Αναστέλλονται οι διαγωνισμοί για την επιλογή και κατάταξη ΕΠΟΠ

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελου Βενιζέλου αναστέλονται όλοι οι διαγωνισμοί επιλογής και κατάταξης επαγγελματιών οπλιτών (ΕΠΟΠ).

Οι σχετικές διαδικασίες αφορούν διαγωνισμούς επιλογής και κατάταξης ΕΠΟΠ, τόσο στον Στρατό, όπου η διαδικασία βρίσκεται στο τελικό στάδιό της, όσο και στο Ναυτικό και την Αεροπορία, όπου η διαδικασία βρίσκεται στο αρχικό της στάδιο/.

Ο κ. Βενιζέλος ανακοίνωσε επίσης ότι θα κατατεθεί ρύθμιση στη Βουλή με την οποία καταργείται η παράμετρος της συνέντευξης.«Θα απομείνουν συνεπώς μόνον κριτήρια αντικειμενικά που περιβάλλονται από εγγυήσεις απόλυτης διαφάνειας και με βάση τα κριτήρια αυτά θα συνεχιστούν οι σχετικές διαδικασίες» καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

www.tovima.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος 17 Οκτωβρίου 2009 στις 3:55:00 μ.μ. EEST  

Οπότε λογικό είναι μετά από αυτήν την απόφαση να επανέλθει η θητεία στους 12 μήνες. Έτσι;

enkripto 17 Οκτωβρίου 2009 στις 4:05:00 μ.μ. EEST  

κατα την γνώμη μου είναι πιο πιθανό να πάρει ο Εργοτέλης το πρωτάθλημα παρά να δούμε αύξηση της θητείας..

Αποστόλης 17 Οκτωβρίου 2009 στις 6:48:00 μ.μ. EEST  

Σε καμμιά χώρα του κόσμου δεν ισχύουν μόνο τα τυπικά προσόντα (εξετάσεις, μοριοδότηση από ΑΣΕΠ) γιά να γίνεις επαγγελματίας οπλίτης. Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να δίνουν κάποιου είδους συνέντευξη σε στρατιωτικό συμβούλιο το οποίο και θα κρίνει αν ο υποψήφιος είναι κατάλληλος γιά στρατιωτικός (λόγω χαρακτήρα, θάρρους, αυταπάρνησης κλπ). Άλλα τα καθήκοντα του δημοσίου υπαλλήλου, άλλα του επαγγελματία οπλίτη.

enkripto 17 Οκτωβρίου 2009 στις 6:58:00 μ.μ. EEST  

Έχεις δίκιο Απόστολε,αλλά αυτά στην Ελλάδα δεν είναι ούτε καν ψιλά γράμματα..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP