Πρώτο θέμα η "υπόσχεση" Λοβέρδου στα Σκόπια..

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Πρώτο θέμα είναι εδώ και μερικές μέρες οι εξωφρενικές δηλώσεις Λοβέρδου στους Σκοπιανούς τηλεοπτικούς σταθμούς ,οι οποίοι σε πανηγυρικό ύφος σημειώνουν ότι το κόμμα του οποίου ηγείται ο Γ.Παπανδρέου συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Στο ακόλουθο βίντεο (απο το taxalia.blogspot.com)μπορούμε να θαυμάσουμε (στο σημείο 1:12 )τον υποψήφιο βουλευτή και προαλειφόμενο για Υπουργό Εξωτερικών (..) να συμφωνεί με τον γνωστό και μη εξαιρετέο Σκοπιανό προπαγανδιστή Παρίση στο ότι η ελληνική πολιτεία ωφείλει να επιτρέψει την επάνοδο στην Ελλάδα μιας ξεκάθαρα εχθρικής "μειονότητας" και να καταστρέψει τα λεγόμενα κόκκινα αρχεία ,δηλαδή να δημιουργήσει εκ του μη όντος θέμα Σλαβομακεδονικής μειονότητας στην χώρα μας !



Η απαράδεκτη αυτή στάση του κ Λοβέρδου καθώς και η έλλειψη αντίδρασης από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ,εν μέσω μάλιστα προεκλογικής περιόδου, δεν έλαβε ΚΑΜΙΑΣ προβολής από τα μεγάλα ΜΜΕ τα οποία τηρούν σιγή ιχθύος. Και πως θα μπορούσε άλλωστε να προκαλέσει αντίδραση εφόσον οι θέσεις αυτές σύμφωνα με το ίδιο τον κ.Λοβέρδο αποτελούν διακηρυγμένες θέσεις του κόμματος του (!!) και μέρος της πολιτικής του πλατφόρμας.

Πρόκειται ίσως για την πρώτη φορά μεταπολιτευτικά που η ηγετική ομάδα κόμματος εξουσίας (με επικεφαλής τον ΓΑΠ..) εξαγγέλλει ρητά πολιτικές που θα βλάψουν τη χώρα ανεπανόρθωτα και με τρόπο μη αναστρέψιμο. Ο Θεός να βάλει το χέρι του..

13 σχόλια:

Ανώνυμος 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 3:01:00 μ.μ. EEST  

Αντί να παρακαλάμε να "βάλει ο Θεός το χέρι του", ας προσέξει ο καθένας μας τί θα κάνει το δικό του χέρι μπροστά στην κάλπη.

Άλλωστε και οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν "συν Αθηνά και χείρα κίνει"

Ανώνυμος 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 3:05:00 μ.μ. EEST  

αρε μαύρο που σας χρειάζεται...ούστ!

Ανώνυμος 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 3:32:00 μ.μ. EEST  

Ακόμα δεν ήρθατε κύριοι του ΠΑΣΟΚ και αρχίσατε.
Άντε, με το καλό να μας έρθετε να δούμε και κανένα τσιφτετέλι, γιατί τι ζεϊμπέκιο το έχουμε δει.

Νήμα 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 3:33:00 μ.μ. EEST  

ΨΟΦΙΣΤΕ ΤΟΝ/ΤΟΥΣ!

Νήμα

Ανώνυμος 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:32:00 μ.μ. EEST  

Μόνοι τους μπήκαν στη βουλή ο κύριος Λοβερδος και το συνάφι του;Αυτούς αξίζουμε αυτούς έχουμε.

Ανώνυμος 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:38:00 μ.μ. EEST  

Αντε να τον δούμε και ΥΠΕΞ να δέσει το πράγμα...

Ανώνυμος 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 6:02:00 μ.μ. EEST  

Απλά πράγματα: ο μόνος τρόπος να αποτραπούν οι σχεδιασμοί Λοβέρδου - Γιωργάκη κλπ. είναι η ψήφος στη ΝΔ, έστω με βαριά καρδιά. Η ψήφος στο ΛΑΟΣ (και τον Ψινάκη!) βγάζει πρώτο κόμμα το Γιωργάκη. Και μετά ζήτω που καήκαμε.

Ανώνυμος 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 6:17:00 μ.μ. EEST  

Αυτό που μιλάει ψήφος στην ΝΔ απλά να του θυμίζω ότι έστω και με ένα ψήφο διαφορά παίρνει το ΠΑΣΟΚ και αυτή την στιγμή το ΠΑΣΟΚ είναι πρώτο κόμμα, ψήφος στο ΛΑΟΣ ή αλλο μικρό κόμμα απλα κάνει δυσκολότερη την αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4534706

διαβάστε και μετά μιλάτε...

Ανώνυμος 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 8:20:00 μ.μ. EEST  

Ανώνυμε 6:02 κι εγώ της ίδιας γνώμης ήμουν, αλλά μετά σκέφτηκα ότι ψήφος στην ΝΔ σημαίνει Ντόρα Υπ.Εξ.... Τα ίδια και χειρότερα δηλαδή

Ανώνυμος 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 8:47:00 μ.μ. EEST  

Φίλε το λινκ των ΝΕΩΝ που παραπέμπεις λέει ακριβώς το ανάποδο... όσο μεγαλύτερο το αθροιστικό ποσοστό των εκτός Βουλής κομμάτων, τόσο χαμηλότερο το ποσοστό που χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ για την αυτοδυναμία. Και γενικότερα, αυτό που λες μικρή σημασία έχει: ως πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ κάνει κυβέρνηση, είτε σε συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ αν αυτός μπει στη Βουλή, είτε και αυτοδύναμα αν δε μπει ο ΣΥΡΙΖΑ (γιατί τότε πέφτει αρκετά το "κατώφλι" της αυτοδυναμίας για το ΠΑΣΟΚ). Και κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει επάνοδο των "Σλαβομακεδόνων" κατά τις εξαγγελίες Λοβέρδου, νομιμοποίηση 700.000 μεταναστών, "ναι" το Δεκέμβριο στην Τουρκία κλπ.
Ο μόνος τρόπος να αποτραπεί αυτό είναι να βγει πρώτο κόμμα η ΝΔ - που σημαίνει να πάρει 2-3% από το ΛΑΟΣ. Το οποίο παρεμπιπτόντως ευνοεί και το ΛΑΟΣ: τι να το κάνει το 7% αν δεν έχει πιθανότητα συνεργασίας με το πρώτο κόμμα (ΠΑΣΟΚ); ενώ αν το ΛΑΟΣ είναι στο 4% και το υπόλοιπο 3% πάει στη ΝΔ και τη βγάλει πρώτο κόμμα, υπάρχει πεδίο συνεργασίας για το ΛΑΟΣ.

Ανώνυμος 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 9:30:00 μ.μ. EEST  

ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΖΉΤΗΜΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ, ΤΟΤΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΥΔΕΙΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΦΗΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΑΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΗΘΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!!!

Ανώνυμος 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:48:00 μ.μ. EEST  

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΔΥΣΜΟΙΡΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΜΠΟΡΙΤΖΙΝΑΛΣ ΚΑΙ ΕΣΚΙΜΩΟΙ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΒΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ 1821.ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΑΑΑΧ,ΒΡΕ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ 'ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙΑ' ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Σ'ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ Β'ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ.ΘΑ'ΧΑΜΕ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙΡΟΣ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣ
... ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ !!!!

Akritas 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 8:44:00 μ.μ. EEST  

Οι Σκοπιανοί το πήραν το πολιτικό μήνυμα του ΠΑΣΟΚ για τους Σλαβομακεδόνες αποσχιστές. Ξέρετε τι λένε :
Ότι η Ελλάδα με αυτό παραδέχεται την εθνοκάθαρση που έγινε στους Μακεδονικό έθνος και για αυτό θα επιτρέψει την είσοδο των Αιγαιατών.
Αυτά λένε οι απόγονοι αυτών που θέλει να ξαναβάλει μέσα το ΠΑΣΟΚ στα διάφορα φόρουμς και rooms

Αυτό δεν είναι προσέγγιση αλλά ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, σε μια στιγμή που οι Σκοπιανοί πλέον διεκδικούν όχι μόνο το όνομα της Μακεδονίας (αυτό το παρέδωσαν οι Έλληνες Πολιτικοί από το 1993)αλλά και την πολιτιστική Μακεδονική ταυτότητα. Όπως είπε και ο Καραμανλής (ο πραγματικός) ....« αν τα Σκόπια δεν αποτελούν απειλή, αυτή τη στιγμή, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει και να εγγυηθεί… ποιοι συνδυασμοί δυνάμεων θα προκύψουν, στο εγγύς ή στο απώτερο μέλλον, στα Βαλκάνια και στην ευρύτερη περιοχή… Τα κράτη δεν ζουν μόνο με το σήμερα. Πρέπει να θυμούνται και το χθες για να μη το ξαναζήσουν αύριο».

Η FYROM ούτε μία παραχώρηση δεν έχει κάνει από το 1991. Ακόμα και η Βεργίνα θα πουν μερικοί ήταν ανακάλυψη του 1992. Ποτέ πριν δεν χρησιμοποιήσαν την Βεργίνα.

Και το ΠΑΣΟΚ(το κόμμα με τις 100 αναγνωρίσεις της FYROM από τις ξένες χώρες) με αυτήν την κίνηση ξέχασε το χθες.......

Η επόμενη κίνηση ποια θα είναι ;

Ο Σκοπιανός "Καραχασάνόφσκι" υποψήφιος σε κάποια εκλογική αναμέτρηση υπό την κομματική σημαία του ΠΑΣΟΚ ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP