Τούρκος υπήκοος βιντεοσκοπούσε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Χίο

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ναυτεμπορική στρατονόμος του στρατοπέδου Λοχαγού Γκιάλα στη Χίο κατέσχεσε χθες το πρωί βιντεοκάμερα Τούρκου υπηκόου ο οποίος κατέγραφε στρατιωτικές εγκαταστάσεις εντός των οποίων στεγάζεται το διοικητήριο της 96 ΑΔΤΕ.

Ο Τούρκος υπήκοος το όνομα του οποίου δεν έγινε ακόμα γνωστό συνελήφθει και ανακρίθηκε απο στελέχη του Λιμενικού Σώματος. Ο συλληφθείς παραδόξως αφέθηκε ελεύθερος αφού προηγουμένως ενημερώθηκαν για το περιστατικό οι αρμόδιες αρχές.

Θα επανέλθουμε αν προκύψουν νεώτερα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:27:00 μ.μ. EEST  

Τι παραδόξως λέτε ; και θα αρχίσουν τα φρικιά να γκαρίζουν αυτό είναι το κράτος πουλημένοι πολιτικοί και λοιπές παπάτζες .Φυσίκα και θα τον αφήσουν ελεύθερο για να ''χαρτογραφήσουν'' τις επαφές του,τόσο απλό.



Μπράβο,στρατονόμε!

Ανώνυμος 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:15:00 μ.μ. EEST  

Μα γιατί; Αφού είμαστε αδέλφια με τους Τούρκους

Ανώνυμος 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21:00 μ.μ. EEST  

Ακόμη υποστηρίζουν κάποιοι ότι πολιτικό αεροσκάφος πετούσε πάνω από το νησί πριν από λίγο καιρό; Τώρα ποιος ήταν αυτός; Μήπως κάποιος τουρίστας που το γκρουπ του περνούσε έξω από την μονάδα; Ήταν μέρος του τουρ η φωτογράφιση του στρατοπέδου; Ελπίζω κάποιοι να γίνουν πιο σοβαροί & να μην παίζουν με τα νεύρα μας.

enkripto 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:42:00 μ.μ. EEST  

Ανώνυμε φίλε, η τρομολαγνεία και οι λογικές Espresso δεν χωράνε σε τόσο κρίσιμα θέματα..

αντί να κατεβάζουμε πράγματα απο την γκλάβα μας μπας και ανεβάσουμε τις τιμές του ...πετρελαίου καλό θα ήταν
να σοβαρευτούμε λιγάκι, όντως

enkripto 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:30:00 π.μ. EEST  

Και μιας και το ψάξαμε το θέμα..

Μάθαμε απο απολύτως έγκυρες τοπικές πηγές τι ακριβώς διαδραματίστηκε στην Χίο εχθές και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι η ιστορία είναι μια μεγάλη φούσκα,εν αντιθέση με άλλες οι οποίες δεν έχουν "σκάσει" ακόμα..

Αυτά προς το παρόν ,για να μην κάνουμε καμια ζημιά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP