Ο Αντιφωνητής της Θράκης ξαναχτυπά...

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

[Σφάζει με το μπαμπάκι ο Αντιφωνητής...]

Για μια ακόμη φορά σας αποκαλύπτουμε σήμερα ένα μέρος της συνεχούς επικοινωνίας που έχουμε (μέσω Διαδικτύου) με τους αναγνώστες μας. Εξαιρέσαμε φυσικά και πάλι κάποιες ιδιαίτερες - και άκρως προσωπικές - περιπτώσεις, όπως ένα λάγνο ερωτικό e-mail του Αντώνη Λιάκου προς τον Καραϊσκ ή, μια ανακοίνωση βράβευσής μας από το ΚΕΜΟ, από τα υπόλοιπα e-mails όμως, σταχυολογήσαμε τα πιο χαρακτηριστικά και σας τα παρουσιάζουμε αμέσως - μαζί φυσικά και με τις δικές μας απαντήσεις:

Εγώ είμαι πρώην σύμβουλος του προέδρου μεγάλου κόμματος, που με έδιωξαν επειδή έκανα κάτι δήθεν αντεθνικές δηλώσεις. Όταν το έμαθα, όπως ήδη είπα τότε και στην τηλεόραση, ήμουν στο κρεβάτι μ’ ένα φίλο και μου χαλάσανε τη βραδιά. Τώρα μου την ξαναχαλάσανε, γιατί έμαθα ότι το ίδιο (δήθεν προοδευτικό) κόμμα δεν πέρασε τον νόμο για το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης, την ώρα που ήμουνα στο κρεβάτι με έξι φίλους, ένα χρυσόψαρο, ένα Τσιουάουα και μία Μονάχους-Μονάχους! Τους πατάς τώρα μια μήνυση για ψυχική οδύνη ή δεν τους την πατάς;

Παληκάρι μου (λέμε τώρα και καμιά μαλ…), κατανοώ το πρόβλημά σου, που προήλθε από τον συγκεκριμένο ομοφοβικό πρόεδρο! Κι εσύ όμως τι θες κι ασχολείσαι με πολιτικάντηδες, που πάνε όπου τους φυσάει ο άνεμος; Να στηρίξεις τις ελπίδες σου μόνο στους πραγματικούς πολιτικούς κολοσσούς του τόπου, σαν τον Αλαβάνο και τον Τσίπρα, τους μόνους δηλαδή που έχουν γνήσιο και ειλικρινές ενδιαφέρον για όλες τις προβληματικές ομάδες (αδερφές, προϊσταμένες, μετανάστες, ελληνοφοβικά πανεπιστημιακά ανθυποσούργελα, κλπ) και δεν νοιάζονται για ψήφους και λοιπές αηδίες! Μη σου πω τώρα να τις στηρίξεις και σε καμιά τριανταριά (τουλάχιστον) ανιεράρχες της ελλαδικής Εκκλησίας, που όχι σύμφωνο (σιγά δα τα ωά!), αλλά μέχρι και τον Ησαϊα θα σου σέρνανε μαζί με τον καλό σου, με 27 ψαλτάδες, ρύζι, μπομπονιέρες και τον Χατζηστεφάνου για κουμπάρο! Ε, μα πρόσεχε επιτέλους λιγάκι κι εσύ!

Άρφ άρφ γκρρρ εγκό Αχμέτ μπλρμπ άρφ Τσετίν φίλω μου βάι βάι βάι τούρκηκη μιονώτιτα τσοκ αγκαπάμαι αρφ άρφ ντικεόματα ιπερασπηζώμασται άγκα ούγκα τραμπούκ κακλαμάνι και τσοκ τραμπούκ σταμάτι κάι κάι κάι γκαμό και αντηφονιτί σας κανιβαλούμ, μας σφάξαιτε ώλους τέλετε φασισταριά τσογλάν!!!

Αγαπητέ μου φίλε, δεν θα τολμούσα βεβαίως να πω ποτέ ότι είστε ένα αγράμματο και καθυστερημένο βόδι, ούτε και να αποδώσω την ανικανότητά σας να ομιλήσετε την ελληνικήν (εννοώ σε επίπεδο στοιχειωδώς ευπρεπέστερο από την αντίστοιχη ικανότητα ουρακοτάγκου) περισσότερο σε διανοητική ανεπάρκεια και λιγότερο σε ιδεολογική επιλογή! Ε, αφού πάντα πιστεύατε ότι εδώ σύντομα θα είναι Τουρκία, ποιος ο λόγος πράγματι να προσπαθήσετε να μάθετε άχρηστες ξένες γλώσσες! Απολύτως σεβαστόν! Δεν θα τολμούσα επίσης ποτέ να σας χαρακτηρίσω γονυκλινή και πεοθηλάζουσα παλλακίδα του τουρκοπρόξενου, ούτε σκατοπρακτοράντζα της ΜΙΤ και όλα αυτά τα γελοιωδώς χυδαία που θα έλεγαν κάποιοι γνωστοί εθνικιστικοί κύκλοι! Ε κι εσείς όμως, φίλτατε, μην τα θέλετε δα και όλα δικά σας! Μέσα σ’ έναν αναρίθμητο εσμό γελοίων ελληνέζων καφροπολιτικών και κοπροπολιτευτών βρέθηκαν πια και δυο-τρεις που δείχνουν να μη συμμερίζονται απολύτως το ευγενές όνειρό σας για μετακίνηση των συνόρων στον Νέστο (τουλάχιστον)! Ε, αφήστε τους να παραληρούν, δημοκρατία έχουμε στο κάτω-κάτω! Μα τίποτα δεν μάθατε επιτέλους από τη φιλειρηνική και διαλλακτική πολιτική (από το 1919 και εξής) του μεγάλου δημοκρατικού ηγέτη σας;

Είμαι χρόνια αναγνώστης σας, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να συμμεριστώ απόλυτα την επιθυμία σας για την εκδίωξη του τουρκοπροξενείου - κι ας είναι βέβαια όντως τίγκα στην παρανομία η δράση του! Γιατί αν - λέω αν - συνέβαινε κάποια στιγμή αυτό, σκεφτήκατε εσείς, ρε παιδιά, τι σύγχυση θα επικρατούσε τότε στη Θράκη;

Καλά, σ’ αυτό που λέτε τώρα, ομολογώ ότι δεν έχετε και τελείως άδικο, γιατί αν έσπαζε μια μέρα ο διάολος το ποδάρι του κι έπαιρνε τον πούλο από δω όλο αυτό το φασιστοσκυλολόι, θα είχαμε πράγματι για λίγο καιρό κενό…εξουσίας (δεδομένου ότι εδώ και δεκαετίες η ελληνική κυριαρχία στην περιοχή εξαντλείται ουσιαστικά στο επίπεδο της ψιλής…κυριότητας). Και φυσικά θα είχαμε και πολύ μεγάλο μπάχαλο, ε; Με ποιον θα συνεννοούνταν τότε οι ημέτεροι ψηφοτσομπάνηδες; Πόσα κιβώτια Lexotanil και Seropram θα έπαιρναν πλέον ημερησίως κάμποσα δημαρχο-νομαρχίδια, μπροστά στην αγωνία τους για το τι τους ξημερώνει; Πού θα έκαναν τους τεμενάδες τους άπαντες οι ελληνόφωνοι ανθυποτζουτζέδες; Πώς θα αντιμετωπιζόταν κι η ανεργία, από τα τόσα ρουφιανίδια και υπορουφιανίδια που θα έμεναν άφνω επί ξύλου κρεμάμενα; Κι αυτό όμως προσωρινή αναστάτωση θα ήταν, οπότε μην ανησυχείτε καθόλου, αγαπητέ! Δεδομένου ότι οι φελλοί και οι κουράδες πάντοτε επιπλέουν, είναι βέβαιο ότι κανείς απ’ όλους αυτούς δεν θα χαθεί! Δεν θυμάστε δηλαδή και μετά το 1821 πώς κυριάρχησαν τα λαμόγια και οι ήρωες πεθάνανε στην ψάθα ή στη φυλακή; Ή μήπως δεν θυμάστε μετά την Κατοχή πώς «ρίχτηκαν» εκείνοι που πολέμησαν τους Γερμανούς κι απελευθέρωσαν τη μισή Ελλάδα (δεν εξετάζω εννοείται τώρα τις από τη Βάρκιζα και μετά απίστευτες μαλ… τους) και πώς ήρθανε στα πράγματα οι δοσίλογοι; Μη φοβάστε λοιπόν, θα τον βρούμε τον δρόμο μας και χωρίς ξένη κυριαρχία (ή ξένη…επικαρπία)! Στον ευλογημένο αυτόν τόπο κανείς ντενεκές και κανείς ρουφιάνος ποτέ δεν χάθηκε!

http://antifonitis.gr/online/?p=1750#more-1750

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP