Πεδίο μάχης η Πάτρα : Εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Νέα, εκτεταμένα αυτή τη φορά, επεισόδια μεταξύ ομάδων μεταναστών ξεκίνησαν λίγο μετά τις έξι το απόγευμα στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου, κοντά στο λιμάνι της Πάτρας. Συγκεκριμένα οι ομάδες μεταναστών άρχισαν να πετούν πέτρες η μία εναντίον της άλλης, ενώ κατά την διάρκεια της συμπλοκής χρησιμοποιήθηκαν ξύλα, σιδερολοστοί και άλλα αντικείμενα.

Επίσης κάποιοι έβαλαν φωτιά σε κτίσμα επί της πλατείας Δροσοπούλου. Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που έκαναν χρήση δακρυγόνων, για να σταματήσουν οι συμπλοκές. Ταυτόχρονα κατέφθασαν πυροσβεστικά οχήματα για να κατασβέσουν την φωτιά, πριν αυτή επεκταθεί. Μετά την επέμβαση της Αστυνομίας μία ομάδα αλλοδαπών κατέφυγε στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ, ενώ άλλη ομάδα μεταναστών κινήθηκε προς γειτονικούς δρόμους. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν τραυματισμοί αλλοδαπών από τις συμπλοκές, ενώ έχουν προκληθεί ζημιές σε βιτρίνες καταστημάτων και αυτοκίνητα. Στην περιοχή παραμένουν οι αστυνομικές δυνάμεις για να αποτρέψουν πιθανή επανάληψη των επεισοδίων, ενώ η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική σε μεγάλο μέρος της Πάτρας, λόγω της ρίψης των δακρυγόνων.

Υπενθυμίζεται ότι επεισόδια μεταξύ μεταναστών είχαν γίνει και το μεσημέρι πάλι κοντά στο λιμάνι. Όσον αφορά στα αίτια που προκάλεσαν τα επεισόδια, έχουν να κάνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, με το ποια ομάδα θα ελέγχει την πρόσβαση των μεταναστών προς την λιμενική ζώνη.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

9 σχόλια:

Ανώνυμος 16 Δεκεμβρίου 2010 στις 9:42:00 μ.μ. EET  

ζούγκλα..

Ανώνυμος 16 Δεκεμβρίου 2010 στις 9:44:00 μ.μ. EET  

Θα παρακαλούσα αυτά να μη τα βλέπετε από τη ξενοφοβική άποψη... Η οικονομική κρίση φταίει και οι Έλληνες.
Θα παρακαλούσα τους κατοίκους της Πάτρας το Δήμο την Αστυνομία το στρατό να μαζέψει αυτούς τους ήρεμους ανθρώπους να τους περιθάλψει να δώσει αν χρειαστούν και τις κόρες και τις γυναίκες τους αν επιθυμούν αυτοί οι πολιτισμένοι άνθρωποι προκειμένου να διοχετευθεί η τεστοστερόνη τους στο σωστό μέρος (γιατί και για αυτό εμείς φέρουμε την ευθύνη)
Και στο κάτω κάτω έσπασε η μονοτονία της νύχτας....
Αντε ρε πάτε να....

Ανώνυμος 16 Δεκεμβρίου 2010 στις 9:51:00 μ.μ. EET  

Τίποτα για σοβαρό θέμα εσωτερικής ασφάλειας υπάρχει στο μυαλό ήήή...

Ανώνυμος 16 Δεκεμβρίου 2010 στις 9:53:00 μ.μ. EET  

21century :
MUHAMMAD shows the way...

Ανώνυμος 16 Δεκεμβρίου 2010 στις 9:59:00 μ.μ. EET  

Πετάξτε τους στην θάλασσα να τελειώσει το πρόβλημα αυτό τώρα.

Ανώνυμος 16 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:12:00 μ.μ. EET  

http://www.youtube.com/watch?v=aTlpQbuWp1A&feature=player_embedded
Παιδιά απλώς έχει χαθεί ο έλεγχος στο εσωτερικό της χώρας.
Όποιος θέλει κάνει ότι θέλει

Ανώνυμος 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 9:02:00 π.μ. EET  

ιθαγενείς μην είστε αχάριστοι κοιτάξτε εδώ τι διαπιστώσαν (απόσπασμα):
"Εάν η μετανάστευση συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό όπως και τα τελευταία 20 χρόνια, έως το 2050 θα υπάρχουν περίπου 405 εκατομμύρια μετανάστες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι αποφέρουν σημαντικά οφέλη για τις τοπικές οικονομίες, σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη.
Η σχετική διαπίστωση διατυπώνεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας Μεταναστών, το Σάββατο."http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1911213
οπώτε silance και χαρείτε τα "σημαντικά οφέλη για τις τοπικές οικονομίες"

Ανώνυμος 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:51:00 π.μ. EET  

ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΗ ΗΜΕΡΑ (!!) ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΤ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ..ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ (ΑΥΡΕΣ) ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ..ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ! ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΡΕΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ;; ΕΕ;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;; ΧΟΥΟΥΟΥΝΤΑΑΑΑ!!!!!
-ΑΡΜΕΛ-

Ανώνυμος 17 Δεκεμβρίου 2010 στις 9:26:00 μ.μ. EET  

KOITA EDW TI GINETAI!

http://www.youtube.com/watch?v=aTlpQbuWp1A&

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP