«Πρόγραμμα ΠΑΣΟΚ» για τα πυρομαχικά της ΕΛΑΣ

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Μάθαμε πρόσφατα ότι η Ελληνική Αστυνομία έμεινε ξαφνικά, χωρίς πυρομαχικά! Ναι καλά διαβάσατε,η υπηρεσία, δεν έχει καθόλου πυρομαχικά για εκπαίδευση.Πώς το κατάφερε αυτό η ΕΛΑΣ; Φταίει η ηγεσία ή κάποιος άλλος; Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ούτε στρατηγός, ούτε ταξίαρχος, ούτε κάποιος αστυνομικός διευθυντής προκάλεσε το πρόβλημα. Το πρόβλημα προκλήθηκε από έναν απλό… ανθυπασπιστή. Και πώς ένα χαμηλόβαθμο στέλεχος επηρέασε τα πράγματα; Μα απλούστατα, επειδή είναι ..ένθερμος οπαδός του ΠΑΣΟΚ.

Μόλις παρουσιάστηκαν οι πρώτες δημοσκοπήσεις που έδειχναν επικείμενη επικράτηση του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, ο πιστός (στο κόμμα) Πασόκος αστυνομικός ενεργοποιήθηκε, έκανε τις προεκλογικές δημόσιες σχέσεις του και οδήγησε τον διαγωνισμό εκεί που αυτός ήθελε. Τα τερτίπια του ανθρώπου αυτού, είναι γνωστά και από άλλους διαγωνισμούς, όπου ανακατεύεται δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον.. σε συγκεκριμένα προϊόντα, συγκεκριμένων εταιρειών. Δυστυχώς, ενώ τα καμώματά του είναι γνωστά, τον ανέχονται οι πάντες.
Ο συγκεκριμένος κύριος, με μοναδικό προσόν την κομματική ταμπέλα του, προορίζει τον εαυτό του μέσω κομματικής εντολής, να βολευτεί σε κρατική αμυντική βιομηχανία αμέσως μετά την συνταξιοδότησή του, η οποία έρχεται σε μερικά χρόνια.
Άλλο ένα δείγμα του τρόπου με τον φιλοδοξεί να κυβερνήσει η αξιωματική αντιπολίτευση σε περίπτωση που επικρατήσει. Γιατί όπως είπε και ο ΓΑΠ, «έχουμε πρόγραμμα»…

3 σχόλια:

Ανώνυμος 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07:00 μ.μ. EEST  

Ναι αλλά προσπάθησε να το επικοινωνήσεις αυτό στους πατριώτες του "όλοι ίδιοι είναι" .
Η αλήθεια είναι ότι τα έχουν παρατήσει και στην πιο κρίσιμη στιγμή στην Ιστορία της πατρίδας , αυτοί γυρνάνε την πλάτη τους .

Pro

Ανθυπομαλακας 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47:00 μ.μ. EEST  

Εχω ενα αεροβολο και μια σφεντονα απο τοτε που ημουν πιτσιρικας.Και ενα πλαστικο μπαζουκας με πλαστικες βομβιδες μαζι με ενα φυσοκαλαμο και βελακια με καρφιτσες,αυτοσχεδιο οπλο των Ινδιανων του Αμαζωνιου.Αν μπορει η αστυνομια να βολευτει με αυτα,τους τα δανειζω μεχρι να αποκτησουν πυρομαχικα.Αλλοιως μαυρο φιδι που τους εφαγε.

enkripto 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40:00 π.μ. EEST  

@Pro

Χαίρομαι που συμφωνούμε φίλε μου...την καλησπέρα μας στην Θεσσαλονίκη ,να εισαι καλά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP