Άσκηση "Παρμενίωνας" 2008

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008


Σύμφωνα με πληροφορίες θα διεξαχθεί τελικά φέτος η μεγάλη διακλαδική άσκηση των ΕΔ "Παρμενίων" κατα πάσα πιθανότητα απο τις 22 μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου. Σημειώνουμε ότι η άσκηση είχε αναβληθεί στο παρελθόν λόγω...εκλογών ,αδυναμίας κλήσης εφέδρων απο..πυρόπληκτες περιοχές και άλλων ανάλογων προφάσεων . Θυσία στον βωμό της αδιέξοδης "ελληνοτουρκικής προσέγγισης" και της σφιχτής οικονομικής πολιτικής

Κάλιο αργά παρα ποτέ..

YΓ Η αντίστοιχη διακλαδική άσκηση της Εθνικής Φρουράς πιθανότατα θα ματαιωθεί καθώς η κυβέρνηση Χριστόφια θεωρεί ότι θα δυναμιτίσει το καλό(..) κλίμα των συνομιλιών με τον εντολοδόχο της Άγκυρας ,ψευδο-πρωθυπουργό Ταλάτ..προσεχώς άρθρο του Λάζαρου Μαύρου σχετικά με την πολιτική "προσέγγισης" Χριστόφια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP