PR αλα Ελληνικά

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Η παραπάνω φωτογραφία είναι μοναδική. Όχι γιατί δεν έχουμε ξαναδεί ελληνικό ελικόπτερο σε αποστολή παροχής βοήθειας στο εξωτερικό. Είναι μοναδική γιατί αποτελεί την μοναδική (μέχρι στιγμής) φωτογραφική απόδειξη ότι το ελληνικό κράτος δέσμευσε κονδύλια,στρατιωτικά μέσα και προσωπικό για να παρέχει βοήθεια στην δοκιμαζόμενη από τις πλημμύρες Αλβανία. Το γνωρίζατε; Πιθανότατα όχι, αλλά δεν φταίτε εσείς.

Η παραπάνω φωτογραφία λοιπόν δεν είναι ούτε του ΓΕΑ, ούτε του ΓΕΕΘΑ αλλά του user vassdel στο airliners.gr με λεζάντα "Super Puma στην Αλβανία, σε παροχή βοήθειας / Ημερομηνία φωτ/φίας: 05/12/2010." Για την ιστορία λοιπόν, η Ελλάδα έσπευσε να βοηθήσει τις δοκιμαζόμενες από τις πλημμύρες Αλβανία και Μαυροβούνιο, με την αποστολή ενός ε/π Super Puma της ΠΑ, ενός ε/π CH-47D του 4ου ΤΕΑΣ στην Αλβανία για την μεταφορά εφοδίων σε αποκλεισμένες περιοχές και ενός C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας για την μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ελλάδα στις δύο χώρες.

Ίσως καταντάει κουραστικό, αλλά θα το ξαναπούμε. Όπως και στην περίπτωση της πυρκαγιάς στο Ισραήλ, η αντίστοιχη τουρκική αποστολή είχε στις τάξεις της φωτογράφο ο οποίος φρόντισε να παρέχει επαρκή κάλυψη των δραστηριοτήτων των γειτόνων, οι οποίοι και τις ανέβασαν στην επίσημη σελίδα των Τουρκικών ΕΔ σε χρόνο ρεκόρ..Φροντίζοντας να προβάλλουν καταλλήλως την βοήθεια προς τον "αδελφό αλβανικό λαό". Να είστε σίγουροι πως θα την κεφαλαιοποιήσουν καταλλήλως..

14 σχόλια:

Ανώνυμος 9 Δεκεμβρίου 2010 στις 1:29:00 μ.μ. EET  

Τα μεμέτια μια ζωή, μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα κάνουν. Εδώ βγάζουν του κόσμου το χρήμα με τις ελληνικές αρχαιότητες της Μικράς Ασίας και ουδόλως τους απασχολούν οι ελληνικές επιγραφές. Σε φωτογραφίες θα κολλήσουν;;; Γιατί να μην τις εκμεταλευτούν;; Αφού ο Δρούτσας κοιμάται όρθιος και πληρώνει ξενοδοχείο.

Ανώνυμος 9 Δεκεμβρίου 2010 στις 3:45:00 μ.μ. EET  

κοιμομαστε ορθιοι!!!!!!!!!!

Ανώνυμος 9 Δεκεμβρίου 2010 στις 5:25:00 μ.μ. EET  

ετσι όπως παρουσιαζεται το θεμα, ειδικα, στην αρχικη σελιδα, οπου δεν φαινετε ολοκληρο το αρθρο και φαίνεται μονο η αρχη του, δινει την εντυπωση πως ειναι κακό επειδη στέλνουμε βοήθεια και συγκεκριμενα στην Αλβανία. Διαβαζοντάς το σου δινει μια ρατσιστικη αισθηση.Μονο και μονο από το τελος ίσως μετριάζεται αυτή, επειδη σου δινει την εντύπωση οτι ίσως και η παρατηρηση που κανει ειναι στο οτι δεν προβάλλουμε την βοήθεια και όχι στο οτι την στελνουμε. Ακομα δεν ειμαι σιγουρος τι θελει να πει το αρθρο.

enkripto 9 Δεκεμβρίου 2010 στις 5:37:00 μ.μ. EET  

ορίστε;

ειλικρινά απορώ πως σου ήρθε το παραπάνω

Ανώνυμος 9 Δεκεμβρίου 2010 στις 6:12:00 μ.μ. EET  

Είναι μοναδική γιατί αποτελεί την μοναδική (μέχρι στιγμής) φωτογραφική απόδειξη ότι το ελληνικό κράτος δέσμευσε κονδύλια,στρατιωτικά μέσα και προσωπικό για να παρέχει βοήθεια στην δοκιμαζόμενη από τις πλημμύρες Αλβανία. Το γνωρίζατε; Πιθανότατα όχι, αλλά δεν φταίτε εσείς.

Αυτο το κομματι, προσωπικα μου δινει την εντυπωση οτι: Σε καιρους οικονομικής κρίσης δεσμεύουμε κονδύλια για να βοηθήσουμε την Αλβανια. Μπορει να εχω λαθος, αλλα εμενα αυτη η εντυπωση μου ερχεται

Ανώνυμος 9 Δεκεμβρίου 2010 στις 6:18:00 μ.μ. EET  

οτι το λεει με ρατσιστικο ύφος του στυλ, δεσμευουμε κονδυλια για να βοηθησουμε ποιον, την Αλβανία

enkripto 9 Δεκεμβρίου 2010 στις 6:20:00 μ.μ. EET  

μπορείς να μου δείξεις που ακριβώς βλέπεις στο παραπάνω αρνητική αναφορά στο γεγονός της παροχής βοήθειας στην Αλβανία;

έτσι απο περιέργεια

Μονο και μονο από το τελος ίσως μετριάζεται αυτή, επειδη σου δινει την εντύπωση οτι ίσως και η παρατηρηση που κανει ειναι στο οτι δεν προβάλλουμε την βοήθεια και όχι στο οτι την στελνουμε.

Αδελφέ...τον τίτλο του άρθρου τον κοίταξες, ή σε ετρωγε τόσο πολύ το χέρι σου να τακτοποιήσεις τους κακούς ρατσιστες που πήγες κατευθείαν στα σχόλια;

enkripto 9 Δεκεμβρίου 2010 στις 6:28:00 μ.μ. EET  

Και για να έχουμε και ένα καλό ερώτημα... ακόμα και να ήταν κατα κάποιο περιεργο τροπο η παρούσα ανάρτηση κριτική απέναντι στην παροχή βοήθειας στην γειτονική χώρα, εσύ απο που και ως που εβγαλες το συμπερασμα οτι γίνεται με ρατσιστικά (!!!) κριτήρια και οχι γεωπολιτικά φερ'ειπείν;

Δηλαδή αν σου πεί κάποιος ότι πρέπει να μειώσουμε την παρεχόμενη στην Αλβανία βοήθεια επειδή έχει προσδεθεί ενεργά στο τουρκικό άρμα, θα τον κατηγορήσεις ως ρατσιστή;;

Ανώνυμος 9 Δεκεμβρίου 2010 στις 8:21:00 μ.μ. EET  

Εγώ πάντως κατάλαβα πως το άρθρο αναφέρεται στην παρουσίαση ενός ανθρωπιστικού έργου που ανέλαβε το ελληνικό κράτος από ιδιώτες και όχι από το επίσημο ελληνικό κράτος, δείχνοντας πως ακόμα και σ' αυτό η Τουρκία πρωτοπορεί. Τώρα πως ο ανώνυμος βλέπει ρατσισμούς, φασισμούς και μεταξωτές κορδέλες, δεν μπορώ να το καταλάβω. Ή δεν ξέρει να διαβάζει ή έχει κάποιας μορφής προσωπικό θέμα. Από εκεί και πέρα, προσωπικά, απεχθάνομαι τους διαδικτυακούς "μπάτσους" που θέλουν να επιβάλουν τι είναι πρέπον και τι όχι, ανάλογα πάντοτε με την δικιά τους αντίληψη επί του θέματος.

Ανώνυμος 9 Δεκεμβρίου 2010 στις 8:49:00 μ.μ. EET  

Άχαρο μεν αλλά απαραίτητο καθήκον κάθε δημοκρατικού forum ανταλλαγής απόψεων να πρέπει ν' απαντάει στον κάθε απίθανο.

Ανώνυμος 10 Δεκεμβρίου 2010 στις 4:58:00 μ.μ. EET  

σας λεω τι εντυπωση μου δινει, μπορει να εχω αδικο, ξερω οτι δεν ειναι αυτη η προθεση του αρθρογραφου. Απλα το αναφερω, καλοπροαιρετα. Οσο για τον τιτλο, δεν ξερω τι σημαινει PR

Ανώνυμος 10 Δεκεμβρίου 2010 στις 6:52:00 μ.μ. EET  

PR είναι τα αρχικά του Public Relations, δηλ. δημόσιες σχέσεις.

Ανώνυμος 14 Δεκεμβρίου 2010 στις 6:48:00 μ.μ. EET  

http://www.haf.gr/el/news.asp?id=4732&archive=0&page=1

Ανώνυμος 14 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:06:00 μ.μ. EET  

Φίλε καλή η αναφορά στο site της ΠΑ, ανάμεσα σε μειοδοτικούς διαγωνισμούς για προμήθειες "κατεψυγμένων ειδών προς κάλυψη αναγκών της 124 ΠΒΕ".

Το θέμα είναι πως αξιοποιούν η πολιτική ηγεσία και η γραφειοκρατιά του ΥΠΕΞ τέτοιες κινήσεις, πως τις προβάλλουν στα ΜΜΕ εν γένει και ειδικότερα, πόση και ποιά χρήση Ψ/Ε κάνουν οι ΕΕΔ στον τομέα της ενημέρωσης της εγχώριας και διεθνούς κοινής γνώμης.

Τσιγκουνευόμαστε 2 φύλλα πορείας για να υπάρχει κάμεραμαν και φωτογράφος στο κλιμάκιο που πήγε στο Ισραήλ; Είναι δυνατόν φωτογραφίες από το Ισραήλ να έχει μόνο το Εν κρυπτώ; Το θεωρείς φυσιολογικό;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP