε να διορθώσετε την αδικία αυτή που πιστεύω ότι έγινε από παράβλεψη και μόνο.
Ευχαριστώ Army Aviator

enkripto 11 Αυγούστου 2009 στις 8:15:00 μ.μ. EEST  

Δεν νομίζω ότι μπορούμε να ελέγξουμε πώς και τι γράφουν αναγνώστες του ιστολογίου σε άλλους ιστοχώρους..Απο μέρους μας όταν αναδημοσιεύουμε κάποιο κομμάτι απο αλλού ΠΑΝΤΑ αναφέρουμε την πηγή..απο εκεί και πέρα το αν θα χρησιμοποιήσουμε live link η όχι δεν νομίζω ότι εμπίπτει σε αυτό που αποκαλούμε κώδικα δεοντολογίας των blogger και είναι στην διακριτική ευχέρεια του εκάστοτε συντονιστή.

Τούτων λεχθέντων ομως,εφόσον είναι ρητή επιθυμία του πνευματικού ιδιοκτήτη να μπεί ζωντανή ανάρτηση στις αναρτήσεις απο το μπλόγκ σας σαφώς και θα προβούμε στις ανάλογες ενέργειες ,σεβόμενοι απόλυτα την δουλειά σας και τον χρόνο που δαπανάτε μπροστά απο τον υπολογιστή.

Army Aviator 22 Αυγούστου 2009 στις 7:52:00 μ.μ. EEST  

Σας ευχαριστούμε για την άμεση αντίδρασή σας.
Πάντα καλέ ςκαιπολλές επιτυχίες

enkripto 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:49:00 π.μ. EEST  

ευχαριστούμε για τις ευχές και ανταποδίδουμε!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP