"Οι Τούρκοι έβγαλαν τον Γιαννακίδη"

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

«Οι Τούρκοι της Θράκης έβγαλαν νικητή στις εκλογές τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Άρη Γιαννακίδη, και έσωσαν το ΠΑΣΟΚ από τον γκρεμό. Τώρα θέλουν το μερίδιό τους στην περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».

Αυτά τα προκλητικά αναφέρονται σε άρθρο της τουρκόφωνης εφημερίδας «Μπίρλικ» της Θράκης, αποκαλύπτοντας για μια ακόμα φορά την προκλητικότητα, αλλά και τους στόχους του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής που ελέγχει όλους τους ανθέλληνες μειονοτικούς.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο κυβερνητικός συνδυασμός «Κοινωνική Συμμαχία» του Άρη Γιαννακίδη που κέρδισε τις εκλογές στην περιφέρεια οφείλει τη νίκη του στην τουρκική μειονότητα και τώρα ζητούν συγκεκριμένες θέσεις εκπροσώπων τους στην περιφερειακή διοίκηση.

Επί λέξει στο άρθρο της εφημερίδας «Μπιρλίκ» αναγράφονται τα εξής: «Στη νίκη αυτή καθοριστικό ρόλο είχαν οι ψήφοι της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης. Και έτσι η τουρκική μειονότητα έσωσε και το ΠΑΣΟΚ και τον Γιαννακίδη».

Ευχόμαστε στον κ.Γιαννακίδη επιτυχία και ελπίζουμε να δείξει με ξεκάθαρες πράξεις αν άλλαξε ή όχι τη στάση του και τη λογική των υπηρεσιών του έναντι των Τούρκων της Θράκης.

Γιατί μην ξεχνάμε ότι η θητεία του θα είναι μόνο για 3,5 χρόνια».

http://rodopinews.gr/?p=14002

2 σχόλια:

Ανώνυμος 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:53:00 μ.μ. EET  

Ο κ Γιαννακίδης έχει φιλότιμο να βγει να τους κράξει;

Ανώνυμος 13 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:43:00 π.μ. EET  

Αφού μας κυβερνάνε ανθέλληνες, προδότες και μασόνοι τι περιμένεις? Αυτοί προκειμένου να μη χάσουν την εξουσία πουλάνε και τη μάνα τους!!! Να βάλει ο Θεός το χέρι του...! ΕΞΩ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ!!! ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP