Ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ και παραβιάσεις

Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

Η καινούργια ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ.Αναβάθμιση εμφάνισης αλλά και ουσίας..

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η πρόσφατη επίσκεψη μας στην ιστιοσελίδα του ΓΕΕΘΑ η οποία αναβαθμίστηκε ριζικά.Και δεν μιλάμε μόνο για το αισθητικό κομμάτι αλλά για την προσθήκη λίστας με τις καθημερινές παραβιάσεις των Τούρκων για την ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών αλλά και των ξένων επισκεπτών.Θέμα για το οποίο φωνάζουμε εδώ και καιρό καθώς η ελληνική πλευρά είχε αφήσει το "γήπεδο" ελεύθερο στην προπαγάνδα του Γενικού επιτελείου των Τούρκων το οποίο παρουσιάζει μια εντελώς στρεβλή εικόνα στον δικό του ιστιοχώρο χωρίς (μέχρι πρότινος) ουσιαστική ελληνική απάντηση πέραν των χλιαρών δηλώσεων του ελληνικού ΥΠΕΞ

Πιο συγκεκριμένα γράφαμε αρχές Μαίου..
"Είναι απορίας άξιο γιατί οι επίσημες ελληνικές αρχές δεν προχωρούν και αυτές σε μια συστηματική καταγραφή των τουρκικων παραβιάσεων στους αντίστοιχους ιστιοχωρους και αφήνουν τους Τούρκους "να παίζουν μπάλα" ανενόχλητοι σε επικοινωνιακό επίπεδο.Μήπως παίζει κάποιο ρόλο η πολιτική κατευνασμού που ακολουθεί η αξιότιμη υπουργός των Εξωτερικών?"
Οπότε εύγε! για την καινούργια ιστιοσελίδα του ΓΕΕΘΑ η οποία διορθώνει μια ανωμαλία έστω και με πολύ μεγάλη καθυστέρηση.Η μόνη ένσταση που θα μπορούσε ίσως να προβάλει κανείς είναι ότι προς το παρόν το υλικό είναι ελλειπές.Μιας και υπάρχει τμήμα Αρχείου, επιβάλλεται να μπουν στοιχεία για κάθε χρονιά από το 1974 καθώς και να μπουν και τα ακριβή στίγματα. Είμαστε στην εποχή του Google Earth, γενικότητες όπως "Northern and Central Aegean Sea" δε λένε και πολλά: δώστε το ακριβές στίγμα, βγάλτε και κανένα radar plot να ξεμπερδεύουμε με την προπαγάνδα των Τούρκων...

2 σχόλια:

Ανώνυμος 27 Ιουλίου 2009 στις 8:20:00 π.μ. EEST  

θα μπορούσε να δημιουργηθεί ακόμα και βάση δεδομένων για όλες τις πτήσεις SAR (search and rescue) απο τα Ε/Π SUPER PUMA της ΠΑ. Οι πτήσεις αυτές στο Αιγάιο είνaι σχεδόν καθημερινές ( PIW person in water, ship accident). Τα NOTAM μάλιστα που εκδίδονται περιέχουν το στίγμα του κεντρικού σημείου και την ακτίνα της έρευνας.

Ανώνυμος 19 Μαΐου 2010 στις 8:27:00 μ.μ. EEST  

Τί έγινε βρε παιδιά με το ...εμπάργκο του Μπέννυ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP