Ντόρα : "Τούρκο υπουργό; Γιατί όχι;"

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Παραλειπόμενα απο την παρουσία της κ Ντόρας Μπακογιάννη στην διάσκεψη "Bab-ı-Ali" , το οποίο μεταφράζεται απο τα τούρκικα ως Υψηλή Πύλη (..)

Την κυρία Μπακογιάννη συνόδευε στην Πόλη ο γνωστός και μη-εξαιρετέος πρώην βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος μετά την εκλογή Σαμαρά στην ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραιτήθηκε της κομματικής του ιδιότητας, "εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τις σκληρές του θέσεις απέναντι στην μειονότητα".

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ένας εκ των συμμετεχόντων εκμεταλλευόμενος την παρουσία του κ.Ιλχάν ρώτησε την πρώην ΥΠΕΞ : "Aν θα γίνετε η πρώτη πρωθυπουργός γυναίκα στη χώρα σας, θα κάνετε υπουργό έναν Τούρκο ;"

Για να λάβει την ακόλουθη απάντηση, χωρίς περιστροφές : "Αν εκλεγώ πρωθυπουργός δεν θα κοιτάξω το φύλο, την καταγωγή ή τη θρησκεία των υπουργών που θα διαλέξω. Μόνο την επιτυχία τους θα προσέχω. Αν τον βρίσκω επιτυχημένο φυσικά και γίνεται"..

Ειρήσθω εν παρόδω ο κ.Ιλχάν Αχμέτ, γνωστός για τις ακραία φιλοτουρκικές θέσεις του, προσχώρησε προσφάτως στον πολιτικό σχηματισμό της πρώην ΥΠΕΞ.

Aκολουθούν μερικές φωτογραφίες απο την επίσκεψη της κ.Μπακογιάννη στην Πόλη..Πολλά χαμόγελα, εγκάρδιες προσφωνήσεις και..τουρκικά γλυκίσματα. Κατα το γνωστό πλέον μοτίβο "να τρώμε γλυκά, να μιλάμε γλυκά"..


2 σχόλια:

xristakis41 11 Δεκεμβρίου 2010 στις 8:51:00 π.μ. EET  

Η βουλιμία της εξουσίας με κάθε τρόπο
Πολιτικοί που σε φέρνουν εμετό

Ανώνυμος 11 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:18:00 μ.μ. EET  

Προκειμένου να "κυβερνήσει";; Και με τον σατανά θα συμμαχήσει. Όχι απλώς με τούρκο. Ποιός δεν θυμάται το "πήδημα" από την δημαρχία Αθηνών στο υπουργείο εξωτερικών και μάλιστα σε αντικατάσταση του Π. Μολυβιάτη;;; Τόσα πιά "προσόντα" διέθετε η κυρία και αν δεν πήγαινε στο ΥΠΕΞ θα "χανόταν" η Ελλάς;; Αφού τα μόνα προσόντα που διαθέτει είναι ότι είναι κόρη ενός αποστάτη "εφιάλτη" της πολιτικής και χήρα ενός δολοφονημένου από την 17Ν βουλευτή του οποίου καπηλεύεται το όνομα και την μνήμη και με τον οποίον, το καιρό της δολοφονίας του, ήταν σε διάσταση. Μετά καπηλεύτηκε ασυστόλως το όνομά του. Κατά τ'άλλα, πιάσ' τ'αυγό και κούρευτο. Αυτά που "λέει" από τον καιρό που έγινε αρχηγός κόμματος (σφραγίδας) δεν απευθύνονται σε 'Ελληνες. Τα λέει για να τ'ακούν οι χρηματοδότες της και τ'αφεντικά της για να τους δείξει πόσο καλό "κοριτσάκι" είναι. Αλλοίμονο στην Ελλάδα και ντροπή στον Ελληνικό Λαό που ψηφίζει τέτοια "γιουσουφάκια".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP